jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Bir çok korsan oyunu oynadım ama AC: Black Flag kesinlikle en çok keyif aldığımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Killer said: black sails izleyip gaza geldim. vardı eskiden oynadığım şu vardı https://www.youtube.com/watch?v=2g12XAOMdQw son yıllarda çıkan yok sanırım? ne var güzel az gemi yağmalayak bundan (ve aynı motorla yapılan bıkac oyundan) sonra adam gibi korsna oyunu cıkmadı zaten. en kuruk setting sanırım. black flag falan yalan. korsanlık falan yok orda basit tekrar edip duran adam gibi rüzgar falan bile olmayan abartılı arcade bi gemi savası var. onunda 4te1'i gemi geirisi yien assasinc creed combatı seklinde geciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sea of thieves baya hype ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Cuce said: black flag falan yalan. korsanlık falan yok orda basit tekrar edip duran adam gibi rüzgar falan bile olmayan abartılı arcade bi gemi savası var. onunda 4te1'i gemi geirisi yien assasinc creed combatı seklinde geciyo. abi oh be. bi tek ben böyle düşünüyorum sanırım diye tribe giriyordum. "AĞBİ BLACK FLAG ÇOKİYİ AC SERİSİYLE ALAKSI YOK YHA" diyolar, açtım oynadım, AC+ubisoft leşliği at open seas direk. 1 saat sonra uninstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Bende bu tepkileri sırf AC yada Ubisoft olduğu için verildiğini düşünüyorum. AC'n ilk oyununu oynadım. ikinicisini yarıda bıraktım. Hikayeyi dogru durust takip etmememe rağmen Blackflag sadece korsan olayıyla bile beni yeterince eğlendirdi. Gemi savaşları, adalara saldırmalar, kaleleri almalar, balina vs avlamalar, vs vs... Bir korsan oyununda olabilecek birçok şey vardı. Sırf gameplay mekanikleri AC ile aynı olup daldan dala atlandığı için bu kadar tepki almasına gerek yok. "Shadow Of Mordor"da da aynı mekanikler vardı. (ki başarılı bir oyun o da ) Adında yada arkasında AC/Ubisoft yok diye mi bu kadar tepki görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 o potansiyel biraz ac oyun mekaniği yüzünden kullanılamamış. ac'den farklı bi seri bile başlatabilirlerdi korsan temasıyla. open world karayip oyunu yapımı için güzel bi prototip black flag. sea of thieves bi nms olacak gibi sanki. en azından multisi var ama içeriği çok merak ediyorum ve fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 oha oha rockstar open world korsan oyunu yapıyormuş! https://www.youtube.com/watch?v=WZTZHs6Ob6I şaka yaptım çok vurmayın pls :( ama olsa yemez miydik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 TPS ya da FPS değil, RTS öneriyorum size. Empire: Total War korsan modu var. 18. yy başında Karayipler'de 1-2 şehirler korsanları yöneterek oyuna başlıyorsunuz :D tüm dünya ile savaştasınız. Sonraki turu görüp göremeyeceğiniz muallakta, kalbi yeten denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Darkfall :D https://youtu.be/_E3wLtil7Ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Pirates of the Burning Sea gayet guzel. https://play.burningsea.com/ Korsanlik var kaptanlik var traderlik var player ekonomi var, pvp var, pve var, strateji var, var da var. grafikler 2008 grafikleri ama goze batmiyor yormuyor. oyun atmosferleri iyi yapilmis, hala havaya sokuyor. ekonomiyle ilgilenip uretim yapmak resmen basli basina bir oyun. f2p, accountu cesitli sekillerde upgrade edebiliyorsun token tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 [sil bunu bu yanlis oldu bu mesaj. sil. beyin bedava] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 şöyle birşey var steamde pre access http://store.steampowered.com/app/420290/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 geride de verilmiş de hype alamıo o sanırım. hakikaten tam full korsanlık olayı olsa ne ala ya. pirates of carribean'da bildiğin fleet kurmuştum sdfs milleti kendime bağlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 hiç mainstream muhabbeti yapılmasın black flag en az pirates! kadar güzel. sea of thieves bekliyorum hype'la. bi de blackwake çok zevkli, voip muhabbetler falan. 27 v 27 multicrew team fleet match. başka bi olayı yok progress şu bu. ufak kozmetikler var levelle gelen sadece. yakında yeni modlar eklenecek kara deniz karışık geçen, videolar var ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 http://store.steampowered.com/app/326410/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 @nienna mainstreamle alakası yok, black flag tipik bir ubisoft oyunu. pirate re-skin sadece. o yüzden leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 iyi gibi. inip adam kesmeli olsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Xenocide said: @nienna mainstreamle alakası yok, black flag tipik bir ubisoft oyunu. pirate re-skin sadece. o yüzden leş. yani baya ubisoft tier ama reskin olarak iyi ayarlanmış. senaryoyu takip etmeyince kötü ama. her şey progresion ile açılıyo. reskinin hakkını vermişler olarak bakıyorum olaya. çok fazla alternatifi yok işte thieves bekliyorum allahsızlardan haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar