Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 yumy said: 7000 tl aylık benzine yetmez be :/ oha nasıl bir motor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Akhlaur said: Bir anda iyi yükselişe geçmiş. böyle bir şey yok abi göremedim de örneğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Oooo muratpasa/antalya'da paticik hatunu, alirim bir dal. Dulun hunum? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 imamizer said: 700-800 liraya kulaklık, bilmem kaç yüz liraya klavye, 2-3k lira bilsayar koltuğu monitor, 5-10k ya takım elbise falan konuşan adamlar bin liralık çantaya niye bu kadar takıldı ki? http://www.reactiongifs.com/r/dunno2.gif kurek ile acimadan dalmis foruma ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 dylanN said: Akhlaur said: İyi de 7000 liraya 2000 liraya 4000 liraya falan 3 4 tane kulaklığım yok benim, öyle şeyleri konuşanda ben değilim zaten de önemli değil. Bi tane kulaklık aldım 350 liraya onu kullanıyorum. Herkes alım gücüne göre alıyor tabi sıkıntı yokta dylann ın ne iş yaptığını merak ettim daha önce forumda üni de turizm falan okuyordu takılıyordu öyle hatırlıyorum. Bir anda iyi yükselişe geçmiş. Kendine gel. Ben hep zirvedeydim 😒 Bilmiyorum 5000ft lerdeyim daha seneye görüşürüz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 insan fakirliğinden konuya ileti yazmaya utanır.Çanta 12000 tl ikinci el sgdgdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Akhlaur said: İyi de 7000 liraya 2000 liraya 4000 liraya falan 3 4 tane kulaklığım yok benim, öyle şeyleri konuşanda ben değilim zaten de önemli değil. Bi tane kulaklık aldım 350 liraya onu kullanıyorum. Herkes alım gücüne göre alıyor tabi sıkıntı yokta dylann ın ne iş yaptığını merak ettim daha önce forumda üni de turizm falan okuyordu takılıyordu öyle hatırlıyorum. Bir anda iyi yükselişe geçmiş. canerle takılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 taylan şu cümle devrik olmuş ciger Firma merkez ofisi Antalya’da olmak üzere toplam henüz tek şubede ülkemizi ziyaret eden turistlere en yüksek profesyonellik standartlarında servis sağlamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Firma merkez ofisi Antalya’da olmak üzere toplam henüz tek şubede ülkemizi ziyaret eden turistlere en yüksek profesyonellik standartlarında servis sağlamaktadır. Merkez ofisimiz ve tek şubemiz Antalya'da bulunmakta olup, ülkemizi ziyaret eden yabancı ve yerli turistlere en yüksek profesyonellik standartlarında servis sağlamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 taylan kim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Sonuc olarak dilan zenginmiymiş 13 sayfayi okuyamadim bu sonuca mi varalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 dylanN said: yoo özel bi soru falan değil. https://www.enjoyturizm.com/index.php Tur acentam var. incoming 25 yillik sektor tecrubesi var olduguna gore 45 in ustundedir kesin dylann teyzemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ya ailenin kurduğu tezgahın başına geçmiş işte. fırsatı iyi değerlendirip güzel işlettiği sürece varlıklı olmasında bir sorun yok. hnagimiz istemeyiz. aynı paraya kasa kuruyorsunuz diyenler de zarf atmış, onlar da biliyor 20k'ya topladığım kasanın 3-4 sene gideceğini. dilanın 10 çantası 50-60 çift ayakkabısı vardır... bu mesajı da 50 ne be fukara mıyım 250 çift var diye şakalı alıntılar zaten. zenginin şakası anca bu kadar olur çünkü. humor parayla alınmaz yaşam çeyizde saklanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 fakirlerin parmaklarına kramp girmiş konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 noluyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Kiz zenginmiş sanirim ne kadar zengin oldugunu tartişiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 e kız nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Kiz dilan iste sanirim burdaydi acentesi varmis turizm yapiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Caner ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ekim ayı için cok pahalı https://www.enjoyturizm.com/rezervasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 bu başlık metrobüs gibi oldu ben kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Koymayın tatil fotoları , iş hayatına tam motive olmuş değiliz. Linteki yerde süpermiş. Keşke emekli olsamda gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kız cevap yazmıyor aydınlatasana bizi dilan zengin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 0-11,99 yaş birinci çocuk ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 31.23 yasindayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar