Elixir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sunucuya geri dönmek isteyen ve ilk defa oynayacak oyuncuların baskıları sebebiyle sunucudaki tüm eşya ve karakterleri sildik. 3 Şubat 2017 Cuma günü yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni başlangıçtan sonra skill ve eşyaların kolay elde edildiği, skill alanı bulunan, necromancy vb. özelliklerin de açık olduğu daha yenilikçi bir sunucu olarak yolumuza devam edeceğiz. İlgilenen oyuncular forumumuzu ziyaret ederek gelişmeleri takip edebilirler. www.valor.gen.tr
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ee millet neden oynasın ki? Bir sonraki 3 kişilik baskı waveinde gene resetlersiniz siz serverı.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 `necromancy vb. özelliklerin de açık olduğu daha yenilikçi` baya yenilikçi olmuşsunuz, hazır mıyız acaba
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 valla çok serverda oynadım. en stabil en bugsız sunucu valordu
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ultima online forever dayim bu aralar. baya guzel rp de donuyor. 3 yildir account young halde kalmis farkettim. 3 gunde 7x gm ledim. keyifli rp ciler var
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 valor bey napıyorsunuz acaba ?
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 oii valor beyefendiler de buyurmuslar
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 BİZİ BİLEN BİLİR İSMİMİZ YETER EFSANE GERİ DÖNÜYOR....
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ulan canımı çektirdiler elizyummu ne abuk bi serverda başladım. skill cap yok diyor, 400 e kadar kasılabiliyor diyor. tailoring yaparak ex kasıyorum şu anda. levela göre bişeyler geliyomuş. itemler var çok acaip. asitli bow var. öf neyse bunu yazarken baydım ve çıktım pf
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 abi bilmiyorum ki. herkes macroda yani abartısız herkes. tailoring ile ex falan kasıyolar. 100 heralde max level ondan sonra pve veya pvp akılıyo. aa geleyim falan diyen olursa eğer valla gazlanabilirim
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Xenocide said: BİZİ BİLEN BİLİR İSMİMİZ YETER EFSANE GERİ DÖNÜYOR.... TORBACIGİLLER AİLESİ
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Fransuxa said: abi bilmiyorum ki. herkes macroda yani abartısız herkes. tailoring ile ex falan kasıyolar. 100 heralde max level ondan sonra pve veya pvp akılıyo. aa geleyim falan diyen olursa eğer valla gazlanabilirim ex ne ya onu bile duymadım ki
spompas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 az once oyunun forumuna girdim son mesajlarda su vardi `afk lere kalvas mi atsak`
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 e oynanır o zaman. kal xenle falan keselim. her türlüğü ibneliği yapalım
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 tiLi said: e oynanır o zaman. kal xenle falan keselim. her türlüğü ibneliği yapalım yapmadığımız şey değil ;)) seversin ;)))))))999
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 sırf kalvas için karakter açtım ya crim olunca uğraşmıyım diye. taming kasan birini kalvaslıyodum. HAHAHAH küfür serbest. rekabet oluşmasın küçük serverda
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Valor1'de oynuyordum ben. Burada kaliteli 5-6 kişi var bildiğim. tiLi ve Fransuxa giriyorsa ben de tekrar kasarım. Resten sonra üşendim girmemiştim tekrar valla.
Öne çıkan mesajlar