Elixir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Sunucuya geri dönmek isteyen ve ilk defa oynayacak oyuncuların baskıları sebebiyle sunucudaki tüm eşya ve karakterleri sildik. 3 Şubat 2017 Cuma günü yeni bir başlangıç yapıyoruz. Yeni başlangıçtan sonra skill ve eşyaların kolay elde edildiği, skill alanı bulunan, necromancy vb. özelliklerin de açık olduğu daha yenilikçi bir sunucu olarak yolumuza devam edeceğiz. İlgilenen oyuncular forumumuzu ziyaret ederek gelişmeleri takip edebilirler. www.valor.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 3 kişilik baskıya dayanamadınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ee millet neden oynasın ki? Bir sonraki 3 kişilik baskı waveinde gene resetlersiniz siz serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 `necromancy vb. özelliklerin de açık olduğu daha yenilikçi` baya yenilikçi olmuşsunuz, hazır mıyız acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 EMEĞE SAYGI KALMAMIŞ AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 valla çok serverda oynadım. en stabil en bugsız sunucu valordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 ultima online forever dayim bu aralar. baya guzel rp de donuyor. 3 yildir account young halde kalmis farkettim. 3 gunde 7x gm ledim. keyifli rp ciler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 adres verir misiniz valor bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 valor bey napıyorsunuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 oii valor beyefendiler de buyurmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 BİZİ BİLEN BİLİR İSMİMİZ YETER EFSANE GERİ DÖNÜYOR.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 dönemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ulan canımı çektirdiler elizyummu ne abuk bi serverda başladım. skill cap yok diyor, 400 e kadar kasılabiliyor diyor. tailoring yaparak ex kasıyorum şu anda. levela göre bişeyler geliyomuş. itemler var çok acaip. asitli bow var. öf neyse bunu yazarken baydım ve çıktım pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Pve zevkli mi elizyumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 abi bilmiyorum ki. herkes macroda yani abartısız herkes. tailoring ile ex falan kasıyolar. 100 heralde max level ondan sonra pve veya pvp akılıyo. aa geleyim falan diyen olursa eğer valla gazlanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Xenocide said: BİZİ BİLEN BİLİR İSMİMİZ YETER EFSANE GERİ DÖNÜYOR.... TORBACIGİLLER AİLESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Fransuxa said: abi bilmiyorum ki. herkes macroda yani abartısız herkes. tailoring ile ex falan kasıyolar. 100 heralde max level ondan sonra pve veya pvp akılıyo. aa geleyim falan diyen olursa eğer valla gazlanabilirim ex ne ya onu bile duymadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 experience. deneyim puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 az once oyunun forumuna girdim son mesajlarda su vardi `afk lere kalvas mi atsak` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 e oynanır o zaman. kal xenle falan keselim. her türlüğü ibneliği yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 bonbaci mulayim potisyon ltd. sti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 bu server bir inanılmaz dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 tiLi said: e oynanır o zaman. kal xenle falan keselim. her türlüğü ibneliği yapalım yapmadığımız şey değil ;)) seversin ;)))))))999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 sırf kalvas için karakter açtım ya crim olunca uğraşmıyım diye. taming kasan birini kalvaslıyodum. HAHAHAH küfür serbest. rekabet oluşmasın küçük serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Valor1'de oynuyordum ben. Burada kaliteli 5-6 kişi var bildiğim. tiLi ve Fransuxa giriyorsa ben de tekrar kasarım. Resten sonra üşendim girmemiştim tekrar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar