Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hdd gidici mi?


Litminov

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 3 sene önce aldığım 1 tb'lık hdd'de bazen d sürücüsü windows'tan yok oluyor. kısayollar beyaz sayfa şeklinde kalıyor tıklayınca açılmıyor.

Hdd'yi oynatınca çalışma sesi geliyor ve yeni bir pencerede d sürücüsü açılıyor daha sonra programlar çalışmaya başlıyor.

hdd'nin kablolarını sürekli oynatmam gerekiyor temassızlık gibi sanki ama anakartı ve kabloları değiştirdim o yüzden sorunun kesinlikle hdd'den olduğuna eminim.

yapılabilecek bir şey var mı bu anakart için ölmüş müdür, yenisini alayım mı? içindekiler önemli değil benim için ama hdd'yi hala kullanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ace güç opsiyonlarında "turn off hdd after .. min" diye bi seçenek var seninki onla alakalı sanırım.never yap onu bakalım düzelcek mi.

litminow konuyu yanlış yere açmışın :P anakart ve kabloyu değiştirdiğin halde düzelmediğine göre sorun hdd de. bende de sorun çıkaran bi hdd vardı sonra tamamen gitmişti hdd üstündeki devre kartının üstünde yanık olduğunu gördüm sonra böyle bişiy olabilir.sen hdtune programıyla bi kontrol et bakalım hdd sağlığı konusunda ne dicek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...