Litminov Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Yaklaşık 3 sene önce aldığım 1 tb'lık hdd'de bazen d sürücüsü windows'tan yok oluyor. kısayollar beyaz sayfa şeklinde kalıyor tıklayınca açılmıyor. Hdd'yi oynatınca çalışma sesi geliyor ve yeni bir pencerede d sürücüsü açılıyor daha sonra programlar çalışmaya başlıyor. hdd'nin kablolarını sürekli oynatmam gerekiyor temassızlık gibi sanki ama anakartı ve kabloları değiştirdim o yüzden sorunun kesinlikle hdd'den olduğuna eminim. yapılabilecek bir şey var mı bu anakart için ölmüş müdür, yenisini alayım mı? içindekiler önemli değil benim için ama hdd'yi hala kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hdddeki bağlantı noktasında olabilir mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 SMART değerlerine bak, orada bazı kritik önemdeki şeyler yükselmişse her an gg. sanırım read errors ve birşey daha vardı, şu an pc başında değilim söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Çok benzer bir sorun bende de var. Sallıyorum 1 saat boyunca Chrome açıkken alttab yapınca bilgisayardan 4-5 saniye hiç bir response almıyorum. Sonra HDD okunma sesi geliyor kasadan (şu tıkırtılı döndürmeli olan) ve her şey normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ace güç opsiyonlarında "turn off hdd after .. min" diye bi seçenek var seninki onla alakalı sanırım.never yap onu bakalım düzelcek mi. litminow konuyu yanlış yere açmışın :P anakart ve kabloyu değiştirdiğin halde düzelmediğine göre sorun hdd de. bende de sorun çıkaran bi hdd vardı sonra tamamen gitmişti hdd üstündeki devre kartının üstünde yanık olduğunu gördüm sonra böyle bişiy olabilir.sen hdtune programıyla bi kontrol et bakalım hdd sağlığı konusunda ne dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar