arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: SoulCube, 05 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki: said: arcane, 05 Şubat 2005 19:11 tarihinde demiş ki: alone in the dark gelir bi kaç ay içinde vizyona.. filmden oyun olursa daha sağlıklı oluyor gibin.. e filmden oyun olanları a gorduk cogu patates çıktı... örn:matrix virus... fallout oyna ;)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: BOccOB, 06 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki: O çok eski bi kitap, filmi çıksaydı şimdiye çıkardı... Raionbow Six filminin çekimlerine 2006'da başlıcaklar yönetmen Ang LEE.BBC WORLD'de röpörtajı vardı ordan seyrettim[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 1i bitirmiştimde 2nin pcye ciktigini (ciktimi ya??) bilmiodum cokmu geriden takip ediom ben bu oyun olaini acaba alla allaa filmi güzel olur hatta birincinin filmini yapsalardi o bile güzel olurdu ne kasmistim zamaninda[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sam, 05 Şubat 2005 21:41 tarihinde demiş ki: half-life, max payne, myth gibi oyunları sinemaya düzgün uyarlasalar o zaman görürüz ne oluyor ne olmuyor.. SC'yi unutmuşsun :-P Ayrıca bence bu PS - XBOX kapışmasından başka bişey değil :) Kaynak var mı bu arada?[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2021 basligi dizi diye degistirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2021 16 yıl sürmüş demek, vay canına. gerçi arada anime ve tv filmi de çıkmıştı. eski mesajları yadettim ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 mandalorian miğferle gezen kahraman rollerinin önünü açmış oldu çok şükür. “iyi adam kask takmaz ama hekşat yemez” trope’u yavaş yavaş ölür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Conan bile kask takıyor, örnek alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 halo kaskının içinden zenci lezbıyen kadın karakter çıkmazsa ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 bu zırhların içinde bunlar varmış şimdi? baya kalite kokuyor. neyse şu trailer'dan sonra bi tek odst live action attım düzeldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Karen yaşlanmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 düştü bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2022 halo skini giyen bir adaptasyon olmus haloyla pek alakasi yok demisler bakalim ne cikacak ilk bolum var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 oyunu bilmemde dizi aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 anlamadigim bir nedenden dolayi yuzler bi 4k bi 720p idi sdf bu dandik karakter cok renderlamayalim diyip yarida kesmisler bazilarini sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 ben bitiremedim 1. bölümü begenmedim acikcasi devam etmiycem, oyunlarla alakam yok belki ondandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 oyunlarini ben de hic oynamadim da. Alternatifte yok biraz da o yuzden seyrettim, hani buna burun kivirinca karsina gelen abidik star trek picard'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 55 dakika önce, cabiria dedi ki: ben bitiremedim 1. bölümü begenmedim acikcasi devam etmiycem, oyunlarla alakam yok belki ondandir ben de kapatacaktım da sonda biraz ilgi çekici olmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Hikayenin orasini burasini degistirmis olmalarina ragmen guzeldi baya sezon, 1-2 siritan yer haric efektlerde kaliteliydi. Hatta bu yapilabiliyorsa mass effect dizisi de yapilir net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 On 26.03.2022 at 15:18, senko dedi ki: anlamadigim bir nedenden dolayi yuzler bi 4k bi 720p idi sdf bu dandik karakter cok renderlamayalim diyip yarida kesmisler bazilarini sanki ben bunu encodingten diye kalite dustu sandim ahah. haklisin. izlenilir bir dizi yaw. eglenceli, oyununu, hikayesini cok bilmiyorum (araclari hatirliyorum sadece halo'dan) ama dizi eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Gordum burdan bitirdim, izletti guzelmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 first person view bir sahne beklerdim, son bölüme gelmedim ama fırsatı kaçırmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar