Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paypal.de

Masticore

Öne çıkan mesajlar

abi kutu hep doluyor sıkıldım temizlemekten.

almanyada bir adres bul iş yeri şirket falan.

isim soyad falan fark etmiyordur ama ben full in yapıyorum genelde. isim soyad her şeyi alman klasik şeyleri yazıyorum, iş yerinin telefonunu da yazıyorum, adresi de.

yazmasan da olur büyük ihtimal. verification yok bir noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

tanımadıgın bir şirketin telefonunu yazmak sıkıntı yaratmıyor mu ?

Google earth'ten bir ev veya şirket seçsek adres onu girsek ve telefonu
http://www.fakephonenumber.net/ şurdan sallasak mesela.

Türk kredi kartını direk kabul ediyor degil mi entropay ile ordan oraya transfer yapmıyorsun ?

şimdi şeyi merak ettim almanca isim soy isim salladık diyelim tanıttıgın kredi kartında kendi adın yazıyor ordan çakmıyorlar mı..
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız dikkat et, PAYPAL browser fingerprint, ip, geolocation vs gibi ve birçok söylemediği şeylerle çok rahat tekrar yakalar, paran 6 ay mahsur kalır hesabında.

When you use PayPal Services, we collect information sent to us by your computer, mobile phone or other access device. The information sent to us includes, but is not limited to, the following: data about the pages you access, computer IP address, device ID or unique identifier, device type, geo-location information, computer and connection information, mobile network information, statistics on page views, traffic to and from the sites, referral URL, ad data, and standard web log data and other information. We also collect anonymous information through our use of cookies and web beacons

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben sadece Is Bankasi'kartima USA adresi ekledim oradan bir beles posta kutusu alarak. Paypal'a uye olmadan Paypal uzerinden kredi karti ile odeme yapma ozelligini kullaniyorum, her yer kabul ediyor.

Borderlinx kullandim uzun sure ama en son Viabox'a gectim posta kutusu icin. Digital urunlerden vergi almiyor onlarin verdigi eyalet.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ben paypal üzerinden kredi kartımla ödeme yapmak için kullanıyorum. kartan çekim yaparak vendora ödeme yapıyor ve anlık gerçekleşiyor işlem. deposit - withdraw - para gönderme falan yapmıyorum.

Abi sen her topicde böylesin galiba.
Yukarda güzelce anlattım.

Örnek vereyim: ENPARA'nın sadece kredi kartını kullanıyorsun diye, FİNANSBANK senden bilgi isteyebilir mi? Evet.

Sen de "processor" olarak kullanıyorsun. PAYPAL hesabında da görüyorsun zaten "hesap dökümü"nde.
Bu da böyle. Hesabın "limitlendirilir" ise, hiçbir imkanından yararlanamazsın. Miktar arttıkça, flow arttıkça bu olacak diyoruz. TR'de kapanmadan önce 2006'dan beri kullanıyordum, hem kurumsal, hem bireysel.

Her türlü bokunu püsürünü limitlemesine de denk geldim. Ha, bunlar zaten benim şahsi "tecrübelerim" değil. Adamların kendi kuralları. Yukarıda soru sorulduğu için DOĞRUSUNU açıklıyorum. DOĞRU BİLGİ EDİNİLİSİN diye. Çünkü şimdi senin yazdıllarını okuyup gidip açacak hesabı, günlük işlerini yapacak ordan, ondan sonra o "sahte" bilgilerden dolayı bloke yiyince, seni anıcak çok güzel.

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/acc/seal-CA-unconfirmed-outside
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben sadece Is Bankasi'kartima USA adresi ekledim oradan bir beles posta kutusu alarak. Paypal'a uye olmadan Paypal uzerinden kredi karti ile odeme yapma ozelligini kullaniyorum, her yer kabul ediyor.

Borderlinx kullandim uzun sure ama en son Viabox'a gectim posta kutusu icin. Digital urunlerden vergi almiyor onlarin verdigi eyalet.

Senin yaptığın yöntem de çok legal bir yol GERGE'ciğim(zaten senden beklenen bu ahahaha)

Sen P.O box satın alıp kredi kartının VISA/MASTER billing veri tabanına eklemişsin zaten o bilgiyi. Sen kullanmaya devam edersin aynen Almanya'da yaşayıp TR'ye iş turistik vs için gelen ya da uzun süre kalan bir adamın yapabilceği gibi.

Verification isterlerse de(ki eminim sen onu onlar istemeden yapmışsındır) zaten adres sana ait. Ekstrende de çıkar istersen. Kanıt da gösterebilirsin. Nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

bingildak said:

ben paypal üzerinden kredi kartımla ödeme yapmak için kullanıyorum. kartan çekim yaparak vendora ödeme yapıyor ve anlık gerçekleşiyor işlem. deposit - withdraw - para gönderme falan yapmıyorum.

Abi sen her topicde böylesin galiba.
Yukarda güzelce anlattım.

Örnek vereyim: ENPARA'nın sadece kredi kartını kullanıyorsun diye, FİNANSBANK senden bilgi isteyebilir mi? Evet.

Bu da böyle. Hesabın "limitlendirilir" ise, hiçbir imkanından yararlanamazsın. Miktar arttıkça, flow arttıkça bu olacak diyoruz. TR'de kapanmadan önce 2006'dan beri kullanıyordum, hem kurumsal, hem bireysel.

Her türlü bokunu püsürünü limitlemesine de denk geldim. Ha, bunlar zaten benim şahsi "tecrübelerim" değil. Adamların kendi kuralları. Yukarıda soru sorulduğu için DOĞRUSUNU açıklıyorum. DOĞRU BİLGİ EDİNİLİSİN diye. Çünkü şimdi senin yazdıllarını okuyup gidip açacak hesabı, günlük işlerini yapacak ordan, ondan sonra o "sahte" bilgilerden dolayı bloke yiyince, seni anıcak çok güzel.

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/acc/seal-CA-unconfirmed-outside

ben senin dediğine zıt bir şey söylemedim ki zaten. ben kendi deneyimimi yazdım. işlem olarak sadece bunu yapıyorum, bu kadar yaptım daha bir şey olmadı diye yazdım sadece. olursa da yeni hesap açarız dedim, eğer onu da yakalarlarsa yapacak bir şey yok yani.

neye tepki koyduğunu anlamadım.

uzun vadede bu olacak diye diz çöküp cenin pozisyonunda ağlayalım mı napalım abi haha. adam sormuş nasıl yaptın diye, ben de paylaştım kendi deneyimimi. benim kullandığım süreçte hiçbir verifikasyon yapmadılar.

geri dönüp ilk mesajları falan da okudum. hiçbir yerde kesin bilgi veya "sahte" denilebilecek bir şey paylaşmamışım. sorulan soruya deneyime göre yanıt verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

GERGE said:

Senin yaptığın yöntem de çok legal bir yol GERGE'ciğim(zaten senden beklenen bu ahahaha)

Sen P.O box satın alıp kredi kartının VISA/MASTER billing veri tabanına eklemişsin zaten o bilgiyi. Sen kullanmaya devam edersin aynen Almanya'da yaşayıp TR'ye iş turistik vs için gelen ya da uzun süre kalan bir adamın yapabilceği gibi.

Verification isterlerse de(ki eminim sen onu onlar istemeden yapmışsındır) zaten adres sana ait. Ekstrende de çıkar istersen. Kanıt da gösterebilirsin. Nokta.

gerge'nin durumu başka adam seneler önce paypal tr'e de gelmeden, us ip ile us accountu açıp, verified olmuş yanılmıyorsam. ben üye olduğumda verified olmak baya kolaydı zaten 1$ çekiyor kredi kardından o kadar.

ayrıca paypal hesabın limitlense ne olacak ki? humble bundle'dan vs bişi alırken payment processor olarak kullanmak istiyoruz zaten. mal satmak, para alıp-göndermek için değil. geçici edindiğin opsiyonu kaybetmiş oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

paypal üzerinden kredi kartıyla ödeme yaptığımızda chargeback veya iade olursa parayı karta mı yatırıyorlar yoksa paypal a balance olarak mı düşüyor acaba. eğer balance'a düşüyorsa ve hesap kilitleniyorsa o parayı alamayabilirsin gibime geliyor.

chargebackde ödeme bankadan geliyor, paypala girmesi için bir sebep yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğin verification sistemi sadece "kredi kartı" kısmında 1 dolarlık "KREDİ KARTININ VERIFIED olması kısmı. Hesabın değil.

3 aşaması var.

İkinci aşamada şahsi belgelerini istiyor, onları gönderirsen HESABIN VERIFIED oluyor.

Üçüncü aşamada limitleri çok zorladığında, hesabına 1000 üstü diyelim, euro dolar tl vs aktığı zaman ya da processor olarak bile bu miktarları harcadığında, ya da tek sefer bile olmasada, yıllık toplamın küçük miktarlarda bile bu totale geldiği zaman(bu kaç euro/dolar/tl olduğunu kendi algoritmaları belirliyor, ben afaki konuştum rakamı), bu geliyor. Bunda da iki adet kimlik PASAPORT/KİMLİK vb istiyor ve ikametgah belgelerini istiyor.(vergi numaran, vs de olabiliyor) Bu durumda senden telefon açmanı isteyebiliyor. SMS gönderip kodu girmeni isteyebiliyor vs.

İlk kez temiz bir makineden hesap açrsanız sağlam bir US veya herhangi bir ülke proxysi ile hesabı açıp, bilgileri girip, birkaç gün kullandıktan sonra(buna da cookie build deniliyor), o hesapla devam edebilirsiniz. Ama verification kısmı kaçınılmaz maalesef. ;)

Processor olarak bile kullandığınızda(ebay hariç) hesabına girmeni istiyorsa, hesabın limitliyse, kullanamazsın. Eksi bakiyedeyse bu kredi kartı bilgini alıp ordan eksi bakiyeni de çeker misal. vs vs Bu şekilde devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

paypal üzerinden kredi kartıyla ödeme yaptığımızda chargeback veya iade olursa parayı karta mı yatırıyorlar yoksa paypal a balance olarak mı düşüyor acaba. eğer balance'a düşüyorsa ve hesap kilitleniyorsa o parayı alamayabilirsin gibime geliyor.

chargebackde ödeme bankadan geliyor, paypala girmesi için bir sebep yok.

Processor olduğu için dediğim gibi chargeback veya refund olduğu zaman ücret kredi kartına iade olur. Paypal hesabına değil. Ama paypal hesabında refund/chargeback vs gibi bilgileri görünür ;)
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman sadece aracı olarak kullanıyorsak hesabın kapatılması durumunda girip çıkan bir şey yok. en fazla hesabı kullanamıyor oluyoruz ki zaten kullanamıyorduk, kullanamadığımız için work around üretiyoruz. en kötü durumda başladığımız noktaya dönüyoruz, engellenene kadar olan süreç yanımıza kar kalıyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Burda anlaşamadığımız kısım şu:

Yeni hesap dahi açsan, eğer eski hesabın eksideyse, yeni hesap için kullandığın KK bilgilerini eşleştirip ordan çekebilir bu bir.

İkincisi eğer yeni hesap açtığında yine atıyorum 50-60 euroluk miktar çekmeye kalkarsan, ya da farketmez, küçük tutar bile olsa nasılsa bikaç seferden sonra yakalayacak, eski hesabın bloke olduğu için, yine KK bilgilerinden eski hesabın ile ilişkilendirip ödemeni iptal edebilir, process etmeyebilir, violation of user terms diye hizmet aldığın yere chargeback yapabilir. Sıkıntı burda başlıyor. Yeni açtığın hesabı 5 günde bir yenisini açarım, sonra hatalar zinciri ile uğraşırım diyorsan o başka :D
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlaşamadığım bir nokta yok abi senin anlamadığım nokta orası sanırım.

bilgili olduğum bir konu değil, bilgiliymiş gibi de hiçbir yerde paylaşım yapmadım. ben böyle yaptım dedim sadece. sen gelip izah etmişsin ne güzel. benim deneyimimi yazmam senin izah ettiğin şeyi çürütmeye yönelik değil yani. neden öyle düşündün onu da anlamadım.

günün sonunda paypaldan başka ödeme yapamadığımız kanallarda alternatif çözüm üretmeye çalışıyoruz. eğer engellerlerse engellerler yani yapacak bir şey yok. benim bir tezim falan yok sistemi yenerim diye. process etmezse, chargeback yaparsa yapar yani canı sağolsun paşamın.

kalbini kırıp da ülkedek kaçıran namussuzları suçlarım, paypala kızmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...