Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Avustralya Açık finali saat 11:30 Eurosport1 Herhalde son kez bir grand slam finalinde görecez bu ikiliyi Böyle bir efsane ikilide daha gelmez son kez tarihe canlı tanıklık yapacaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 pazar kahvaltısı eşiliğinde açtık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arayadis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Federer ilk seti şowlarda bir performansla aldı hadi maçıda alır inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Çok acayip bir maç oluyor Federer ilk seti alırken winnerlar 11-1 felandı ezdi aldı oyun olarak Nadal zor gibi dedik , ikinci sete 4-0 la basladı 6-3 Nadal aldı Şimdi 3. Set Federer 3-1 önde Yani müthiş bir maç oluyor. Bu arada Nadal ın servis atarkenki tikine hastayım saçlar kısaldı ama hala uzunmuş gibi hareketini yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 federer mi iyi nadal mı kötü anlaşılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 2-3 yıldır teniste toplam izlediğim 20 maç falandır. Şu maçı izleyince hem ne kadar özlediğimi hatırladım hem de böyle kral bir maça denk gelmek cidden müthiş oldu. Hayatımda izlediğim en iyi maçlardan biri açık ara. 5. sete uzasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Sabah kahvaltısı ile başlayan maç akşam yemeğinde Final setinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 cok güzel maç ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 lan federer kazandı ya. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 neredeyse 36'sında grand slam. hey maşallah. yürü be olm. yalnız nadal federer bırakınca djokovic bir süre fena dövecek bir süre, arkadan gelen yetenek çok az. 1972'den beri en yaşlı grand slam kazanan oyuncu oldu bu arada galiba. ki yani 1972 falan tahta raketler vs pehey. günümüzde bunu yapmak çok daha saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Şu maça benimle beraber sadece 10 comment olmuş.Yazıklar olsun paticik ailesine:) Neyse efendim muazzam maç oldu.2 efsaneye yakışır bir finaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Senelerdir tuttuğum Federerin kazanmasına çok sevindim , Federerde ilk defa bu kdr sevindi galiba. Ama maçın hakkı beraberlikti :) Federerinde seramonide dediği gibi "beraberlik olsa kabul ederdim ve Rafa ile paylaşırdım." Süperlerdi , Artık nasıl bir daha F1 de Hakkinen vs Schumacher olmayacaksa Tenisde de Rafa vs Roger olmayacak. Yani zannetmiyorum bir daha grand slam de karşılaşsınlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 35 yaşında adam , hakkı beraberlik degil bence :) . O kadar uzadıktan sonra almalıydı Nadal . Nadal'cıydım ben ama saygı duydum federer'e. Adam bıkmadan usanmadan devam etti senelerdir. Serena kardeşler finalini de unutmayalım. Böyle nostaljinin estigi bir final serileri daha olmamıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 alacağın olsun nadal. ihtiyara son sette maçı verdin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Maç mı verdi? Federer son setlerde maymun gibi oynattı Nadalı, godtier oynadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 olsun. 3-1 öne geçti sonuçta son sette, kendi oyununu forse edemedi işte. federer de fırsatı affetmedi. servislerine tutunsa yetecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 sene başlarken federer ve nadal acaba son demlerinde mi demiştik malum yaş sakatlıklar falan ama ikisi de inanılmaz bir sene geçirdiler. şuan amerika açık finalinde 2-0 önde nadal, skordan ziyade temposu oyunu ele alışı falan efsane, sanki 2017 değil 2008 yılı nadal'ı gibi oynuyor. uzun süreli sakatlıktan sonra böyle top performans dönmek saygı duyulacak iş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar