Feamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 razzRaziel said: Feamer said: razzRaziel said: sicil affı ne https://www.google.com.tr/search?q=sicil+aff%C4%B1&rlz=1C1ASUM_enTR680TR680&oq=sicil+aff%C4%B1&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 aratmayı biliyorum da şu üstteki gibi bir yorum için forumlaşıroyuz sonuçta yoksa zaten paticik yerine hep google'a girelim google araması yap diye değil, güncel haberler var orada, kanun çıktımı çıkmadı mı içeriği nedir falan, teker teker link atmayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dana22 said: razzRaziel said: sicil affı ne daha once banka da para mi batirdin..kredi cektin de odeyemedin mi..kotu sicilin mi var..kredi vermiyorlar mi.. hepsini sifirliyorlar..ama tabi parasi neyse vereceksin harcin borcun olmayacak.. ha ben bankalarin yerinde olsam sitsen sifirlamazdim..bir kenarda o bilgileri kullanirdim..gerizekalimiyim kredinin ustune yatana bir daha kredi vereyim..muhtemelen bu da ayaktir batiklardan ne kurtarsak kardir ayagina.. Ya o sicil affi geyigi yalan zaten. Kredi veya kart borxu bitmis gecikmelide olsa odemis ama kredi notu dusuk godamanlar icin cikan bisey o. Kobi veya esnaf zaten batik vaziyette. Sana bana vuran bisey degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 olorin84 said: Sir.Enis said: 2 haftadır bi ufak bi kredi çekmeye çalışıyorum maaş bordrösü kefil ne var ne yok göstermeme rağmen bi kredi çekemedim. 10bin çekmem lazım motor fln ipotek gösteremem mi ? 4 sene önce kredi kartından takibe alınmışım bi türlü alamıyorum... var mı önerisi olan kafayı yedim en son buraya yazdım. hakkında açılmış icra takibi varsa alamazsın kredi. önce dosya borcunu ödemen lazm. 4 sene önce oldu bu herşeyi ödedim kapadım borcuda ama takibe almışlar yinede... ve takip kalkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 findex notun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 2 yil arabistan a gidince bedellinin kredisini cok dogru duzgun odeyemedim 2200 gibi bi kredi notum vardi izne gelince tum kredi borcu kartlari kapattim 3 yil kadardirda kullanmiyorum kredi karti falan su an baktim 950kredi notum varmis ama her gun banka ariyo su kadar krediniz hazir subeye gidip alin diye lel findex en buyuk scam bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 10bin çekememen için baya düşük olması lazım ya sisteme takılıyordur, bankacıda veremez hani belli bi seviyenin altında. 10k için bankacıda bakmıyordur zaten. Kefilinin üzerine çekebilirsin hani çok acilse. Gelir gider dengen nasıl? Yani kağıt üzerinde gelirin + ya çıkıyor mu? o artıya çıkan kısmın ödeyeceğin taksitten büyük olması falan lazım. Ama daha buraya gelmeden sistemden red yemişindir muhtemelen. Ha bide, Darbe sonrası bankaların memurlara verilen krediyi askıya alma muabbeti vardı. Şimdi kalmamıştır tabide, o tarz bişeye takılıyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ödemenizi bugün yapmanızı rica ederiz mesajından sonra ne oluyor, bir hafta falan olmuştur maks geçeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 krediyse 3 taksit, kredi kartıysa 3 dönem sonrasında genelde ihtar çekiyor bankalar. ihtarda süre belirtirler o süre içerisinde ödenmezse yasal takibe düşer. 1 hafta geçtiyse mesajlarla taciz ederler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 nienna said: ödemenizi bugün yapmanızı rica ederiz mesajından sonra ne oluyor, bir hafta falan olmuştur maks geçeli. yanlis bilgi verilmis kredi icin 90 gun zamanin var, 90 gun sonunda icra islemleri baslatilir. darbe / referandum zamaninda 60 gunde avukata veriyorlardi, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 banka takibi ile icra takibi ayni sey mi? 10 kusur gun falan geciktim. banka takibe sicil bildirimi yapildi mesaji geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 farklı. İcra takibi için 90 gün ve üzeri geciktirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Zamanında Garanti nin gerzek sistemi yüzünden kara listeye gidiyordum az daha Kredi çektim, IBAN olarak kredinin yatırıldığı hesabı not almışım gönderdim taksidi, 10 gün sonra aradılar kredi taksidinizi ödemezseniz kara listeye alınacaksınız hödö hödö diye, meğer ödeme için o kağıtta küçük yazılı ayrı bir IBAN varmış. Hay ak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ben girdiydim sacma sapan bir kredi karti borcu yuzunden 2-3tl lik bir borctu sonra 5 yil kredi karti bile alamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar