Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beles ve kaliteli Usenet hesabi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 günlük, sickbeard (google'dan buldum biri redditte yazmış.)

Indexer sıkıntısı mıdır diyosun? Indexerle herhangi bi parça indiremememin ne alakası var ki
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
macOS'da NZBVortex var. Icinde search filan her sey var. Indexer adresi ile api eklersen arama da yapabiliyor, otomatik dizi de indiriyor.

Windows'u bilmiyorum ama. Vardir bir sey.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Denedim, cötönk diye indirmeye baslamasi guzelmis. Bi soru soriim peki, sanirim sadece ayni anda 1 dosya indirebiliyoruz? Bunun disinda satin usenet saglayici satin aldigimizda max download rate nedir? Bide muzik produksiyonu icin pluginler vs icin falan bildigin bi indexer varmi?

Yani bi bakima
1 usenet saglayici
> 1 indexer, film dizi uygulama icin ayri ayri vs.
1 downloader

gibi?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Muzik icin bilmiyorum hic.

Bazi kategorilerde oyle anlamsiz seyler yazabilir, onlar NZBgeek'in deobscuration yapmadigi gruplardir. Usenet'te neredeyse her sey boyle anlamsiz isimlerle upload edilir, indexerlar onlari cozer kendi baglantilarina, sahip olduklari cozme algoritmalarina gore. Ucretsiz, limitli hesaplardan indirmek istedigin seyler var mi bak, oyle indir. NZBCat'ten macOS applari indirdigim oluyor satin almadan once iTunes trial ya da iade vermediginden, o kategoride buldugum cogu sey NZBgeek'te yok mesela. NZBgeek ama dizi-film konusunda cok iyi diyorlar.

Ayni anda iki tane indirme bilmiyorum, benim kullandigim program yapmiyor. Yapani da vardir belki. Dedigin gibi ama, iki tane erisim saglayici (bir Highwinds sinirsiz, bir de Usenet.Farm en saglami bu aralar) bir tane indirici, bir de farkli farkli otomasyon programlari iste.
Mesaj tarihi:
Tesekkurler bilgi icin. Bi kac sorum daha var.

https://www.reddit.com/r/usenet/comments/59da4p/do_i_need_an_indexer/ Su konuya takildim biraz, kendi indexerimizi kursak mesela? Content mevzusu indexer'a mi bagli yoksa indexerin bagli oldugu servis saglayiciyami?

Ikincisi de butun hepsini automate edebilecegimiz tavsiye edecegin herhangi bisey varmi? Yani dizi icin couchpotato, sunun icin bu, bunun icin bu yerine indexeri, servis saglayiciyi yazip tek bi yerden aramalari yapip indirme yapma gibi? NZBVortex bu tarz biseymi? Almaya degermi?

Edit: Surekli indirdigim biseyler yok, ara ara aklima bisi gelirse girip indiriyorum, arada bi film falan aklima gelirse ariyorum falan. Yani "su tarihte bu cikicak, cikinca indir otomatik" gibi bi otomasyon yerine, ara > bul > indir gibi bi kombinasyon yapmak istiyorum. Netekim hepsini tek bi cati altinda toplamak istiyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kendi indexerini kurarsin ama bir ise yaramaz. Content her yerde ayni retention'a gore, sunucudan geliyor. Takedown'lar nedeniyle farkli sunucular gerekiyor (bir limitsiz, bir block iste). Obscure edilmis seyleri nasil cozeceksin? Sonra sifreli ve viruslu seyler var. Spam var. Cok sey var. Bir de GB'lerde veritabani gerek, yorar bilgisayari her seyi cozsen bile. Hazirlarda takil. Cok yogun kullanmayacaksan althub ya da nzbcat gibi tek odemeli iyi bir sey bul.

Otomasyon icin tek bir program yok, her sey icin farkli program gerek. Ama nzbgeek mesela kendi otomasyon araclarini sunuyor geekseek diye bir seyi ile. Cogu kisi sirf onunla hallediyormus. O rss veriyor iste, o rss'leri de NZBVortex ile kullanarak epey isini gorebilirsin. Eger otomasyon araclarini kullanmayacaksan NZBVortex en iyisi zaten, rss ile kendi otomasyonunu da sinirli da olsa yapiyor. Bende de var o.

Ara-bul-indir icin en iyisi NZBVortex ama, evet. Bir de NZBgeek kullanirsan RSS ile takip ettigin dizileri filan da halledersin. NZBVortex de indexerlara baglaniyor bu arada, onlarin API'leri destekliyor. Arama yapip indirirsin yani. Hatta nzbhydra kullanirsan tum indexerlari birlestirirsin arama icin.

Bir de Usenet.Farm'da indirim var su an, 10.5 Euro'ya 500 GB veriyorlar.
Mesaj tarihi:
Cok sagol bilgiler icin. Benim icin cözum NZBHydra yada NZBVortex o vakit, NZBcat ve NZBgeek gogo gerisi. Usenet.farm'i yakaladim bende redditten (:D bakalim bi sure takilicam ne var ne yok. Gbit hat var elimin altinda, tam hiz sömurmek icin birebir, torrent morrent ugrasmadan :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
NZBHydra farkli indexerlari birlestirip apilerini kullanarak tek indexer yapan bir Python app sadece. NZBVortex ile arama yapmayi kolaylastiriyor iste ama epey.
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
https://www.reddit.com/r/usenet/comments/5vjvny/flash_sale_unlimited_lifetime_account_on_althub/
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Merhaba,

Usenet ile yeni tanıştım. Provider olarak NewsHosting kullanıyorum. SABNzbd ile indiriyorum. Otomasyon konusunu bilahare düşünecem. Indexer konusunda herhangi bir abonelik yapmadım. Şu an zadece NzbGeek ve NZBFinder üzerinden deneme yapıyorum. Daha çok teknik literatür aramalar, dizi, film ve scene için kullanmayı düşünyorum. 

Indexer olarak aşağıdakiler konusunda hala net değilim.

NZBFinder
NZBGeek
DrunkenSlug
DOG Nzb
NZBPlanet

NZBCat

omgwtfnzbs

Sizce Hangisine üye olmak lazım. NZB Geek ve NZBfinder için üye olabiliyorsunuz ama diğeleri için davetiye gerektiği için sitelerini deneme imkanım olmadı. İyi bir Torrent kullancısı olarak Usenet konusunu yeni keşfettim. Biraz geç oldu. Sayın forum yöneticim gayet detaylı yazmış. 2021 yılı itibariyle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinieim. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

saydıklarının hemen hemen hepsi iş yapan indexerlardan. ben nzbgeek ile SimplyNZB kullanıyorum. provider olarak da newsdemon var bende.

su topic'e de bakabilirsin, ekstra bilgiler var: 

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
On 14.11.2021 at 23:18, ala15001400 dedi ki:

Şu an zadece NzbGeek ve NZBFinder üzerinden deneme yapıyorum. Daha çok teknik literatür aramalar, dizi, film ve scene için kullanmayı düşünyorum. 

NZBFinder
NZBGeek
DrunkenSlug
DOG Nzb
NZBPlanet

NZBCat

omgwtfnzbs

DrunkenSlug davetiye gönderebilirim OM gönder bana email'ını.

1 gün içinde cevap yazmazsan, 2. mesaj atana invite atıyorum.

DrunkenSlug invite baya nadir ve paralı satılıyor - trade ediliyor ? 

free hesap hakları yeterli gelir ama şu an black friday indirimi var

Spoiler

image.png

Goering tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

11 tane invite varmış bende oradan.

10 tane NZBCat varmış, lifetime'ım varmış, 5 yıldır çalışıyormuş.

2 tane DOGnzb varmış.

6 yıldır çalışan altHUB lifetime varmış ama invite yerini bulamadım.

Mesaj tarihi:

900gb usage var da kullanıcak bir şey yok, 100mbit download cap. zaten artık rar** de veriyor.

ben criterion collection bluray'lerin ilgimi çekenlerin hepsini bitirdim, kullanma amacım oydu. (retention)

• Yeni Oluştur...