HellHound Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 http://pbs.twimg.com/media/C3EQTwbVMAAhnKa.jpg http://www.youtube.com/watch?v=ln_plWALAoI https://www.fig.co/campaigns/deadfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 mccree, is that you ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 stretch goallerden bakalim hangi karakterler cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 stretch goallarda eski karakterler olacagini sanmiyorum GM, Durance: zaten Avellone karakterleri, bir de Eothas ayaklandiginda "YO! GODHAMMER THIS!" diye Durance'in tepesine bastiysa sasirmam. Sagani: Colugu cocugu var, ugrasamaz Kana, Hiravias: kimsenin umrunda degil Cameo olurlar belki de, kalan npcler yeni olur her halde multi-class'den bahsedilmis, kit tarzi bir seyler dusunuluyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 dolar/tl backer olmayi cok zorlastirdi. durance olmamasi (td)(td) videodaki kizil kesin Cadegund. artik priest yaparim pc'yi ne yapalim :( ilk oyunun en zayif yanlarindan biri modellerdi. yeni grafikler cok tatli duruyor. "interior areas with little to no loading" demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 pathing ai please, geriye kalan tarafları gelişirse ne ala. bu ikisi olmadan olmuyor. sürünüyorum resmen her şey mikro manage etmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Videoya başladım böyle bi içim kıpır kıpır etti heyecanlandım, ortalarına doğru PoE'de yaşadığım rezillikler ve oyunun hikayesinin beni içine çekememesi geldi, soğudum kapattım. Eminim yine bok gibi bir oyun olur. Korsan bi bakarım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 sana göre bok gibi abi öyle düşün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 investin işi baya ilgimi çekiyor ya. bildiğin güvendiğin projelere roi iyi olacaksa basabilirsin aslında. hem dolarda kalmış olursun o süre zarfında ama işte ön göremiyorum. başarılı bir senaryoda 1k a ne geri geliyor diye. matematiğini yazmışlar ama yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bingildak said: investin işi baya ilgimi çekiyor ya. bildiğin güvendiğin projelere roi iyi olacaksa basabilirsin aslında. hem dolarda kalmış olursun o süre zarfında ama işte ön göremiyorum. başarılı bir senaryoda 1k a ne geri geliyor diye. matematiğini yazmışlar ama yetemedim. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 biri hesabini yapmisti psychonauts 2 icin, 1000 dolar yatiranin parasini geri almasi icin oyunun 60 dolardan 650k satmasi gerekiyordu ehueheu, nasil yalan belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bu kurla pledgleyemeyeceğim gibi duruyor. çıktığında kaç tl olur acaba 120 tlden ucuz olur diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 HellHound said: biri hesabini yapmisti psychonauts 2 icin, 1000 dolar yatiranin parasini geri almasi icin oyunun 60 dolardan 650k satmasi gerekiyordu ehueheu, nasil yalan belli degil wasteland 3'de de yazmışım ben aynı şeyi düşünüp, baktım birkaç örneğe. eğer satış rakamları iyi olursa kötü değil aslında ama işte popular genre bir şey gerekiyor ki satışlar hypela falan patlayabilsin. RPG olunca en hypelı hali para etmiyor. bir de satış rakamlarını sadece bir kanal üzerinden alıyorlar. atıyorum steam satışlarını dahil etmiyor. sen bir kanal üzerinden invest ediyorsun. çok kötü bir model. projeye ortak olabilsen akardı. indielerin steam fiyatlaması iyi eğer değiştirmezlerse. 70 tl civarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ilk oyunun basarisi bu oyunu ks fiyatlamasindan cikardi yalniz. Direk 60€ yla gelir steame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 60 dolara indie rpg satamazsın abi, öyle bir dünya yok. max çekebilecekleri fiyat 45 dolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Kickstarteri cok iyiydi ama sonunda aldigimiz product oyle efsane bir sey degildi bence. Bunun da etkisi olsun olacaksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 45 60 fark yok abi. 25 dolara satcan maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Figde 25 degil mi su an zaten? Steamde day 1 poe 75 liraydi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 öyle bir şeydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: 45 60 fark yok abi. 25 dolara satcan maks 25 dolara divinity + holosko alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 az kaldi fundlanicak, stretch goaller bugun gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Ilk oyun iyiydi ya. Alirim bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Norak said: az kaldi fundlanicak, stretch goaller bugun gelir 2 günde 1.1 dolares mi fund'landı? iyiymiş (tu) hedef kaçmış diye fig sayfasını açtım, elim hemen cüzdanı at tuşuna gitti. döviz fitch falan derken zor tuttum kendimi. steam'de görsem böyle şak diye elim gitmezdi. değişik bi psikoloji ks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ilk stretch "select two sub-classes per class" olarak gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar