µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 dreagloth said: pek film seyretmedin galiba oscarı kazananlardan işte bu oscarlık dediğim yok. hepsini izledim. bu yıl alan hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 µh said: son 10 yılda no country for old man hariç işte oscarlık film bu dediğim bir film yok. oscarın standartları düştü resmen, önceki 10yıllar çok daha iyiydi. ahaha inanılmaz ya, son 5 seneye bakalım hemen mesela. Hepsi aşırı dandik ya, nasıl aday olmuşlar anlamıyorum bile. Mad Max Revenant (izlemedim) Spotlight (izlemedim) Big Short Bridge of Spies Martian La la Land (izlemedim) Whiplash Birdman Grand Budapest Hotel (izlemedim) Wolf of Wall Street Dallas Buyers Club Her Gravity Argo Django Unchained Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 oscarı kazananlardan bahsediyorum keke, ayrıca yukarda yazan filmlerin hiçbiri de bir no country for old man veya there will be blood değil benim fikrime göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi film konusunda neden herkes bu kadar kendini bilmez oluyor anlamıyorum. bölümden soğudum giresim gelmiyor resmen aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 no country for old men nasıl oscar aldı onu sorgulamak lazımdı esasen de adam trumpcı cıktı sadgadsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 güzel filmler çıkıo abi haksızlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ben, "dandik" diyeceğim. Sonra blogumda izah edeceğim nedenini de size kısaca burada bir yazayım. -> Bir foruma üyeyim. Forumdakilerin profilini izah edeyim önce. Üst üste 20 oscar dandik olsa dahi işleri tıkırında görecek tipler bunlar -> Yeni ödüller dağıtılırken bu tiplerin ikiye ayrıldığını gördüm. Peki nasıl kategorize oldular? -> Forum üyelerinden bazıları "la la land alsın, emmayı seviyorum, ryan da bilinç altımdaki ılığa hitap ediyor" diyordu -> Diğerleri de "Her yıl yığınla film çıkıyor, çok film izlemedin anlaşılan zaten no country for old man nasıl oscar aldı anlamadım" diyordu -> 1- Adamlar recep ivedik 5'te bile rahatlar, 2- Biri dandik filmler oscar alsın istiyor, 3- diğeri de efsane filmlere bok atıyor -> Bu profildeki tipler şu an kudurmuş durumda, forumda "89. Oscar Ödülleri " başlığı açıp kendi kendilerine muhabbet döndürüyorlar -> Lalaland'e oscar isteyen adamlar "güzel" diyorsa, benim tereddüt etmeden DANDİK demem lazım. -> Bu anlattığım vaka, DANDİK deme argümanlarımdan sadece bir tanesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bursa'dan gelen gol haberini canli izlemek vardi. zarfin uzerine kategori yazmiyorlar mi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Esh said: no country for old men nasıl oscar aldı onu sorgulamak lazımdı esasen de adam trumpcı cıktı sadgadsfsen sevdiğim film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 zarfın üzerinde yazıyor ama zarfın arkasına kim bakar doğru zarfı almış mıyım diye sonucun yazdığı kağıtdın tepesinde niye "Best Picture" veya "Best Actress in a Leading Role" yazmıyor nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil. bu yıldan sonra eminim yazacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 trump demeyecek mi daha bu aptallar oscarı düzgün veremiyor bana laf atıyolar diye tayyip olsa derdi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 ahah sandigimdan daha da iyiymis. icindeki kagitta da yaziyor ama altta yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 kağıtta yazıyormuş ama aşağıda mik kadar yazıyor. şunu tepeye adam gibi büyükçe yazsanıza anasını satiim. steve harvey'den de ders almamışlar..... ayrıca bence yeni bi troll face yakaladım bu screenshotla birlikte :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 moonlight bildiğin bi avuç toplumsal hassasiyeti olan konuyu almış aynı kazana atıp karıştırmış. film bitince ee yani diyorsun. konu ne abi "annesi uyuşturucu kullanıp tek rol modeli uyuşturucu satan adam olan bir çocuk uyuşturucu satıcısı olur" mu? Hadi canım... "Her uyuşturucu satan insan kötülük temsali değildir" mi? "Uyuşturucu satıcıları da gay olabilir" mi? Nedir yani. Hiç bir derin konusu yok, film bitince bir "vay be demek bu böyleymiş" dedirttirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 http://cdn.yemek.com/uploads/2017/02/lalaland-moonlight.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bu kağıdı tutan kel kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 La La Land'ın yapımcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 µh said: Ben, "dandik" diyeceğim. Sonra blogumda izah edeceğim nedenini de size kısaca burada bir yazayım. -> Bir foruma üyeyim. Forumdakilerin profilini izah edeyim önce. Üst üste 20 oscar dandik olsa dahi işleri tıkırında görecek tipler bunlar -> Yeni ödüller dağıtılırken bu tiplerin ikiye ayrıldığını gördüm. Peki nasıl kategorize oldular? -> Forum üyelerinden bazıları "la la land alsın, emmayı seviyorum, ryan da bilinç altımdaki ılığa hitap ediyor" diyordu -> Diğerleri de "Her yıl yığınla film çıkıyor, çok film izlemedin anlaşılan zaten no country for old man nasıl oscar aldı anlamadım" diyordu -> 1- Adamlar recep ivedik 5'te bile rahatlar, 2- Biri dandik filmler oscar alsın istiyor, 3- diğeri de efsane filmlere bok atıyor -> Bu profildeki tipler şu an kudurmuş durumda, forumda "89. Oscar Ödülleri " başlığı açıp kendi kendilerine muhabbet döndürüyorlar -> Lalaland'e oscar isteyen adamlar "güzel" diyorsa, benim tereddüt etmeden DANDİK demem lazım. -> Bu anlattığım vaka, DANDİK deme argümanlarımdan sadece bir tanesi... http://michaelnorthrop.net/wp-content/uploads/2012/04/thumbs-up-chuck.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi adamın kartta ne yazdığını bir türlü anlayamayıp kadına itelemesi çok iyi ya ahah. talihsiz olaylar silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Son yillarin en fiyasko oscar'ini Argo aldi sanirim. Hayatimda izledigim en les muricalardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 http://i.imgur.com/Ka8mpID.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 argo sonrasinda ben affleck'in ortadogu uzmani olarak katildigi programlar oyle bir filmle odul almis olmasini unutturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hurt locker icin de benzer elestiriler yapilabilir belki ama en azindan sanat vardi ya o filmde. argo onun yaninda recep ivedik gibi kaliyo. ha bi de slumdog var, argo'dan daha mi beter acaba bak bilemedim simdi hangisi daha kotu. son on yil icin benim begendim diyebilecegim iki film var. the king's speech ve birdman. no country for old men'i de katabilirim, bardem reis ve coen biraderlere duydugum saygidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Rush gibi bir filmi aday bile göstermeyen akademiye ben de hâlâ kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 the king's speech ... LOL her "academy award hakketmeyen filmler" listesine bakin, king's speech'i goreceksiniz. rakipleri inception ve social network idi o sene. gerci herhangi bir senede kazanmasi bile mantiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar