barbu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Var mı bizde startup kurmuş. Funding almış veya kendi paralarıyla müşterisi olan ve hali hazırda büyüyen bir startup açmış insan. Linkleyin varsa biz de bakalım. İleride kendimiz bu yollardan girerken örnek alırız, ya da sizin büyümenize katkıda bulunuruz filan. Bu kadar tech içinde yüzen bir topluluktan bir tane bile çıkmadıysa da yuh diyeceğim. Bu konu da oyun filan tartışma konusu olsun o durumda. PS: Zengin listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Esh'in vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 startupı olanın biz sefillerle işi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 2013'te Teknogirişim'e katıldım, son aşamada elendim ve babayı aldım özet olarak. Sonra bir firmaya girip ssk + mayış + akbil'e çalışmaya başladım. Hayatımdan memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Başarılı olamamış start-up örnekleri: Collapsed.co Skully çok iyi yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 şu startup, kickstarter kelimelerine uyuz oluyorum. en sıkko projelere bile funding arayan şeyler doldu etraf. ne uretıyorsun da bu kadar para lazım ulan? ne araştırıyorsun ? herkes mi aynı şekilde? gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 senin niye beni desteklemediğin anlaşıldı mk http://overstepgame.com/ seed fund topladık haziranda kickstarterda yattık aşağı şimdi toparlanma süreci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Emre333 said: şu startup, kickstarter kelimelerine uyuz oluyorum. en sıkko projelere bile funding arayan şeyler doldu etraf. ne uretıyorsun da bu kadar para lazım ulan? ne araştırıyorsun ? herkes mi aynı şekilde? gibi bu laflar yeni hype işte inovasyon vardı bi de 89'da duvar yıkılınca adamların eli güçlü kaldı refah devleti geyiğinin bitişi zaten aynı vakit. eh sistem iyice boka battı batıyor girişimci yaratalım yaratıcı yıkım yapalım yaşasın düzgün çalışan çiçek böcek kurumlarımız olsun melek sermayeler etrafı donatsın kafaları açıyosun bakıyosun %99 fail bakalım neler göreceğiz daha he tabi geç sanayileşmiş dandik ülkelerdeki hibrit durum sonucu tüm bu kosgeb otbok destekleri eş dosta yol olup gidiyor kadına mikro kredi veriyosun kocası üstüne yatıyo borcu harcı olmayan aileler meta yaratacakken mala dönüyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 yuh demeden yaşadığınız gün varsa ben de size yuh diyeyim ehe : ) melek yatırımcı olayı zaten sömürünün kılıf değiştirmiş başka bir şekli. uğraşan kafa yoran arkadaşlar daha iyi anlatır yarattıkları değerin (varsa) % kaçından faydalabildiklerini hee adam para vermese ama hiç kazanamıcaktık dosutm dicekler bu kadar naif olmayın diyeceğim ben de >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Killer said: senin niye beni desteklemediğin anlaşıldı mk http://overstepgame.com/ seed fund topladık haziranda kickstarterda yattık aşağı şimdi toparlanma süreci Ya ben seni desteklemek çok istedim ama overwatch varken neden overstep abi ? Koca dünyada isim mi bulamadınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 overstep ismi overwatch anonsu yapılmadan seçildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 orc_lord said: Başarılı olamamış start-up örnekleri: Collapsed.co Skully çok iyi yalnız :D Koskoca Grooveshark'ı da gördük listede :D Secret'in tutmuşu var işte Türkiye'de zamanında, itiraf.com olarak. Tam Türk milleti dedikoduculuğuna ve meraklılığına uygun müthiş projeydi, sonra yapan iyi paraya sattı, sattığı şirket de reklama abanmaya ve yollanan itirafları ilgi çeksin diye değiştirip sulandırmaya başlayınca çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Emre333 said: ne uretıyorsun da bu kadar para lazım ulan? batu bak benim sordugum soruyu sormus adam sdfgsd abi motor bedavayken garry's mod gibi ornekler varken sizin de bedavaya kral bi oyun cikarip 2 yil sonra 2. si icin kikstarta eliniz guclu girmeniz gerekiyodu bana soracak olursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Emre333 said: şu startup, kickstarter kelimelerine uyuz oluyorum. en sıkko projelere bile funding arayan şeyler doldu etraf. ne uretıyorsun da bu kadar para lazım ulan? ne araştırıyorsun ? herkes mi aynı şekilde? gibi https://www.kickstarter.com/projects/zackdangerbrown/potato-salad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Esh said: Emre333 said: ne uretıyorsun da bu kadar para lazım ulan? batu bak benim sordugum soruyu sormus adam sdfgsd abi motor bedavayken garry's mod gibi ornekler varken sizin de bedavaya kral bi oyun cikarip 2 yil sonra 2. si icin kikstarta eliniz guclu girmeniz gerekiyodu bana soracak olursan. ya şimdi ürettiğimiz oyun kalitesi ve planları için o para lazımdı o sırada kickstartera çıkmak yanlış karardı ama. şimdi toparlamaya bakıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 yanlis. cevap: sana sormuyoruz zaten. olmaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ney fddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 benim projeni desteklemem değil olay. zaten maximum ne kadar destekleyebilirim ki? Oyun bittiğinde nasıl bir patlama yapacak bunu insanlara göstermiyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 şimdi bu olay "tek oy mu değiştirecek?" durumuna dönüyo. biz mevcuttaki fan tayfası ve çevremizle bi base oluştururuz, bizi bilmeyenlere en azında güven ortamı oluşturur dedik. adını sanını duymadığın bi oyun hoşuna gitse bile 100 tane backer görünce backlemiyosun tabi yav neyse ne oldu gitti işte :D. ks'ye gelene kadar on tane problem vardı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Killer said: şimdi bu olay "tek oy mu değiştirecek?" durumuna dönüyo. biz mevcuttaki fan tayfası ve çevremizle bi base oluştururuz, bizi bilmeyenlere en azında güven ortamı oluşturur dedik. adını sanını duymadığın bi oyun hoşuna gitse bile 100 tane backer görünce backlemiyosun tabi yav neyse ne oldu gitti işte :D. ks'ye gelene kadar on tane problem vardı daha Bir önceki sayfada linkini attım, "patates salatası yapacam" diye kampanya açıp 55k dolar desteklenen var, desteği almayı bilen alıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 konunun virale bağlaması falan apayrı meseleler bunlar. da dediğim gibi kampanyaya gelene kadar çok hata vardı yolda. o hatalar olmasa kickstarter da öyle geçmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar