smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Aslında guild ile her türlü bir şey yapıyorsunda. Alliance komple mal abi. Ben artık silvermoon a bile dayanamıyorum. tamam comünü güzel , firendly playerlar dolu ama 2 dak. PUG a gelmiyor alliance. Alliance ın LFR si , HORDE un HC si ayarında :) Türk oyuncularda aynı durumda. Sİlvermoon da Legion başı kafadan 15 tane türk guildi vardı şimdi 4-5 tane var. hepsi horde kaçtı tekrar. Hatta bir guilde girmiştim bir ara sabah oyuna girdim guildte kimse yok ama vent te 20 kişi falan var. adamlar para olmadıgı için guildçe horde kasıyorlardı :) bende onlarla prot warrior kastım halen de devam ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 sen istiyor ally priest ? verecen faction change ve migrate.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ozii_x said: sen istiyor ally priest ? verecen faction change ve migrate.. Yıl olmuş 2018 hala Horde'da vicdani red yasası yok. Inanılacak şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 allydınız di mi siz? bizim guild progress durdurdu 5/9 mitik progressim var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 gelicektim, karabeyaz diye birine yazdım, patiden geldim konn'u arıyorum dedim. bi havalar bi havalar. sanırsın catastrophe. tanışıyo muyuz filan diyo bana konn değilim ben kardeş demiyo da. konn olmadığını söylesen daha güzel olurdu diyorum, konn'un ne olduğunu söylesen daha iyi olurdu diyo. nick olduğunu tahmin edemedi herhalde özel bir dilde özel bir tabir sanmış filan olabilir. bi foruma açarken topaklarınızı, ofisırlarınızı filan haberdar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Sorma benim bu nick sıçık. Koyduğum güne lanet ediyorum gerçekten. Sana Real ID atayım ordan bana ulaş istersen. Bir de serverda kanlımız olan 18-20 yaşlarında bir çete tarafından yönetilen bir türk guildi daha var. Onlardan çakallığa geldin sanmış olabilir yazdığın kişi. Bir de yaşı büyükçe onun. Yanlış denk getirmişsin. Flam said: [hr] Konn kardeşim mesajını aldım, Büyük ve güçlü bir Outland için, progress herkesindir demek için Evet diyorum. Ozii_X Kardeşim sen de var mısın? [hr] Oyun içinden; Sputzke Glebriwyn Ganija Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Buldum guild kaynaştım bile :( ayıp olur insanlara. belki başka bir zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Ekstaz Casualliğe niyet ettim allarızası içün. yoksa progress guildi kovalayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Konn said: [hr] Konn kardeşim mesajını aldım, Büyük ve güçlü bir Outland için, progress herkesindir demek için Evet diyorum. Ozii_X Kardeşim sen de var mısın? [hr] HAYIRlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 meşazinizi aldim gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ozii_x said: Konn said: [hr] Konn kardeşim mesajını aldım, Büyük ve güçlü bir Outland için, progress herkesindir demek için Evet diyorum. Ozii_X Kardeşim sen de var mısın? [hr] HAYIRlısı olsun.. Garrollahçı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Konn said: ozii_x said: Konn said: [hr] Konn kardeşim mesajını aldım, Büyük ve güçlü bir Outland için, progress herkesindir demek için Evet diyorum. Ozii_X Kardeşim sen de var mısın? [hr] HAYIRlısı olsun.. Garrollahçı seni. Bana bak sen hadsiz. Sen sayin Garrosh efendiye böyle hitap edemezsin derhal özür dile. Kendisi cok degerli bir Orc olup. Horde ve Orgrimmar a sayısiz katkıları olmuştur. Terbiyesiz. Bunlar hep Alliance nin bozuk zihniyeti. Ama biz ne yaptık progress de kendilerini gömdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Bir üstteki mesajı alıntılamandan zaten GARÖ olduğun belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Konn said: Bir üstteki mesajı alıntılamandan zaten GARÖ olduğun belli. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Nihayet 1/11 M olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 gz. dh kasıyorum ince ince. yeni ırklar gelince yeni birşey kasarım artık. ya da dh ile gold yapar onla migrate yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Felhounds'u da kestik 2/11 Mythic olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Eonar'la 3/11 yaptık. Outland çok şekil yolumdan çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Selam, BFA'da Alliance oynayasım var, bu aralar da hiçbir competitive oyun sarmıyor, psikolojim bozuluyor akşamları rahat rahat 2-3 saat geçireyim istiyorum. Hala aktif misiniz? BFA çıkana kadar birkaç karakter kasmayı planlıyorum Outland'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Selamlar, Aktifiz düzenli olarak oynuyoruz. Hatta realm'de bulunan en kapsamlı Türk guildiyiz şu aşama itibariyle. PvE konusunda düzeni oturttuk. Gittikçe büyüyoruz. Önümüzdeki dönemde PvP segmentini de oturtmuş oluruz guildin. PvE/PvP ayrımından haz etmiyorum. Realm'deki türk nüfusu çok saçılmış durumda. Elimizden geldiğince tek bir çatı altında toplamaya çalışıyoruz. Yine de hakkını yemek istemiyorum, realm'de bir Türk guildi daha var GraveYard adında. HC progress falan takılıyorlar. O guild de türk olduğu için belirtmek istedim. BfA'da da devam edeceğiz. Şimdiden oyunu alıp void-elf kasan, race change atanlar bile var bolca. Oyun içinden ulaşmak itersen Glebriwyn / Sputzke / Jûr 'e ulaş. Bunlar benim karakterlerim. "Konn" diye sorarsan kimse anlamaz. İyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2018 4/11 olabildik. Devam ediyoruz. Outland'de olan oyuncuları bekleriz (Alliance). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Sponsor olursanız gelirim. Bonservisimi alın yıllık ücretimden feragat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Sen Berkant Göktan statüsüne düştün artık. Daha da uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar