Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 defineyi gömdük diyelim, değişik varlıklar orayı korusun diye ne teklif ediyoruz? yani ne dikime derman o kadar yıldır koruyorlar orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Büyüyle bağlıyorsun abi. Onu da bilmiyorsan yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 araya noyan girmiş büyücü olan halan mı noyan tüylü cekete bi protection bassın gir çıkar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yumy said: Büyüyle bağlıyorsun abi. Onu da bilmiyorsan yani... abi nası büyü o? beni burayı koru diye koyacaklar oraya 1500 yıl kimse geçmeyecek sonra 3 çomar elinde kazmayla gelecek ben de onlara laf anlatacam he mi? gerçi sıkılırsam büyüyüp tank falan ezerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 öyle değiş işte arada çanakkale savaşında bulut falan da oluyosun sdf ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 fdsfdsfsd saçmalamayın arkadaşlar vortex bile bi buçuk dakika durup gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ajksdhkashdka hahah abi vortex gibi düşünme, mezarlıktaki leech lord ne zaman yok oldu, hep orda, öldürülsede tekrar spawn oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Peki nereye kadar kovalar, nereler guardzone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 mezardan ayrılmaz bence, pek uzağa gitmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yumy said: Doğru soruyu sormamışsın. Yığınla altın zulası olan ve azar azar kullanmaya karar veren adam niye senin halanın bile bildiği yerde tutmaya devam etsin o altınları? Dikkat çekmeden taşıyabileceğinden çok daha fazladır belki ? Halanın bile bildiği yer diyorsun da orasının yerini define forumundan ya da başka insanlardan öğrenmedi tabii ki de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Kimse lichlordan bahsetmemişti bana kalvası yemeden ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Fin said: araya noyan girmiş büyücü olan halan mı noyan tüylü cekete bi protection bassın gir çıkar işte. Tüylü Ceketim Doğu yolculuğuna çıktığımda ev arkadaşlarım tarafından yağmalanmış ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Parça parça taşır abi çoksa, sonuçta şimdi de parça parça kullanıyomuş asd Yeri konusunda haklısın, hikayede halanın büyülü güçlerinin gerçekliğini unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 noyan anlat panpa bız dınlıyoruz. halanı da cagır hatta o bırıncı agızdan anlatısn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 hangınız trolluyonuz lan forumu ahah. http://www.treasurenet.com/forums/treasure-marks-signs/476444-article-some-spanish-markers-not-treasure.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 valla ben facebook grubunu trollüyorum ömrümde bu kadar ruh hastasını görmemiştim. ha bi de Işık komisyonu mu ne vardı geçen yıl onlar da ayrı manyaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 bombilo said: hangınız trolluyonuz lan forumu ahah. http://www.treasurenet.com/forums/treasure-marks-signs/476444-article-some-spanish-markers-not-treasure.html google image ile arama cıktı mertlik bozuldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Definecilik işi iyidir yav. Çeşme plajlarında özellikle gece saatlerinde ellerinde metal deddektörleri ile gezen insanlar görebilirsiniz. Gün içinde düşmüş altın yüzük,kolye vs.. arıyorlar :) çeşme de kum plaj sayısının çok olmasından dolayı bu işi yapan adamda haliyle çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ben plajda yüzüğümü düşürücem başkası bulucak ve onun sahibi artık o olacak onu satıp para kazanıcak ,helal para olucak bu da. yeni dünya düzeni enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 http://i.hizliresim.com/d8r2lX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Masticore said: bombilo said: hangınız trolluyonuz lan forumu ahah. http://www.treasurenet.com/forums/treasure-marks-signs/476444-article-some-spanish-markers-not-treasure.html google image ile arama cıktı mertlik bozuldu ya hangi konu?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 http://www.definesohbeti.com/fotografli-define-isaretlerinize-yorumlar/35112-cok-detay-veremeyecegim-fakat-kral-mezari-bulmus-olabilirim.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 patates olmuşsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Abi bende güzel alt yapılı hikaye vardı erken davrandınız. Resimleri çektiriyordum kardeşime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 dışarı çıkıp kayalarda işaret arayasım geliyor okudukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar