Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Twitter için şunu buldum ve hoşuma gitti: http://tweeten.xyz/windows-10/ Daha iyi bir alternatifi var mı? Facebook için olana henüz bakıyorum (varsa bilip sevdiğiniz reklamsız birşeyler iyi olur).. 2 si bir arada bir şey varsa da güzel olur (ne bileyim FACEBOOK TWITTER diye 2 ayrı sekmeye ayırmışlardır gibi) not: Windows 10 mağazasından bir şey sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Rockme mi ne vardı te fi tarihinde kullanmıştım toplu sosyal medya entegrasyonu gibi bişidi chromium üstüne ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Patlamış RockmeIt miş adı yahoo almış Orbitum diye bişi var alternatif olarak kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 TweetDeck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 TweetDeck var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 chromedan giriyorum ben ikisine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Oha nasıl ya nasıl yapıyorsun chromela girebilme işini? İkisine birden ayrıca? YUH DİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Hariqasın bebeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 firefoxu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Flock vardı bir aralar, ama çok eskiden var idi, hala varmıdır bile bilmiyorum. Edit: 2011 de discontinued olmuş , da sitesinde hala awesome bir şey ile geliyoruz filan diye yazıyor. Eski versionları çalışıyordur belki, dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 sğlun arkadaşlar firefox indirdim. Güzelmiş, hatta diğer sitelere de giriyormuş. >:D< neyse vazcaydım program kullanmaktan. Açılış sayfası yaptım ikisini idare ederim (denediğim programlar biraz hantal geldide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Firefox un tab ozelligi de var. Cmd T yaparsan tab aciyor yeni oradan da twittera girersen tam aradagin sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Chrome ve Firefox için zibille extension var bakındın mı onlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yok eklenti istemiyordum (böyle sağ altda açık kalacak mini bir şey soruyordum). Ufak bir program vardır herhalde diye düşündüğümden sormuştum ama yokmuş. Zaten niye yapsınlarki. Bulduğum programlarda hantal çıktı. Daha önce eklenti bakmıştım ama hoşuma giden bir şey görememiştim (tabi üstünden 1-2 sene geçti :P). Yeniden bakma gereği hissetmemiştim ama tekrar bakayım. Belki yeni birşeyler vardır yada eskileri düzeltmişlerdir. teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar