stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Ezik buzuk gocuk vs olabilir. Kenarda kosede duran elinden cikarmak isteyen ve uyguna birakan varsa talibim. Tusu kamerasi zimbirtilari duzgun calissin yeter. Ipod gibi kullanilacak. Birde en onemlisi ios 9x yuklu olmasi lazim. 5c falanda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 abi ios'u nasıl güncelleyeceğini mi bilmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 hayır 10x yüklenmemiş olsun downgrade için uğraşamam diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 onda da bişi yok ki. neyse kaça gider acaba ya bakim. 5 var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Aynen. 9x jb iyidir. Piyasa fiyattindan satmayi dusunen degilde işte patide cikiyor bazen kenarda kosede duran hurdamsi aletler uyguna birakiyorlar. Ole bise lazim. Kozmetik hali onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bende var taş gibi hemde 64 gb fiyatlarına bakıyım yarın resim falanda atarım haber vericem bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 onu aramıyor lan adam. böyle üstünden dozer geçmiş, son nefesiyle çalışan iphone arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 mokoko said: bende var taş gibi hemde 64 gb fiyatlarına bakıyım yarın resim falanda atarım haber vericem bekle Ucuz bisey soyle anama alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 1550'ye 6s 16 gold var. Alsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 16gb falan olasun ki ucuz olsun. 64 fazla kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 bende 7 var yeni aldım 500 tl atın da bi taksidini ödeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 logtrig said: bende 5s var. 500'e bırakayım. Foto atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 fenn said: logtrig said: bende 5s var. 500'e bırakayım. Foto atsana yok be abi ilk defa şuraya yazdığım bişi trollenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 elesso said: mokoko said: bende var taş gibi hemde 64 gb fiyatlarına bakıyım yarın resim falanda atarım haber vericem bekle Ucuz bisey soyle anama alayim benim anam önce davranmış gitmiş telefonu bozulan bi arkadaşına vermiş benim kenarda duran telefonumu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 ben de gecen 5 imi tamir ettim yeni ekran yeni pil yeni tus falan aldim. canavar gibi olm hala bu? her ne kadar sadece telefon ozelligini kullansam da su an, oyle goze batan bir yavaslik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar