Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tükürük bezlerim durmadan beyaz yogun tükürük üretiyor. karın ağrım var ve kusasım var gibi. henüz kusmadım. yaklaşık 4-5 saattir bu şekildeyim. sanırım yediğim karışık meyve paketinden oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Kusmadan önce kusmaya hazırlama amaçlı üretiyor o tükürüğü benim anladığım. Yeterince tecrübeliysen benim gibi kusmadan 3-5 dk önce anlıyorsun kusacağını miden ağzına gelmeden. Gıda zehirlenmesidir herhalde en son ne yediysen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Foruma sorduğun iyi olmuş, bişey olmaz soğuktandır o. Sağlam bi ağrıkesici alıp uyu, kalktığında mis gibi olursun 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 4-5 saatte yediğim meyveler bağırsağa ulaşmıştır bile. kusmanın bi faydası olmaz sanırım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Kusacağın varsa kusmanın faydası olur, rahatsızlık yaratır yoksa. Parmakla damağı veya kusma video'su falan aç telefondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ne parmağı ya ilkel misin? bi çay bardağı suya bas tuzu dik tepene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Tuzu her yerde bulamıyorsun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Axedicein icine fistan kacmis. Buj yil cooooook uzun gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Joker said: 4-5 saatte yediğim meyveler bağırsağa ulaşmıştır bile. kusmanın bi faydası olmaz sanırım dimi farketmiyor, vücut atmak için kusmak istiyor. bişi çıkmasa da öğürüyorsun, mide suyu falan geliyor. tadı bozuk olmayan meyveden zehirlendiğini sanmıyorum. yani meyvenin tadını kapayacak bişi ile beraber yemediysen anlardın. ben mesela kadınbudu köfteden zehirlenmiştim, içinde bin tane şey var bozuk olan etin tadının önüne geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 deodorant gibi cremalardan sıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Geçmiş olsun, kusabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 süd ic zehri alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 114 ü araman sağlıklı olur bilgi açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 yilan mi sokmus?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Joker said: 4-5 saatte yediğim meyveler bağırsağa ulaşmıştır bile. kusmanın bi faydası olmaz sanırım dimi bana mi oyle geldi bilmiyorum da, cok skine takmayan bi havadasin gibi geldi. gida zehirlenmesi ciddi birsey. kus, sic, birsey yap cikar. cikaramadiysan da hastaneye git. midem agridi, bi iki agri kesici alayim biraz uzanayim yatayim falan deme sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 OP'un imzasını okumadınız heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 dana22 said: yilan mi sokmus?? Adamı durduk yere niye yılan sokmuş olsun ? shhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 durduk yere sokmamistir. bi tartisma yasanmistir mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 adam meyve yememis mi? meyve degil de mantar falan mi yedi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu salgın var herkesi kusturan hastalıklı üşütmeli mikroplu, belki ondandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 vay ne panik yapıcam internetten araştırdım panik yapma yazıodu. yap dese yapardık heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 azıcık ekmek dışı yedim karın ağrım arttı mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 atla taksiye git hastaneye, kustursunlar bi de serum vururlar eve dönüp dinlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 gitme hastaneye ağzından burnundan hortum sokup mideni yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar