Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 http://iknowwhatyoudownload.com/ Paranoyak olmayin diyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 linkte ne cikiyor ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bende bir şey çıkmadı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bende de ..onu diyorum cayir cayir torrent acik bilmem ne kadar sey indirip kaldirdim hala seeddeyim .. bombos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ip ler dinamik değil mi bugün benim kullandığımı yarın başkası kullanabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 emin degilim ama bir ara telekom caktirmadan sabit ip atamaya filan calisiyordu internet suclari icin* fa icin daha cok .. ama simdi nasil bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 500k torrent monitorluyormus daha, yeni cikti. Zamanla buyur. public siteleri crawl filan etmistir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 listedeki hiçbir şey bana ait değil, adam combo yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bunun sebebi daha cok kullanilan bilgisayarin cache ini javasini vs vs tanimlayarak islem yapmasi olmasin..vpn yok ghostery acik ublock acik java vs deaktif mesela bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 benim diil bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Yalan bu ya Belli bir ip zaman içerisinde başkaları tarafından kullanılıyorsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 benim doğru bildi ama tek torrent gözüküyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ben ip degistirdigimde eski ip random baska birine gidiyor. Benim download ettiklerimi ona yazacak sacma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dana22 said: bunun sebebi daha cok kullanilan bilgisayarin cache ini javasini vs vs tanimlayarak islem yapmasi olmasin..vpn yok ghostery acik ublock acik java vs deaktif mesela bende.. İlgisi yok. Direk torrentteki peerları izliyordur. zamanla izlediği torrent ve başarısı artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 son rakamları farklı ip'ler aynı lokasyonda mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 pron cuları ayrı etiketlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 benjani said: son rakamları farklı ip'ler aynı lokasyonda mı oluyor? eğer böyleyse komşularımın çok renkli pron zevkleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Benim komşular sırf oyun indirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Tek kayıt gözükmüyor benim IP'de VPN'in IP'ler kalabalık baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Hepsi alakasız ya benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 sdfd %100 kesinlikle calissa trolltrace gibi aile yikar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 gay proncular tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 tamamen baska kisilerin indirdikleri cikti. ayda 100+ gb torrent indirdigim oluyordur. bir satir kaydim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Claiborne said: benjani said: son rakamları farklı ip'ler aynı lokasyonda mı oluyor? eğer böyleyse komşularımın çok renkli pron zevkleri var. "komşular" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ip'nin yakın olması kesin komşu oldunduğunu mu gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar