logtrig Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 evet bir diğer satılık ps4 konusu da benden. cihaz 1 TB slim model. tam bir ay önce sıfır aldım. oynamak istediğim oyunları bitirdim ve hevesimi çabuk aldığım için satmak istiyorum. sadece bir tane kol var. kutulu oyunlar: uncharted 4 motogp15 heavy rain & beyond two souls dying light: enhanced edition psn hesapta da the last of us ile witcher 3 var. fiyat ne isteyeyim beyler? siz de yardımcı olun, orta yol bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 1700 isteyerek basla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Oyun fiyatlarini ayrı ayrı yazarmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Heavy rain ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 beyler oyunları ayrı ayrı sattırmayın ya hepsini alın işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ederini soyleyim, alet 250 oyunlar 15 ovro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 o oyunların hepsini 15 euroya bul, sana 30 euro para, iban'ına yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 last of us ve witcher'a bi alana bi bedava zamanı ben de 120tl verdiydim sdfs. ama şuan tek tek daha pahalıdır tabi. uncharted 70tl'ye düştü en fazla. yani zaten şu 3 oyun kafadan 200tl eder satarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 logtrig said: kutulu oyunlar: uncharted 4 motogp15 heavy rain & beyond two souls dying light: enhanced edition psn hesapta da the last of us ile witcher 3 var. fiyat ne isteyeyim beyler? siz de yardımcı olun, orta yol bulalım. Alet ile ilgili fikrim yok ama 800'e falan gidiyor sanırım. Ben de satacağım da kıyamıyorum o paraya vermeye sdfsd Uncharted 4 maks 80TL eder. MotoGP15 40-50, Heavy Rain ve Beyond Two Souls ikisi 50 eder. Dying Light 60 falan eder. Bir yere bakmadım bu arada direkt kafadan oyun tarihi ve popülaritesine göre fiyat biçtim. Yüklü oyunlar ne kadar eder bilmiyorum ama zamanında ben PS3'ü satarken içinde şu EA'nın boks oyunu ve FIFA 15 vardı, ikisine de 40'ar saymıştı eleman. Kutulu fiyatı bekleme içindeki oyunlardan ama Last of Us ve Witcher 3 için ekstra 100TL istesen ikisine bence verilir. Totalde bi 1200'den aç kapıyı, 1000-1100 arasında ederi var gibi duruyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 abi hakkaten insan kıyamıyor :) 1 ayda heves mi alınır ulan it diyorum kendime ama işte.. heavy rain ve beyond two souls store'da 120 tl. letgo'da ve ikinci el satış yapan bilimum sayfada 80 çekebiliyolar, dying light'da aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 17 doları gördü Heavy Rain & Beyond Two Souls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 abiler 1 aylık cihaz ya. 1300 TL den açalım kapıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 amazondan 1400 kusure ps pro aldı insanlar, sen slimi nasıl satmayı dusunuyorsun bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 abi 400-420 eur diyor nası 1400'e alıyosunuz? şu an alınabiliyor mu 1400'e? 1500 tl civarına amazonda benim cihazın aynısı ve şu oyunları veriyor. https://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-Uncharted-Collection-MEGAPACK/dp/B01LW471JA/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1483651643&sr=1-2&keywords=playstation+4+pro oyunların da tek tek fiyatlarına baktım amazondan. store'dan da baktım yani. yani 1000 liraya da hepsini vermek istemiyorum açıkçası bu kadar kısa sürede böyle değer kaybeden bi cihaz olabilir mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Cihazin eurosia garantisi varsa 1200 eder oyunlarla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 d&r'dan almıştım, hangi garanti oluyo nedir bilmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 3 yıl önce balığına indirim varken 800 e almıştım ps4 ü, bu fiyatlara satamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Kardeşim git sahibinden'e koy, satarsın. Burada vaktini boşuna harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mimarlık ofisinde açıldı mı hiç bu ps4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Sen hatları karıştırdın bu arkadaş Hue ampul satan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Lopeth said: 3 yıl önce balığına indirim varken 800 e almıştım ps4 ü, bu fiyatlara satamazsın şu an bu cihaz yurtdışından amazondan kaça alınıyor onu bir söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 konsoldan heves almak nasil oluyo sen konsol aldiktan sonra da yeni oyunlar cikmaya devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zaman kalmıyo bazen yada yetemiyosun ben bloodborne a yetemedim mesela 3 ay yüzüne bakmadım sdfdsf komple cihazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi açıkçası the last of us için aldım aleti. o gazla kalktım pazar sabahı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 satinca telefonda mi oyniycan part 2 yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar