Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ben aldım fakat 3 hafta falan sürdü. Kesinti de 15€ mu ne olmuştu 200€ için. bankaların swift numarası kısmında mı ne sorun yaşamıştım onları öğren.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 her ay alıyorum aşağı yukarı, genelde 3 gün içerisinde geliyor. gelen para dolarsa gg yalnız, zorla euro'ya çevirip %4 komisyonu gömüyor. swift masrafı çıkarsa onu da sana sokuyorlar. bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım (daha ne yaşayacaksam amk)
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 he evet benim gelen para euroydu. Kendi bankamdan euro hesabı açtım falan bir sürü uğraştım. Ona dikkat et.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 aynen euro hesabına çekin yoksa bir de banka çevirir (skrill kadar sokmasa da). gelen para dolarsa gg ama :( her ay kazandığım paranın %8ini falan skrill'e kaptırıyorum, evlat acısı gibi.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 topic açılmışken yanlayayım türkiyede paypal yerine kullanılacak ne var şuan? bankaya değil de profil hesabına para yollamalı. illa kimlik mi ifşa edicez artık
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben payoneer aldım ama kullanmadım daha
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 quixef said: Bu var işte? adam hesap açıp para gönderebiliyo dimi s ıkıntı yok türkiyede hiç bişeye güvenemez oldum
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 skrill'de sıkıntı yaşamadım hacı, kullanabilirsin. komisyonları sıkıntı işte bi. bazen yüklü miktar çekince KUMAR MI LAN BU? diyolar bi de, s.gidin diyosun geçiyo.
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Skrill'in yalnız arayüz falan biraz dandik ben ilk başta scam kesin demiştim :D
Öne çıkan mesajlar