Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ben aldım fakat 3 hafta falan sürdü. Kesinti de 15€ mu ne olmuştu 200€ için. bankaların swift numarası kısmında mı ne sorun yaşamıştım onları öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 her ay alıyorum aşağı yukarı, genelde 3 gün içerisinde geliyor. gelen para dolarsa gg yalnız, zorla euro'ya çevirip %4 komisyonu gömüyor. swift masrafı çıkarsa onu da sana sokuyorlar. bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım (daha ne yaşayacaksam amk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 he evet benim gelen para euroydu. Kendi bankamdan euro hesabı açtım falan bir sürü uğraştım. Ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 aynen euro hesabına çekin yoksa bir de banka çevirir (skrill kadar sokmasa da). gelen para dolarsa gg ama :( her ay kazandığım paranın %8ini falan skrill'e kaptırıyorum, evlat acısı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 topic açılmışken yanlayayım türkiyede paypal yerine kullanılacak ne var şuan? bankaya değil de profil hesabına para yollamalı. illa kimlik mi ifşa edicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Bu var işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben payoneer aldım ama kullanmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 bitcoin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 quixef said: Bu var işte? adam hesap açıp para gönderebiliyo dimi s ıkıntı yok türkiyede hiç bişeye güvenemez oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 skrill'de sıkıntı yaşamadım hacı, kullanabilirsin. komisyonları sıkıntı işte bi. bazen yüklü miktar çekince KUMAR MI LAN BU? diyolar bi de, s.gidin diyosun geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Skrill'in yalnız arayüz falan biraz dandik ben ilk başta scam kesin demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar