Katibim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Herkese Merhabalar Arkadaşlar bugün Asus X550JK model notebook'umun DVD 'sini söküp yerine hdd takılan aparattan aldım ve hem ssd hemde hdd'yi kullanmaya başlayacağım... Sorum benim tüm oyunlarım steam üzerinde; ben sadece yaşanan hız sorunu ve ani fps düşüşleri nedeni ile gta yı ssd ye alıp diğerlerini hdd de bırakmak istiyorum ancak bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü yani steam üzerinde ki oyunları hem ssd den hemde hdd den oynamak ?? Biraz anlatım bozukluğu oldu sanırım ama beni idare edin Yardımlarınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mumkun. Add folder ile istedigin drive a yuklersin. Performans farki da algilayamayacagin kadar dusuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 abi kütüphanedeyken 2. bi yer belirleyebiliosun o indirme uzantısıyla beraber oraya taşı oynu belirledikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 @esh abi gta5 ssd de iken yağ gibi kayıyordu ama hdd yükledim oyun 15-20 dk sonra kitleniyor takılmaktan Birde bu yükleme işini bana biraz daha detaylı anlatırmısınız sanırım önce tüm oyunları steam e atacam ardından tek tek nereye yüklenmesini seçecem değil mi ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bende alakasız bir soru sorayım. cumartesi sabah birisi steam hesabıma girmeyi denemiş 6.30'da telefonuma giriş kodu gelmiş. herhangi bir risk altında olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim. 1 kere geldi başıma. daha şifremi vs değiştirmedim hiç. 12 yıllık hesap. başına bişey gelirse bileklerimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 şifreni öğrenmiş olması lazım giriş kodu geldiğine göre. Sen değiştir şifreni falan. Ama telefon koruması olduğu sürece giremezler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 inşallah başına bişi gelir hesabının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Katibim said: @esh abi gta5 ssd de iken yağ gibi kayıyordu ama hdd yükledim oyun 15-20 dk sonra kitleniyor takılmaktan Birde bu yükleme işini bana biraz daha detaylı anlatırmısınız sanırım önce tüm oyunları steam e atacam ardından tek tek nereye yüklenmesini seçecem değil mi ? Teşekkürler Settings --> Downloads --> En üstte content libraries var. Oradan Steam Library Folders'a tıklıyorsun. Açılan pencereden "Add Library Folder" diyorsun ve SSD'de bir klasör belirleyip onu ekliyorsun. Bundan sonra her oyun indiridğinde ya HDD ya SSD'deki klasörü seçip ona kurabilirsin. Mevcut oyunları aktarıp Steam'e tanıtmayı bilmiyorum ama SSD'de klasör belirledikten sonra default klasör yerine o klasöre atıp artık yapman gereken işlemler neyse onları yaparak tanıtırsın muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 hdd uzerinde baska islem oluyorsa kilitleniyordur ama sanmiyorum. bende de gta hdd uzerinde yag gibi kayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 -Deno- said: inşallah başına bişi gelir hesabının. silkelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 nileppezdel said: Katibim said: @esh abi gta5 ssd de iken yağ gibi kayıyordu ama hdd yükledim oyun 15-20 dk sonra kitleniyor takılmaktan Birde bu yükleme işini bana biraz daha detaylı anlatırmısınız sanırım önce tüm oyunları steam e atacam ardından tek tek nereye yüklenmesini seçecem değil mi ? Teşekkürler Settings --> Downloads --> En üstte content libraries var. Oradan Steam Library Folders'a tıklıyorsun. Açılan pencereden "Add Library Folder" diyorsun ve SSD'de bir klasör belirleyip onu ekliyorsun. Bundan sonra her oyun indiridğinde ya HDD ya SSD'deki klasörü seçip ona kurabilirsin. Mevcut oyunları aktarıp Steam'e tanıtmayı bilmiyorum ama SSD'de klasör belirledikten sonra default klasör yerine o klasöre atıp artık yapman gereken işlemler neyse onları yaparak tanıtırsın muhtemelen Terazine abandım... Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Yeni konu açmıyım dedim. Sorun tüm profil bilgilerimi gizlediğim halde zırt pırt beni ekliyolar türkler, genelde velet hepsi uğraşmak istemiyorum Ülke de gizli nasıl görüyorlar türk olduğumu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 profil linkini koy bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Gözükmüyor orda bir şey denedim, şöyle oluyor. en son Dead by Daylight oynadım oyun bitince rakiplerden biri ekledi hemen baktım 13-14 yaşinda bursalı bir velet. oyundayken mi gözüküyor acep çözemedim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar