Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam sorunsalı

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Herkese Merhabalar

Arkadaşlar bugün Asus X550JK model notebook'umun DVD 'sini söküp yerine hdd takılan aparattan aldım ve hem ssd hemde hdd'yi kullanmaya başlayacağım...

Sorum benim tüm oyunlarım steam üzerinde; ben sadece yaşanan hız sorunu ve ani fps düşüşleri nedeni ile gta yı ssd ye alıp diğerlerini hdd de bırakmak istiyorum ancak bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum böyle bir şey mümkün mü yani steam üzerinde ki oyunları hem ssd den hemde hdd den oynamak ??

Biraz anlatım bozukluğu oldu sanırım ama beni idare edin

Yardımlarınız için teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

@esh abi gta5 ssd de iken yağ gibi kayıyordu ama hdd yükledim oyun 15-20 dk sonra kitleniyor takılmaktan

Birde bu yükleme işini bana biraz daha detaylı anlatırmısınız sanırım önce tüm oyunları steam e atacam ardından tek tek nereye yüklenmesini seçecem değil mi ? Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

bende alakasız bir soru sorayım.

cumartesi sabah birisi steam hesabıma girmeyi denemiş 6.30'da telefonuma giriş kodu gelmiş. herhangi bir risk altında olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim. 1 kere geldi başıma. daha şifremi vs değiştirmedim hiç.

12 yıllık hesap. başına bişey gelirse bileklerimi keserim.
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

@esh abi gta5 ssd de iken yağ gibi kayıyordu ama hdd yükledim oyun 15-20 dk sonra kitleniyor takılmaktan

Birde bu yükleme işini bana biraz daha detaylı anlatırmısınız sanırım önce tüm oyunları steam e atacam ardından tek tek nereye yüklenmesini seçecem değil mi ? Teşekkürler

Settings --> Downloads --> En üstte content libraries var. Oradan Steam Library Folders'a tıklıyorsun. Açılan pencereden "Add Library Folder" diyorsun ve SSD'de bir klasör belirleyip onu ekliyorsun.

Bundan sonra her oyun indiridğinde ya HDD ya SSD'deki klasörü seçip ona kurabilirsin.

Mevcut oyunları aktarıp Steam'e tanıtmayı bilmiyorum ama SSD'de klasör belirledikten sonra default klasör yerine o klasöre atıp artık yapman gereken işlemler neyse onları yaparak tanıtırsın muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Katibim said:

Settings --> Downloads --> En üstte content libraries var. Oradan Steam Library Folders'a tıklıyorsun. Açılan pencereden "Add Library Folder" diyorsun ve SSD'de bir klasör belirleyip onu ekliyorsun.

Bundan sonra her oyun indiridğinde ya HDD ya SSD'deki klasörü seçip ona kurabilirsin.

Mevcut oyunları aktarıp Steam'e tanıtmayı bilmiyorum ama SSD'de klasör belirledikten sonra default klasör yerine o klasöre atıp artık yapman gereken işlemler neyse onları yaparak tanıtırsın muhtemelen

Terazine abandım... Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...