Dynun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Çok iyi durumdaki iphone6s 64gb - 7 aylık telefonumu hiç bir lanet şeyi customize edemediğimden dolayı takas etmek istiyorum. Yılların androidçisi olarak ancak bu kadar dayanabildim. Bana göre değilmiş. FUll sigortası da vardı hatta bitti mi bilmiyorum bakmam lazım. Muadili telefon tekliflerinize, malbuş ve dürümlerine açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bi ayfon pişmanı daha.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Hacı valla iphone'dan sonra geçtiğim samsung s7'ye aşık olmasam işin görülsün diye takas edelim derdim ama.. yapamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bugün arkadaşım aynı konudan ağlıyordu das "ağbi hiçbir şeyi değiştiremiyoruz gücüme gidiyor" kehehe pc nesli olarak gidip konsola kendinizi bağlarsanız olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 İphone gerçekten çok itici. İstersen blackberry pasaporttan önce ki modelini verebilirim. Siyah renkli. Fotoğraf çekiyo, sms atıyo. Hesap makinası da var. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ne değiştiremiyorsunuz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 profil fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 telefonun kasası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 beyinlerini değiştiremiyorlar. kullanınca salaklaşıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 olm oyuncak mı o telefon elinizde sürekli dıtdıtdıt neyini değiştiremiyomuşsun mis gibi herbişi değişiyo maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fistan said: ne değiştiremiyorsunuz mesela ben de merak ettim. nesinin değişmesi gerekiyor ki, zaten gayet kullanışlı işte? hocanın fıkrasına benzedi biraz ama cidden de androidde değişiklik yapılabilmesinin sebebi herkesin apple'ın zaten kurduğu düzeni araması bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Dynun said: Çok iyi durumdaki iphone6s 64gb - 7 aylık telefonumu hiç bir lanet şeyi customize edemediğimden dolayı takas etmek istiyorum. Yılların androidçisi olarak ancak bu kadar dayanabildim. Bana göre değilmiş. FUll sigortası da vardı hatta bitti mi bilmiyorum bakmam lazım. Muadili telefon tekliflerinize, malbuş ve dürümlerine açığım samsung j2 yle takas edelim. yepyeni taş gibi telefon ama alış fiyatı 650 tl'ydi, alırmısın bilmem ben olsam üstüne para isterdimm shdgfjgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bende merak ediyorum, sorun çıkaran şey ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 melodi değiştirmek için kırk takla atıyorduk en son :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar