bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Koşanlar var mı bu boktan şehirde? Nerede koşuyorsunuz? Araçların arasından koşmak falan ürkütücü ve saçma geldiği için bi türlü başlayamıyorum. ev şişli'de maçka'ya koşsam 20dk da ulaşırım da çok kalabalık sokaklar koşanlar hangi saatlerde koşuyor? ek olarak şu Istanbul Koşu Kuvvetleri, Nike Running falan var. Katıldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 özgürlük parkında kişin olmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Benim hatun yazin kosuyodu. Sariyer sahilden yardirip gidebiliyosun. Gelgelelim deniz kenari oldugu icin artik yalan oldu. Bogaz cok fena esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ayaklariniz var mi? varsa kosabiliyorsunuz. her taraf park! deniz kenarinda ruzgar esiyormus, bahane. al windbreaker giy ve kos iste. orada kosamam, araba cikar. burada kosamam yel alir. suradan kosamam kalabalik cikar. ya bahane bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 İlk etapta sert zeminde yardırırsanız shin splint yaşayabilirsiniz, mümkün mertebe dizleri de yormayacak yerde koşmak lazım. Ha koşulur mu, koşulur, sonra stres kırığına kadar da gidebilir. Gitmeyebilir de sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 abi neresi park :) Şişli'de en yakın park maçka var işte ha bi tane var 2 tane bank sığdırabilmişler parka o da zaten araçların için dönel kavşak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dasaaa haklı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 tinercilerle munakasaya girin, zaman mekan fark etmeden gununuzu renklendirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ya çok soğudu hava nası bi kıyafetle koşmalı bu havada? bi de koştuğum yer eve 1.5 km uzak. parkta işim bittikten sonra terli terli eve dönerken ödüm kopuyor hasta olacam diye. 3-4 hafta oldu koşmayalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Ben spor salonunda kosuyodum pistte, hep saga donuyorum diye sag bacagim topallamaya basladi. Biraz duzeltip havalar da isininca macka parkina giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dasaa menopozaa mı girdin abi 2 sene önceki adma nerde şimdi ki nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Nike koşularına katılabilirsin sanırım adidasın da var. Enka, tarabya bebek sahil, maçka parkında yapıyorlar antremanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dasaaa said: ayaklariniz var mi? varsa kosabiliyorsunuz. her taraf park! deniz kenarinda ruzgar esiyormus, bahane. al windbreaker giy ve kos iste. orada kosamam, araba cikar. burada kosamam yel alir. suradan kosamam kalabalik cikar. ya bahane bunlar. Her taraf park mi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 moda sahil guzel macka parki da olabilir karsida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 yav said: ya çok soğudu hava nası bi kıyafetle koşmalı bu havada? bi de koştuğum yer eve 1.5 km uzak. parkta işim bittikten sonra terli terli eve dönerken ödüm kopuyor hasta olacam diye. 3-4 hafta oldu koşmayalı zaten 1 kere koştun galiba zaten sdf dönerken de hafif tempo koşup gelmek lazım, teri soğutmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Fenerbahçe yakınlarından başlayıp Bostancı'ya kadar bir 5 kilometre uzayan bisiklet yolu var. Çok iyi, koşmak için de uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 geri nasıl döncez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 İstanbul koşu kuvvetleri instagram ve facebook bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 pff yıl oldu 2016, hala istanbul'da yaşayan beyaz yakalılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 iş alanı yok başka çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 İran da mı yaşayalım İstanbul`u bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 dreagloth said: İran da mı yaşayalım İstanbul`u bırakıp gel canım bekleriz, istanbul'dan daha iyi şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 senko said: geri nasıl döncez :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Patice said: pff yıl oldu 2016, hala istanbul'da yaşayan beyaz yakalılar var. seni öldürürüm :( yok... yokk deliriyorum zaten yoookk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 bLackcha0s said: Patice said: pff yıl oldu 2016, hala istanbul'da yaşayan beyaz yakalılar var. seni öldürürüm :( yok... yokk deliriyorum zaten yoookk https://pbs.twimg.com/media/CzlPZwqWgAA0J_r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar