Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 adamlar batık değil mi?nasıl yatırım yapıyor? 3 gun önce istanbul ofisi dahil cogu ofislerini kapattıkları haberi cıktı? calısanlara maaş ödememe vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Batık. Haberin ne anlattığını kimse anlamadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 para cazip geldi.. oo 500 milyon dolar..nan yemek sepeti bile 589 milyon dolara satildi ki tr icin rekor ..500 e basgan internasyonel il filan kiralar piril piril yaptirir her yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Binali said: Anlattıklarını benim havsalam zor alıyor, anlamıyor, başka bir dünya anlatıyor. ulan bir şeyi de anla be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 500 milyon dolar yalnız az buz para değil, stüdyoların olduğu kiev ve almanya ofisi hariç tüm ofisleri kapatma kararı almıştı geçen hafta gönderdiği basın bülteninde. Şimdi nerden çıktı 500m dolar, akıl alır değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 cikmadi iste oyle diyorlar ki bandwagona atlayan yatirimci olsun. yersen 500m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Binali Yildirim vs. Teknoloji ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 adam yatırım yapıyor demiş, hükümet nerde yatırım yapıyor yazıyor göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Yerini bulamadım konuşuldu mu bilmiyorum aradım onu da göremedim ama şöyle de bir fantaaazi varmış; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Ülkemizde hem yerli yazılımlar, hem yerli arama motoru hem yereldeki veri merkezlerinin kurulması ve Türkiye'de üretilen verilerin ve dataların Türkiye'de saklanabilmesi ve Türkiye'de değerlendirilip raporlanabilmesi çok önemli bir adım" dedi. http://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/bakan-arslandan-turk-arama-motoru-mujdesi-1585410/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Yazılıma cayır cayır yatırım yapılması lazım başlangıçta gereken yatırım az olduğu içinde bu adamların aklı fikri milleti fişlemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 haberde hukumet cryteke yatirim yapacak demiyor ki crytek bir yerden aldigi 500m yatirimla Turkiyeye geliyor diyor. Haberin basliginda bile oyle yaziyor arkadas. Okuma yazmaniz yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 yekeyeke said: Yerini bulamadım konuşuldu mu bilmiyorum aradım onu da göremedim ama şöyle de bir fantaaazi varmış; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Ülkemizde hem yerli yazılımlar, hem yerli arama motoru hem yereldeki veri merkezlerinin kurulması ve Türkiye'de üretilen verilerin ve dataların Türkiye'de saklanabilmesi ve Türkiye'de değerlendirilip raporlanabilmesi çok önemli bir adım" dedi. http://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/bakan-arslandan-turk-arama-motoru-mujdesi-1585410/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=teknoloji kafalarının tek bastıgı şey milleti fişlemek. akılları sırayla boktan yerli arama motoruyla da bunu yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 onla ilgili soyle bir haber vardi sonra ama hic uzerinde durulmadi sanki buyuk bir skandal degilmis gibi http://t24.com.tr/haber/turk-telekom-israil-istihbaratiyla-irtibatli-sirketten-destek-alarak-gizli-gozetleme-yapiyor-iddiasi,367309 simdi google`i arasan anca 1-2 turk kaynak bir avuc da yabanci kaynak cikiyor bu haberle ilgili. ya muhalefet ediyoruz diyen insanlar ne yaptiklarini bilmiyorlar ya da sirf sov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 ordaki yazısdan devletin cryteke yatırım yaptığını nasıl çıakrdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Abi nolursa olsun. Elestirmek ya da tikistirmak iyi olmaz su durumda geçte olsa bu adamlarla bir yenilik olacak ulkede ki en buyuk eksiklerden bir tanesi. Havada kalmaz ve rağbet görmesini cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 evet elestirmeyin de iki gun sonra goren yatirimci kacmasin. hem de 500m dolar. fon var fon! bakanimizin da aciklamasina gore super teknolojiler donuyor orada vatandasa inanilmaz hizmet. 4.5g atlayip 5g'ye gecmis gibi olacak. her sey tamam. sadece ragbet eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 star citizen yüzünden mi batma noktasına geldi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Yoo, kendi beceriksizliklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Lopeth said: star citizen yüzünden mi batma noktasına geldi bunlar? crysis'ler konsol oyunu oldu, ryse patladı, f2p popüler oldu biz de yapalım dediler ama baktılar f2p yapan milyonlarca firma var oyunları bile duyulmadı, vr popüler dediler vr yaptılar ama vr kullanan iki gıdım oyuncu var vs. para getirecek kaliteli bi içerik çıkarmadılar. belki motordan ve diğer sektörlerdeki anlaşmalardan kazanıyorlardır ama sonuçta 4-5 stüdyo kapattılar. istanbul stüdyosu dağıtımcı olarak duruyo çünkü warface'den kazanıyor olabilir burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Warface Rusya'da 2m aylık aktif kullanıcıyla oynanıyormuş. Orada ayda 1 2m dolar kazanıyordur yayıncısı. Gelir paylaşımlı işler yayıncılık işi, o nedenle belli bir yüzdesini alıyorlardır. Warface sadece Rusya ile ayakta, TR'de oynayan yok gibi bir şey, diğer bölgelerde de öyle. Rusya'da ama top 5 içindeymiş. Asıl parayı cryengineden kazanıyorlardı. hem oyunlara hem de sinema filmi için Holywood'a falan verdiler diye biliyorum. Türkiye ofisi ile çalışma imkanı bulmuştuk oradan aklıma kalan notlar bunlar. Ama 500m dolar yatırım yapacak bir durumları hiç konuşulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 maximum lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Yaklaşık bir ay kadar önce İstanbul'daki bir firmada toplantıya katıldım. Toplantıdaki ekip farklı ülkelerden gelen, alanlarında uzman kişilerden oluşuyordu.(Tersine beyin göçü gibi düşünebilirsiniz. 2-15 sene arasında, ortalama yaklaşık 6 senedir yurt dışında çalışan insanlar) O toplantıda Crytek'ten de bahsedildi. 4 saatlik toplantıda anlatılana göre çok daha kapsamlı bir işin ufak bir parçası bu Crytek adımı. Crytek'in oyunlarıyla vs. ilgisi yok, Cryengine'in kullanılmasıyla ilgili... Nereden çıktı şimdi bu 500 milyon dolar gibi soranlar vardı. Bütçenin bir kısmı(bir kaç milyar dolar) Suudi Arabistan'dan. Bu bütçe daha çok projenin diğer kısımları için. Sanırım bu "büyük proje"(toplantıdakilerin yalancısıyım) 10.01.2017'de açıklanacak. 10.01( binary sayı :P ) Türkiye Bilişim Günü olacakmış. Benden şimdilik bu kadar. Toplantıda anlatılanların hepsi gerçekleşirse gerçekten çok güzel olur. Ancak anlatılanlara kendimi çok da kaptırmak istemiyorum. Burası Türkiye çünkü, umutlanamıyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 yav he he. toplantılarla, anlatılanlarla olsaydı tr'nin uzay gemisi vardı ama engellediler işte naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar