Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bu konu yetmezamaevet cilere saplanir en fazla 1 sayfa 4 comment sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Suark said: insanlar fikir değiştirebilir ya, ben oldum olası chpliyim misal ama irana geldiğimden beri aşırı uçta atatürkçü oldum. Hani önceden, "ya biraz sert girmiş, dersim falan olmamalıymış" derdim. Ama şimdi atatürkün çok naif davrandığını düşünüyorum. İrana gelmesem böyle düşünmezdim. Bu tarz şeyler yaşayıp gördükçe değişiyor işte. haziran seiçi sonrası demirtaş oyları pkk ya devretmeseydi, şu an çok farklı bir türkiyedeydik mesela. Yıllar önce attığım bir tweet var mesela, 2008 de falan, türkçe olimpiyatlarında bi rte-feto sertleşmesi mi ne olmuştu. RTE fetoyu bitirsin oyum ona demiştim, ama şu anda öyle düşünmüyorum. Hep sabit fikirle haklı çıkmayı marifet sayıyorsan, stepne bahçeli bütün söylediklerinde haklı çıktı. Kimseye şans vermeden sabit fikiri dayatıyorsan, ölümden başka fikir çıkmıyor ortaya zaten. "herkes ölecek!" dersen mesela, hep sen haklısındır. Yaşamaya bile gerek yoktur o zaman. vs vsvs Abi ben senin zamanında (yıllar önce, daha "Gündem" yokken Konu Dışı'nda) AKP'yi öven ve savunan uzun uzun pek çok mesajını hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum, karıştırdım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 karıştırmışsındır. övdüğüm konu mutlaka vardırda genelde partiyi değilde yapılan işi överim ben ya. Sanmıyorum yani. Belediyeyle yaşadığım 1-2 durum vardı, onun dışında rte nin bazen yaptığı ve onayladığım hareketler vardı. Bunun dışında pozitif bişi hatırlamıorm. Bide, tarz olarak övmek değilde sebeb-sonuçları yazıyorum ben. Bunu bazen övmek olarak algılıyor insanlar nedense. gündem de gezi zamanımı açılmıştı 2013 te, e sokaktaydık o zaman hepimiz. 2010 da bi seçimde bunların aleyhine oy vermek için azerbaycandan türkiyeye gelmiştim mesela, ondan önce zaten askerim yazamam. ondan öncede öğrenciyim zaten, çok politik bi durumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Forumda AKPli arıyorsanız, tabii ki vardır. Ama eskiden AKP'ye destek veren liberallerden bahsediyorsanız, onların hiçbirinin desteğe devam ettiklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Karıştırdım heralde o zaman. Öte yandan zaten çok az sayıda tanıdığım AKP'lilerden de (genelde MHP kökenli) yavaş yavaş tepkiler görüyorum ben son birkaç aydır. Çocuk tecavüzü yasasıyla bir ilk çizik atılmıştı, ama bu ülkenin canını en çok ekonomi yakar, ona bakıyor herkes maalesef. Şimdi ekonomi kötüleştikçe ufak ufak ses etmeye başladılar. Daha öyle pek değişecek kafada değiller, ama violent delights patch'i bi yüklenmiş heralde, sorgulama başlangıcı bile bi adım. Bazı "entel" yetmez ama evetçi tanıdıklarım var daha çok. En çok onlar keyif veriyor bana. Hepsi bin pişman. Yanlarında yetmez ama evetçilere saydırıyorum, gıklarını çıkartamıyorlar. Güzel deşarj :) Bi iki defa "o zaman şartları öyleydi, kandırıldık" diyeni çıktı, "Ha siz de mi kandırıldınız yani" diyoruz onlara da. "E biz niye kandırılmadık o zaman?" deyince bir şey diyemiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 tepki mi ne tepkisi ..hepsini komuru hazir..kartlarina harcliklari yuklu..cogunun colugu cocugu guvenlik vs gibi git dedin mi isten atilacak islerde calisiyor bunlarin emrinde..daha kalinlarin da avantalari var ihaleleri var..10 000 lerce ogretmeni attilar yerine deli atama olacak diyen 100 000 ler var.. hic birsey olmaz reise devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Masakari said: 15 Temmuz gecesi attıkları mesajlardan sinsi sinsi forumda takıldıklarını sezdim. Şimdilik etliye sütlüye bulaşmıyorlar ama buldukları ilk fırsatta saldırmak için bekliyorlar gibi geliyor bana. Abi zaten 15 temmuz fetöcülerin kendi içlerindeki hesaplaşmadan başka birşey değil. Akp ile fetö'nün ideolojik anlamda birbirinden ayrıldıkları ne gibi noktalar var ki? Bir zamanlar hepsi birlikte aynı hedef için mücadele ediyorlardı. Şimdi iki farklı gruba ayrılıp aynı hedef için mücadele ediyorlar. Bir yandan da birbirleriyle kapışıyorlar. Askeri darbeye karşı çıkıyorsan sivil darbeyede karşı çıkacaksın. Eskiler hep derdi 12 eylül darbesine 12 eylülden sonra karşı çıkmanın bir anlamı yok diye. Fetö içinde aynı şey geçerli. 15 temmuzdan sonra herkes karşı çıkar fetöye. Erdemli olan davranış öncesinde karşı çıkmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 iste aykipii de 1 tane fetocu yok kardesim..cihipi de bile tonla..aykipide yok..1 tane goz altina alinan servetine el konan yurtdisi yasagi konan aykipili var mi fetodan yok..chp bsaganinin danismanini bile aldilar fetoden .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 2002den falan hatirladigim kadariyla forgiver vardi refah partili, niki yanlis hatirlamiyosam rewendor oyleydi sanirim sonradan degismis olabilir :P Bir iki adam daha vardi hardcore pro-muslum savunmanin popi oldugu yillarda. Hatirlarim onlari da bi sure sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bunnn forum versiyonu yapilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Formda ki herkes fişlenip title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bone var is de adam saklamiyor bile.eskiden cipetpet vardi ahh eski gunler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Çipetpet :( Hükümetin nadir başarılarında mantar gibi çıkıp ardından yok olanlara dikkat etsek yeter. Üstad kadir mısıroğluna tapanlar bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Remus said: Formda ki herkes fişlenip title verilsin. Remus ah Remus Nitelikli troll Remus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 foruma da ısrarla form demiyor mu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ki'yi de ayırmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 evet onu da bitişik yazman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 40 yapardaki devlet bahçeliyi andirdin bana. "ikinin yanındaaaa kiii sıfırı at" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 de çıkarınca bir anlam değişmesi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 anlam değişmesi oluyor gayet. forumdaki herkes -> forumda bulunan herkes forumda ki herkes -> başka yerde değil, herkes forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 O dediğin şekliyle kullanılması için olumsuzluk (değil vb) olması gerekiyor Geldim ki Gittim ki Forumda ki Falan gibi kullanımlar yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 sanilandan fazlalar. goze batanlarin ilk soyledigi sey akpye degil suna basiyorum demek oluyor. halbuki her firsatta akp retorigiyle konusuyorlar. bkz suriye threadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ayrica gizlenmeleri icin bi sebep goremiyorum ben ya, adamlar cogunluk ve guclu. iki SS alip polise ihbar etmesine bakar, sonra bi bakmisin hepimize goz alti heh. forumda rte gibi totaliter adamlar var ama, rte rabia yerine ataturk demedikce onun yaninda olmayacaklar. Olmaz demeyin, adam her ay soylem degistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Adam akp li diye ayni zamanda pust olmak zorunda degil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar