Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icimizdeki akpliler

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Kalmadi. Dovulduk, vurulduk, yakildik, vatan haini olduk, gavur dolu olduk, serefsiz olduk. Yetmedi, bunlarin her birinin annesi, babasi, kardesi olduk.

Otekilestirme yok, kandirilmis halk yok, dis mihraklar yok. Bir bizden olsun da ne olursa olsun diyerek serefsizlige canak tutan katiller var, bir de biz...
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar fikir değiştirebilir ya, ben oldum olası chpliyim misal ama irana geldiğimden beri aşırı uçta atatürkçü oldum.
Hani önceden, "ya biraz sert girmiş, dersim falan olmamalıymış" derdim.
Ama şimdi atatürkün çok naif davrandığını düşünüyorum. İrana gelmesem böyle düşünmezdim.

Bu tarz şeyler yaşayıp gördükçe değişiyor işte. haziran seiçi sonrası demirtaş oyları pkk ya devretmeseydi, şu an çok farklı bir türkiyedeydik mesela.

Yıllar önce attığım bir tweet var mesela, 2008 de falan, türkçe olimpiyatlarında bi rte-feto sertleşmesi mi ne olmuştu. RTE fetoyu bitirsin oyum ona demiştim, ama şu anda öyle düşünmüyorum.

Hep sabit fikirle haklı çıkmayı marifet sayıyorsan, stepne bahçeli bütün söylediklerinde haklı çıktı. Kimseye şans vermeden sabit fikiri dayatıyorsan, ölümden başka fikir çıkmıyor ortaya zaten.
"herkes ölecek!" dersen mesela, hep sen haklısındır. Yaşamaya bile gerek yoktur o zaman.
vs vsvs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...