k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dylanN said: pr0n ne demek? 'proton'un kısaltması dilancım. 'electron'un kısaltması da elon mesela. elon musk'ın ismi de oradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Emre333 said: LAGER : Fosters- sidik Budweiser- biraz daha iyi sidik Kronobouerghfhg 1664 - eh ~ Carling - sulu sidik Bira morretti - wtf, italyanlara yakışmadı Stealla artois - eh bilumum local lager - çöp becks - yaramaz san miguel - berbat Abi bence senin agzinda bi sorun var :D Stellaya heinekene budweisera nasil sidik denebiliyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Gerçekten çok duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 stella mekanlarda çok pahalı anasını satayım. 25tl biramı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 UK de baya polonya birasi olmadi lazim. alman pahali geldiyse Polak'a donecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Burda iki lira bakkalda 3-5 lira dukkanda Ama asil olay gurme bira firmalari burada da ya. Bi bira var csiki sör diye, acayip lezzetli. Bakkalda 3.5-4 lira ama. Koyuyo adama 2 liraya budweiser falan almak varken bunu almak. Ama nasil doygun nasil lezzetli bi pilsner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 peki normal efes pilsen'in lager olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Black-ice said: yemin ederim şu forumdakileri gördükçe kalenderliğime bakıp bakıp seviniyorum ya. dün akşam eve giderken 2 tane marmara 34'ü çaktım 18 tlye. yanına da nutz barbekü soslu mısır. 20 tlye gece 2 gibi leylaydım. Bu saydigim biralar tr ile 3 tl ye filab geliyor. Almanlar 6 tl civari 500 lugu. Bir ara da duzgun biralari yazayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Esh said: Emre333 said: LAGER : Fosters- sidik Budweiser- biraz daha iyi sidik Kronobouerghfhg 1664 - eh ~ Carling - sulu sidik Bira morretti - wtf, italyanlara yakışmadı Stealla artois - eh bilumum local lager - çöp becks - yaramaz san miguel - berbat Abi bence senin agzinda bi sorun var :D Stellaya heinekene budweisera nasil sidik denebiliyo ki? 25 tl mi lan stella ohaaa. 18 ligi 12 pound burda 440ml kutu. Budweiser heineken stella filan tr de gider anlarim da weihenstephan, wweihen kristal, paulaner, scheiner tap2,4, hacker pscor, blanche de namur,bruxelles den sonra otutup stella icince bu ne amk diyoesun normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 yav said: bi de OP hem fakir hem bira'dan anlamıyor, güzel bi kombin aslında. Kardesim bira dedigin olumune filtrelenmis lager degildir. Weihen - best Weihen kristal( diger alman biralarini kristallerini tavsiye etmem ama bu bambaska rengiyle tadiyla hakkini veriyor) Blanche de namur : kokusu baya hos tadi da guzel Blanche de bruxelles : incee bir narenciye havasi gayet gideri var Erdinger - bildiginiz gibi Paulaner -guzel Krombacher - ortalama ama alman sonucta stellaya 10 basar. Hacker keller - saglam bir lager Hacker munich gold - keller daha iyi ama bu da gider Schiner tap 4 - biraz daha icmem lazim net bir sey soylemek icin. Franzkesfneir(gibi bisey) - ortalama alman, kristali kotuydu. Stephweiss - gayet basarili Adini hatirlamadiklarim var bi de demek ki hatirlanacak kadar iyi degillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 şair burada biradan anlıyorum siz kimsiniz ki kartını oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Kahvaltida bile bira iciyorum niye boyle oldu bilmiyorum. Biradan anlarim diyen, tavsiyesi olan suradan bakip bir kac bir sey onerebilir mi? http://www.beersofeurope.co.uk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 2006 da öğrendiydik en son 6 aya bi tekrar ediyoruz bira topicleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Adelskronen Export, o kadar dandik ki, pet şişede satılıyor tanesi 0,26 € ama efesten iyi, meşrubat gibi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 konuyu okumadim ama ananasli bira en harika sey yazmaya geldim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ananaslı pizzaya bağlar mıyız burdan? hep deneyeyim diyorum ama sonra hep basıyorum pepperoniyi sucuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 i ih. ananasli pizza cok sacma birsey ama bira oyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ananasli pizza aptal bi sekilde guzel ya. Neden bilmiyorum ama teoride olmamasi gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Emre çok iyi, bira gurmesi olmuşsun tebrikler dostum, fakat yaptığın yorumlar nedir öyle yav. Bu bira iyi, kötü, berbat, idare eder, yaramaz, bildiğiniz gibi vs. bu nedir aga, yaptığın artisliğin hakkını vereceksin ulen !;):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Artisliginden degil ya haci. 2 haftadir kufrede kufrede ictim sunlari harbiden patladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Azla yetinmeyi bileceksin bazen, bak ben carsbergle yetiniyorum. Benim için en güzel bira. Su gibi gidiyo. Daha iyisini içmediğim için azla yetinebiliyorum. Heineken de fena değil benim için ama senin için berbat, olabilir tabi. o değil de çok manyak yağmur yağıyor, dinmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ananasli pizza cok guzel bisey ananasli pizzayi begenmeyen kiymali pide yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 ananaslı pizza'ya kem gözle bakanla anlaşamam ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 köylü gibi tavuklu ananaslı değil baconlı olcak hamli olcak ananaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Kıymalı pide gelicekse, yanında ayran ve taze acı biber gelsin. Acı biber gerçekten acı olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar