Auril Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Sakin icme. Kör olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Seru said: sigara kacakcisi adamin bandrol basabilecegine inaniyo musun. ayrica ustundeki uyarilarin turkce vs. oyle bi ihtimal yok. kacak sigarada zaten turkce birsey olmaz. Abi bilmiyorum ama sigaranın her zaman içtiğim sigara olmadığına eminim. İlk başta emin değildim ama şuan yüzde yüz eminim. Barkodun fotosunu göndermem işe yaramaz çünkü renk değişimini kontrol etmek için hareket ettirmek gerekiyor tarama başladıktan sonra. Ama bir türlü okutamadım qr kodu. Neyse bulucam bir yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bi dahakine başka bakkaldan al abi ne uğraştın devleti korumakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Devlet umrumda değil. Sahte olduğunu ıspatlayabilirsem bakkalı şikayet edicem. Az önce başka bir sıgara ile deneme yapayım dedim. Hemen çalıştı program. Ardından marlboro ile tekrar denedim, bu sefer gene okutamadım. Yorumlarda da herkes aynı şey yazmış. Barkodu okutabilmek çok zor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 dandik bir parti üretmişler, kalite kontrol np yolla gitsin demiş, o da sana denk gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Müşteri hizmetlerini ara, bu konuları çok ciddiye alırlar. Yollarsın paketi bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 O yerden almayı bırak , değişik bir yerden al. Migros gibi köklü yerler sanmıyorum öyle şeylere izin vereceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Barzani'yi ara belki o sokmuştur. Ortamlarda bandrollü içtim dersin kim bilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 hangi semt hangi ilden aldın. bakkalı da pm geç philip e ileteyim. kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 tamamdır kontrol edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Abi geri bildirim verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 http://c11.incisozluk.com.tr/res/incisozluk/11000/9/57429_o039d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar