ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2026 uzun zamandir tl sanmiyorum degisecegini ayrica eger inboxlar kisisel degilse ya da tek bir inbox kullanmak sikinti olmayacaksa alias tanimlayabilirsiniz ucretsiz 30 hakkin vardi herhalde. atiyorum master mail [email protected] olsun [email protected] diye alias acip ayni inboxda farkli mailler kullanabilirsiniz fakat icerik herkese acik olur tabiisi.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 ad3m, 05.08.2026 17:16 tarihinde dedi ki: uzun zamandir tl sanmiyorum degisecegini ayrica eger inboxlar kisisel degilse ya da tek bir inbox kullanmak sikinti olmayacaksa alias tanimlayabilirsiniz ucretsiz 30 hakkin vardi herhalde. atiyorum master mail [email protected] olsun [email protected] diye alias acip ayni inboxda farkli mailler kullanabilirsiniz fakat icerik herkese acik olur tabiisi. bunu outlook içerisinde yapabiliyoruz di mi? mailleri taşıyacağız fakat outlook üzerinden kullanmaya devam edeceğiz alışkanlık yüzünden. Ayrıca Google tr temsilcisi ile görüştüm, zam geleceğini söyledi ne kadar doğru tartışılır tabi. Firma ile anlaşınca 3 sene sabit fiyat garantisi veriyor.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2026 hayir alias tanimlama google consoledan yapiliyor outlook uzerinden kullanabilirsiniz tabi.
Öne çıkan mesajlar