-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 turkcell'de de daha iyi bir deneyim olmayacak zaten. turkcell artık bildigin turk telekom tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Vodafone'dan uzak durun demeyi unutmuşum. Kurulum sancılı oldu benim için ama şuan sorun yok diyebilirim. Tek başıma bütün kurulumları ben yaptım. Çalışanların pc'sine ayrı telefonuna ayrı mail hesabı kurdum. Güncel olan pc'lerde ve telefonlarda sorun çıkmazken eski/güncel olmayan windows veya outlook kurulu pc'ler çok uğraştırdı. Parolasında türkçe karakter olan hesapları bağlayamadık falan. XP yüklü 2 pc var işyerinde bunlara kurulum yapamadım. Bunları da hep deneme yanılma yöntemiyle çözdüm. Şu an günde 10-15 dk arası sunucu bağlantı kopuyor öğle saatlerinde, sebebini anlamaya çalışıyorlar. Teknik destek en geç 15 dk. içerisinde dönüş yapıyor. İlk geçiş esnasında da bayağı yardımcı oldular. Uzun bir süre sonra kafam rahat şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 konuyu açalı 4 sene olmuş neredeyse. o zamandan beri yandex kullandırtıyorum tanıdıklara. ekip sayısı 20'yi geçmeye başladı. 1 kere bile sıkıntı yaşamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Öğle saatlerinde günde 15 dk bağlantı sıkıntısı yaşanan bir hizmetten e posta gibi kurum için çok önemli bir servisi alıyorsun ve memnunsun, kafan da rahat. Tanrı herkese senin gibi müşteri versin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 düşün ne kadar sıkıntı yaşadım artık şahsi 1 2 domaine yandex kurdum bende test amaçlı. problem yok. bir daha aksilik yaşarsam direk oraya geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Selam, Yandex'e gelen bazı mailler nedense benim Outlook'a düşmüyor :\ Spam olarak da gözükmüyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2021 Turkcell'den YaaniMail mi yoksa Microsoft Exchange mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2021 Yaanimail aldım @orc_lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 @Aiko Uzun vadede kullanmış olarak Yaani hakkında yorum alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 (düzenlendi) Memnunum. Sürekli güncelleniyor, yenilikler vs geliyor. Teknik destek çok hızlı, genelde 10-15 dk. içerisinde dönüş yapıyorlar atılan her maile. İlk zaman birkaç kere yaşadığım kısa süreli sunucu hatalarını artık almıyorum. Sadece 2 3 firmada bir kaç firma mailini beyaz listeye eklemem gerekti mailleri spam vs. olarak algılandığı için. Web mail arayüzünün biraz daha gelişmesi lazım, güncelleniyor gerçi belirli aralıklarla o da. Şuan kafam hala rahat yani. tabiiki bi microsoft veya google değildir. @GERGE Ocak 17, 2022 Aiko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 yandex de bedava mail işini durdurmuş. yandex 360 diye bir ürün çıkartmışlar para istiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2022 Gereksiz olmuş artık. Zoho'dan daha pahalı. Aylık 23TL şu anda ama TL üzerinden değil, G Workspace TL üzerinden 29TL ile daha mantıklı. Ben de döndüm, dolaştım, Fastmail maceram oldu, yine en iyi hizmeti verdiğini düşündüğüm Microsoft 365 Exhange Online (Plan 1)'e döndüm. 34TL bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar