bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 abi kartepeye gidene kadar 1.5 saat daha yol gidip Kartalkaya kartepe de bi kere kaydım sarıklı şalvarlı abiler geziniyordu. ayrıca 100 tl veriyorsun ucuz da değil, kartalkaya 140 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 barbu said: kaç dk filan bekledin liftleri? ortalama. geyikalanı ve kartepe için en az 20-25 dakika,çıkmasıyla birlikte 30-35 dakika. kayıp bitirmesi zaten 10-15 dakika sürmüyor :) aynen fiyat olarakta fark yok. yol yormuyo sadece fazla. http://www.hotelmasukiye.com/resimler-anasayfa/KartepeKayakPistleriHaritasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 eglenceliymis 9/10 would do it again bileklik ve dizlik kesin aliyorum ama bir dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Geçen haftasonu erciyes mükemmeldi. Hem sezonun en iyi havası vardı hemde pistler harikaydı. Bu haftasonu tekrar gidicem. Cumartesi pistteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 kalabalık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Yok. Gayet sakindi. Liftlerde nerdeyse hiç sıra beklemedim. O kadar tenha olmasına şaşırdım. Ctesi erciyese gelecek olam varsa arayabilir. Sabah 8.30 da orda olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 erciyes skipass ücreti? havalimanından ne kadar uzakta? ayrıca kartalkaya kar durumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Skipass 70 tl idi. Havalimani sehir ici ve dag. Hepsi yakin birbirine. 30 ar dakika max. Pistler super. Kuyruk pazar bile az. Hani max 5 dakika beklemistim en kalabalik pistte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kartalkayada güzel kar olabilir ama geçen haftasonu kapatıyorlardı sezonu diye hatırlıyorum. erciyesden araba kiralarsan 30dk'da falan gidersin, dağa çıkma muhabbeti pek yok zaten. kolay gidiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Ben ürgüpte yaşıyorum şu an. 1 saate evden dağa araba ile gidebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 2 ay önce erciyes'e gittim, 5 gün kaldım. ilk kayak deneyimimdi gayet iyiydi, ikinci gün tekir gondol pistinden kayıyordum süzüle süzüle sdfsd tekrar gidersem direk hacılar kapıya geçip lifos pistinden kayabilir miyim zorluk farkı çok mu? oraya da tekir gibi kapalı gondolla çıkılıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Lifostan kaymadım hiç ama internet sitesinde orta gösteriyor. Kayak ile nispeten daha rahat olursun diyeceğim de 1 gün ile orta seviyeye çıkmak bilemedim..Bazen pistler çok dar ve dönüşlü oluyor kenarı uçurum. Oyle bir pist değilse en fazla düşersin. Bence orayı denemeden önce tekirden ara bağlantı ile hisarcık kapıya geç. oradan tekirin bir üstüne çık telesiyej ile. O pisti dene. Biraz daha dik tekire göre. pist bitimi de tekire bağlanıyor, o gondolla çıktığın yere kayıyorsun. Orayı rahat yaparsan sıkıntı olmaz heralde. tek sıkıntı ara bağlantı tekirden hisarcık kapıya ama ben snowboard yaptığımdan sıkıntılıydı. paso yokuş yukarı, yokuş aşağı gidiyorsun dönemecli ve dar. Snowboardda hızı ayarlayamazsan kalıyorsun yolda, duzlukte. Çıkart yürü sonra sdfs. Kayakta çok sıkıntı çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Tekirden hisarcık pistine geçişte ilk tümseği geçersen sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Haberler geliyor, pistler karla dolmaya başlamış. Kasım sonu Aralık başı gibi açıcaz sezonu gibi. Bot alacağım var mı ucuz yollu tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 bundan 9-10 yıl önce hemen hemen her hafta sonu kayağa gittigim uludağ peder ve validenin 1 hafta arayla kayakta çapraz bağlarını koparması sonucu kayak kariyerime son noktayı koymama neden oldu aynı yıllar içerisinde. en son 4-5 yıl önce bi kaymıştım gerçi paslanmamıştım,özledim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Geçmiş olsun. Ben acemiyim hızlanmıyorum tırstığımdan, kaburgayı zedeliyorum anca =) Board yapıyorum bi de, kayak çapraz bağlar için daha sıkıntı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ben bu cuma kanada'da aciyorum sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Var mı sezonu açan? Haftasonu Erciyes'teyim ctesi baya fırtına gözüküyo ama denicez şansımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Erciyes iyi durumda değil sanırım, yılbaşından sonra iyi bir karyağışı gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Şu an en iyi Kartalkaya, önümüzdeki 1-2 gün içerisinde çok gidilesi.. 2 kere düzgün kar yağdı ama ikisinde de ardından havalar ısındı ve erimeler oldu. Şu an olan kar da muhtemelen yılbaşına doğru eriyecek. Bir de Erciyes'in her zamanki rüzgar problemi üzüyor. (Cuma rüzgarlı da sonrası fena gözükmüyor aslında, kar olursa..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 denk getirebilirsem bi hafta içi bende kartalkaya planlıyorum. hafta sonu çekilmiyor da hafta içi direkt kafa dinlemelik, kayıp rahat rahat gelmelik. fiyatlarda uygun yine bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Ben de ameliyat olduğum için bu seneyi es geçmek zorundayım. Evde onun yerine Steep oynayarak kendi halime üzülücem biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 steep iyi mi ya, idare eder mi sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Valla kırk yılda bir açıp 20-30dk sağa sola kayıyorum sonra bayıyor asdljfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 winter edition'ı almayayım o zaman, psn'de 60TL gömülür her şekil asfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar