Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Ya ben Finlandiya'da oldukça basic seviyede bi arkadaşımın yardımıyla öğrenmiştim seneler önce şimdi yeniden merak saldım. İstanbul'un yakınlarında böyle hafta sonu gidip kaymayı öğrenebileceğim kurs tavsiyelerine açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Ben de ilk defa 2 hafta sonra gidicem günü birlik Kartepeye. Elde malzeme 0 ne almak gerekir gitmeden neleri kiralamak gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 İlk defa gidecekler için herşey kiralanabilir. Mont eldiven board ayakkabı falan komple kiralayın. Belki çok sevmeyeceksiniz. Ekipmanlar pahalı. Board u decathlondan alcağınıza kiralayın bu arada. Güzel board almadıktan sonra almanın pek bir anlamı yok. Esh in dediği gibi illa burton alcam diye kasmayın. Burton boardların Mac idir. @orclord istanbul çevresi diye şartlandırma bence kendini. Atla uçağa erciyese git hem daha uygun olur hemde h.sonunu ayarlarsan daha keyif alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Kiraladığımız board+bot günlük 50 tl. Marka head. Bana satın almaya tavsiye lazım. Zaten senede 400 500 kiralamaya bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Yeni basliyorsaniz youtube tutoriallari must. Dersten ziyade tutoriallar cok daha ise yarar. Kartepeye gidecekseniz de ilk cikistan baslamayin, boardlari alin asagi yuruyun. Daha genis acik alanlari goreceksiniz. Pek ogrenilecek pist yok kartepede sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 sdeceokuyangenç said: İlk defa gidecekler için herşey kiralanabilir. Mont eldiven board ayakkabı falan komple kiralayın. Belki çok sevmeyeceksiniz. Ekipmanlar pahalı. Board u decathlondan alcağınıza kiralayın bu arada. Güzel board almadıktan sonra almanın pek bir anlamı yok. Esh in dediği gibi illa burton alcam diye kasmayın. Burton boardların Mac idir. @orclord istanbul çevresi diye şartlandırma bence kendini. Atla uçağa erciyese git hem daha uygun olur hemde h.sonunu ayarlarsan daha keyif alırsın Abi peki ne giyiyorsun tam olarak üstüne, yani her şeyi kiraladığımızı düşünelim, biz kendimiz ne giyiyoruz tam olarak içlik mi kot mu eşortman mı nooba anlatır gibi anlatsan keşke =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Iki kat corap. Kar pantolonlari alinmali bence. Icine iclik. Ustune tshirt-iclik-polar-ruzgar gecirmeyen kisa mont. Bilekten kapanacak eldivenler Kar maskesi-goz maskesi-kask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 kar/buz oranına bakın çok gitmedim 3-4 defa gittim totalde biri erciyes'ti sanırım en iyisi orası,palandöken full buzdu düşmekten yürüyemedik bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 kic bilek korumasi zorunlu mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Liebe said: sdeceokuyangenç said: İlk defa gidecekler için herşey kiralanabilir. Mont eldiven board ayakkabı falan komple kiralayın. Belki çok sevmeyeceksiniz. Ekipmanlar pahalı. Board u decathlondan alcağınıza kiralayın bu arada. Güzel board almadıktan sonra almanın pek bir anlamı yok. Esh in dediği gibi illa burton alcam diye kasmayın. Burton boardların Mac idir. @orclord istanbul çevresi diye şartlandırma bence kendini. Atla uçağa erciyese git hem daha uygun olur hemde h.sonunu ayarlarsan daha keyif alırsın Abi peki ne giyiyorsun tam olarak üstüne, yani her şeyi kiraladığımızı düşünelim, biz kendimiz ne giyiyoruz tam olarak içlik mi kot mu eşortman mı nooba anlatır gibi anlatsan keşke =( 1 adet baord corabı dize kadar. 2 kat giymeyin hareket kabiliyeti ve hissiyat azalır. kaliteli thermal olanlardan bi tane yeter. 1 adet boad pantolonu. bunun diz korumalı olanları var ama oyle ahım şahım bi koruma beklemeyin. 1 adet üst içlik. cok kalın birşey almayın, h&m termal içlikler yeterli. ama bazen burton un termalleri ucuz oluyo 30 kaada güzel şeyler var. 1 adet ruzgarlık board montu. bunların haricinde ekstra giydiğiniz her parca asırı terlemenize ve hareket kabiliyetinizi azaltmaya sebep olur. hele ki üst taraf kalite mont ise yanarsınız içlikle bile. bunların dışında bi ufak sırt çantası kayarken iyi oluyo. içine bira yiyecek action cam falan atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 yeni başlayanlar için göt korumayı tavsiye ederim. ben alışamadım ama ilk bi kaç gün öğrenirken kıçım ağrımıştı. özellikle yağsız kıçı olanlar düşe düşe morartıyolar o yuzden hafif yastıklı bişi alın. cok gerekli mi? hayır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 sırt/omurilik koruma ise daha ileri seviye freestyle için. atlama ziplamaya başlayınca rail in üzerine sırt üstü falan düşeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 dün günübirlik uludağa gittim damaturla. uludağda çok güzel ve güneşli bir gündü kar seviyeside çok iyi. 185 tur bedeli ski pass ve sabah sandviç dahil 40 board kirası 40 öğlen tost ve kahve 30 akşam bursada iskender :D 300 liraya baya verimli geçti gün. uludağda belli yerler çok kalabalık yaklaşmamak gerekiyor. ama hiç yoğunluğu olmayan bomboş pistler var çok sorunsuz takıldık dün. ben baya acemiyim tabi :D yorumu o bazda okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 bu arada şu şortla takıldım göt, kuyruksokumu koruyucu. https://www.decathlon.com.tr/defense-3-ort--id_8375047.html düştüğümü hiç anlamadım resmen. hatta özellikle toto üstüne attım kendimi hep bilekleri zorlamadan. ilk defa popom ağırmadan geziyorum ertesi gün büyük mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Ne kiymetli çataliniz varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Esh said: ... alt iclik ? yoksa siradan don giyip cikalim mi abi daha omrumde boarda binmedim, sinava calismam lazim bes gundur board ekipmani okuyorum adhdmi silkeleyeyim yok iclik giymezsen geberirsin yok montuna su kacarsa sirazen kayar bu ne emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 paçalı dona gerek yok. board antolonları da ruzgarlık gibi. vıcık vıcık olursunuz alt iclikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 O zaman ben ilerlemişim baya. Gün boyu boardla 3-4 defa anca düşüyorum. Satın almak için öneri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Aslında paticik kayak buluşması yapsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Abi bir içlik decathlondan alın, altınıza bir eşofman altı çekin. üste yine decathlondan bir polar (soğuk havalarda içlik yetmeyebiliyor ama normal havalarda yeterli). uzun kalın çorap ( çok ince olmasın ayağınız snowboard bot u içinde çok oynamaması açısından ). kar montu pantolonunu boardu botları kiralayın. Sonra severseniz devam etmeyi düşünürseniz montu alırsınızı pantolonu alırsınız. Daha da çok severseniz board u alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bu pazar kartepe zorlıcam bakalım. pazartesi işe gitmekse çok dramatik olacak :/ çok zorlamadan takılmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Kartepe pazar iyiydi baya havasi vs. Ama lift sirasi beklemekten baydim baya. Bir daha ugriyacagimi sanmiyorum. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kaç dk filan bekledin liftleri? ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 decatlhondan termal içlik attım yetiyor bana üzerine işte kayak kıyafetlerini giyiyorum. yalnız benim kayak kıyafeti almam lazım eniştemin eskileri giyiyorum large sünnet çocuğu gibi dolaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 kartepe eziyet ya, lifte binsen bile habire durur eder. yarım saatte çıkıyor zaten. anca hafta içi bomboşken gitceksin ki beklemediğin sıra lift hantallığını bi miktar tolere etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar