TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 sebepleri nelerdir ki bunun? mesela bir kişi alkol aldıktan sonra uyumuş ve ardından kan kusarak ölmüş ise vücudunda tam olarak neler olmuştur? son anları nasıl geçmiştir, nasıl hissetmiştir? ölüm sebebi kan kaybı mıdır? internette de arattım tabi, ama spesifik bilgilere ulaşmayı istediğim için tam tatmin olamadım. o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 teyzem alkolden öldü sonra anlatmıştı ama unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Fistan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 alkol diye ictigi kezzapsa kan kusarak olebilir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ohoo.. kan kaybi oradaki olum sebebi degildir..genelde esas sebep yabanci cisim-kendi kusmugun dilin vs- ile bogulma solunum sisteminin calismasinin sekteye ugramasi ile bogulma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 şeker komasına girmiş olabilir. Kusmuğunda boğulmuş olabilir. Nefes alamamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 spesifik detayları paticikte bulma çabası nedir uısadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ya bilmiyorum. dışardan süper alkolik, tecrübeli insanlar olurmuş burada gibi duruyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Katalitik yanında sızmıştır. Alkol olduğu için salyası akınca katalitikteki gaz şeyi sıçramıştır oradan yanarak ölmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Alkol - kan kusma vs Uzun süre alkol alımı Yemek borusu etrafında kılcal damarlarda genişleme ve kanamaya meyil Bir gün kanam olması . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 süper alkolik adam olsa ne olacak, adam alkolden ölürken bulgularını yazıp post mortem forumda paylaşım mı yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Benim baba da alkolikti, sirozdan gidicekti, kanserden gitmiş. Son 15 sene görmedim gerçi neden gittiyse spesifik bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ozephagus varis kanamasi diyorsun ki ..oraya gelene kadar zaten karacigeri almissindir eline .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 arkadaş ne gömdünüz ya, belki etrafından bi yerden duyan eden olmuştur diye sormuş işte adam, fistan yetiyordu tek başına herkes bi fistanlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Şu geçenlerde gözüme çarpmıştı; https://www.instagram.com/p/BN0apM-huG1/?taken-by=uberfacts Ne ka doğrudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ALKOL SAĞLIĞA ZARARLIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 zipzip said: Şu geçenlerde gözüme çarpmıştı; https://www.instagram.com/p/BN0apM-huG1/?taken-by=uberfacts Ne ka doğrudur bilemem. yalannnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hayatında içmemiş biri yazmış onu snaırım tüm ilkokullular da likelamış ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 zipzip said: Şu geçenlerde gözüme çarpmıştı; https://www.instagram.com/p/BN0apM-huG1/?taken-by=uberfacts Ne ka doğrudur bilemem. AHAHAHAHAHAAHAHAH offf ya. İnternet ne güzel. Ayrıca alkol günahtır. Alkol içip ölüyosan Allahın gazabı seni bulmuş demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Arpa adında bir evsiz alkolik vardı, sürekli içerdi, beslenmesi filan baya leşti. Senelerce böyleydi, yağmur, çamur, soğuk, kar kış hep aynı ve adama hiçbir şey olmazdı. Bir gün yine çok içmiş ardından kavşaktaki çimlere uzanıp uyumuş, sonra yoldan çıkan bir araç çarpmış ve ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ben ölmedim de bi kez rakıyı fazla kaçırdım ölüp ölüp dirildim. tatsız bir durum. şimdi diriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 zorlama bir şakayı, komikliği, epsiriyi bir kez birisi yaptıktan sonra ikinci kez yapmaya utanmadın mı hiç senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 yapmışlar mı hiç okumadım topiği başlık dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 fistan fix olarak yapıyo işte ya. fixtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 fistan attıysa benim atmama gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar