calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Laurelin said: Su "abi", "beyler" ve "adam" muhabbeti misal feci bayiyor her alintida muhattap olmak ama ses cikarsam ne sjwligim kaliyor ne hassasligim. Bonec gecen senemi ne bir saat adam kelimesinin etimolojik olarak cinsiyet kastetmedigini aciklamaya kasmisti falalcy dolu gercekle bagdasmiyan bir sekilde :D Ha benim cok sikayetim yok, katlanilir birsey. Her sert gorus bildirdigimde Reductio ad PMS e magruz kalmaktan iyidir. Apusarasi kokan threadleri zaten filtrelemyi ogrendim 15 senede :D bence de belirtmiyor, az önce dilan'a abi diye girdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Mesajım bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 patinin erkek üyeleri, bulundukları ortamda bir de dişi olmasına alışkın değiller genellikle. bundan ötürü öngörülemeyen hareketler sergileyebiliyorlar, öyle kolay değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Devrim yapmicaktık zaten. Tamam vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 biz geçen bi hatun üye ettik ama onaylamadılar kızı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 "roket adam" said: patinin erkek üyeleri, bulundukları ortamda bir de dişi olmasına alışkın değiller genellikle. bundan ötürü öngörülemeyen hareketler sergileyebiliyorlar, öyle kolay değil yani Cogumuz it'ci telekomcu bir de. Iyice yabanciyiz disi varlığına sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yav said: biz geçen bi hatun üye ettik ama onaylamadılar kızı valla LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yav said: biz geçen bi hatun üye ettik ama onaylamadılar kızı valla Ha onaylandi o ya Unuttum soylemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 IT'de telco'da yığınla kadın var nerelerde çalışıyosunuz siz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 merhaba mesajindan sonra kacicak zaten np, ben kimseye soylemiyorum misal bu siteyi cunki erkek yeni gelen icin bile kanser surada yeni uye olup adapte olmaya calismak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 buraya uye olup 1-2 sene filan sadece okumak lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Server odasinda, santralde. Senin dediklerin ik, pr va dir Onlari gostermiyorlar bize sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Kadınları istesek rahat adapte ederiz de 2 çeşit insan var burda.Birincisi kadınlarla nasıl konuşmasını bilen,ikincisi de konuşmayı becerebildiği için ona uyuz olan.İkinci grup yüzünden buraya kadın madın gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Staj yaptığım yerdeki ekipte 3 erkek 4 kadın vardı. 2si testçiydi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 senko said: "roket adam" said: patinin erkek üyeleri, bulundukları ortamda bir de dişi olmasına alışkın değiller genellikle. bundan ötürü öngörülemeyen hareketler sergileyebiliyorlar, öyle kolay değil yani Cogumuz it'ci telekomcu bir de. Iyice yabanciyiz disi varlığına sdf ahahahhah aynen abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 benim herhangi bir konu üzerinde erkek entelijansiyası ve kadın ilişkisi gündeme gelince hemen aklıma masonlar geliyor. geçen konuşuluyor böyle abi şöyle iyi kardeşlik falan, dedim abi niye sizin lonca kadın almıyor. böyle hemen bak şimdi sana nasıl sırlar vereceğim tonunda "konu dağılması, kavga çıkması" üzerinden anlattı. hee dedim demek yetemiyorlar kadınlara. ben mesela kadın olsam, mason olacak olsam önce bir heriflerle aynı groundda aptallıklarını yüzlerine vura vura konuşurum. ki garipler de gelişsin, gelişememişler. sonra da çıkarır çantamı masaya vururum. bir siz mi akıllı olabiliyorsunuz lan kıl canlıları derim. sonra ruj da konuşursunuz allık da. hem arada kısır günü kıvamına girmemeniz için erkek de müdahale eder. resmen karma eğitim lan daha ne istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 kadin mason localari da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Gereksiz kadın dramasını hayatımızın her alanında yaşıyoruz, burada da olmayıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Neyse ki, ne kadın ne de kadın mason olman söz konusu değil. : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bir ara Alanah Pearce'ı getirdim foruma, kovaladı hayvanlar kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 bajazet said: sonra ruj da konuşursunuz allık da. hem arada kısır günü kıvamına girmemeniz için erkek de müdahale eder. Daha iki sayfa geçmedi üstünden.. Kadın olmak ruj allık konuşmak kısır yapmaksa ben yokum. Yaptığım mükemmel kısırdan da gram koklatmam hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Dilan sen yine boş mu kaldın bacım, niye geldin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Sen bana bulaşmadan nasıl yaşadın 2 yıl? Asıl merak edilecek konu bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Kısır sevmeyen erkekleri de banlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 dylanN said: Sen bana bulaşmadan nasıl yaşadın 2 yıl? Asıl merak edilecek konu bu bence Sen yoktun muhtemelen ondandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar