Lyv Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 senko said: abartıyorum tabii ki de isteyen istediğini giysin baane sdf ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye. cihangir unsuzleri de homeless gibi giyiniyor. bosver bu tarz senin selcukcum bu arada en harika giysi pijama <3 <3 <3 soyle genis genis ekoseli sicak sicak. coraplari da ustune cekeceksin mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ginaly said: bu ayakkabıya niye güzel diyon eskitilmiş deri görüntüsüyle retro hissiyatlar uyandırırken alttaki dalgalı modern ve dinamik çizginin oluşturduğu tezattan doğan estetiği beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 tuh bende kenarindan yine bir cep cikacak parasut falan acilacak diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 içine brad koyunca tarz oluyor. yok lan olmuyormuş, tatilde cumaya gitmiş kaya çilingiroğlu gibi sırıttı. http://i.hizliresim.com/LZbXdb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: ginaly said: bu ayakkabıya niye güzel diyon eskitilmiş deri görüntüsüyle retro hissiyatlar uyandırırken alttaki dalgalı modern ve dinamik çizginin oluşturduğu tezattan doğan estetiği beğeniyorum. https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/01/palmolive-ozer-aydogan.jpg?w=547&h=691 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu kazağım nasıl peki? http://i.hizliresim.com/2nJRjq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Güncelin içine etti gene başlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: bu kazağım nasıl peki? http://i.hizliresim.com/2nJRjq.jpg asarak kurutma kazaklarını abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 aldığım gün 2-3 saat giydim bi mersin üniversitesinin içinde ikinci el giysi satan yer vardı öğrencilere. 2 liraya mı ne almıştım. önceki sahibi sündürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 olm bu kazaklar ne lan nası giyiyosunuz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 pati tarihinin bot topiğinden sonraki en zevksiz topiği bu olabilir, görünce okuyasım dahi gelmiyor. gidin lan burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 rastan varsa fln giy tabi bu kazağı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: aldığım gün 2-3 saat giydim bi mersin üniversitesinin içinde ikinci el giysi satan yer vardı öğrencilere. 2 liraya mı ne almıştım. önceki sahibi sündürmüş. bu kazak güzel diil ama önceki kazak baya güzeldi. Mersinliyim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kazagi mersinde alicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 KenshinHimura said: Kazagi mersinde alicaksin Kazağı da mersinden alıcaksın, kızı da mersinden alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 güzel değil zaten ilginç. etikette genç zeki triko yazıyor.80 li yıllardan kalma büyük ihtimal. dallas dizisi ortamında giyilir ama, amerika countrylerinde saloona giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mersin çükümü yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil. konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda. yanlız şu posttan sonra neden tasarımcı kimliğimi kenara bıraktığımı hatırladım. bir aşçılar iki modacılar üç tasarımcılar. en gıcık olduğum meslek kimlikleri. direk bunların burnu havada kimliklerine büründüğümü farkedince napıyom lan ben dedim bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Anelor said: Mersin çükümü yersin. Şuna iatemsizce güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: ben alışığım ya şu güzelim tasarım harikası ayakkabımlada yok timsah avcısı yok evsiz ayakkabısı diye dalga geçmişlerdi bunlar. https://mizucomscdn.akamaized.net/urunler/shscooter4051ckokhv43/530x666/scooter-nubuk-kahve-erkek-outdoor-ayakkabi-m4051cko2639-6.jpg Bu ayakkabıyı giyen için kim 'timsah avcısı' tespitini yaptıysa gelsin ellerini öpcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Mal said: Mal said: nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil. konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda. yanlız şu posttan sonra neden tasarımcı kimliğimi kenara bıraktığımı hatırladım. bir aşçılar iki modacılar üç tasarımcılar. en gıcık olduğum meslek kimlikleri. direk bunların burnu havada kimliklerine büründüğümü farkedince napıyom lan ben dedim bıraktım. tasarım eğitiminden önce bi imla öğreneydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ben indiana jones un ayakkabısı dedim moriartyde komik timsah eğitimcisi fotosu koydu. Rasmon hangisi de da ayırmamı mi mu ayırmam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu konu hala yaşıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bence o 'imkinati yok' değil 'mümkünatı yok' Ama yine de sen bilirsin knka sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 her yalnış yanlış değildir işte brevity diye buna derim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar