Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

dylanN

Öne çıkan mesajlar

senko said:

abartıyorum tabii ki de
isteyen istediğini giysin baane sdf

ben de homeless gibi giyiniyorum zaten. adım çıktı homeless diye.

cihangir unsuzleri de homeless gibi giyiniyor. bosver bu tarz senin selcukcum

bu arada en harika giysi pijama <3 <3 <3
soyle genis genis ekoseli sicak sicak. coraplari da ustune cekeceksin mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ginaly said:

bu ayakkabıya niye güzel diyon

eskitilmiş deri görüntüsüyle retro hissiyatlar uyandırırken alttaki dalgalı modern ve dinamik çizginin oluşturduğu tezattan doğan estetiği beğeniyorum.

https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/01/palmolive-ozer-aydogan.jpg?w=547&h=691
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil.

konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda.

yanlız şu posttan sonra neden tasarımcı kimliğimi kenara bıraktığımı hatırladım. bir aşçılar iki modacılar üç tasarımcılar. en gıcık olduğum meslek kimlikleri. direk bunların burnu havada kimliklerine büründüğümü farkedince napıyom lan ben dedim bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ben alışığım ya şu güzelim tasarım harikası ayakkabımlada yok timsah avcısı yok evsiz ayakkabısı diye dalga geçmişlerdi bunlar.

https://mizucomscdn.akamaized.net/urunler/shscooter4051ckokhv43/530x666/scooter-nubuk-kahve-erkek-outdoor-ayakkabi-m4051cko2639-6.jpg

Bu ayakkabıyı giyen için kim 'timsah avcısı' tespitini yaptıysa gelsin ellerini öpcem
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Mal said:

nasıl mümkün. imkinatı yok. güzel dediğin parlaktır göz kamaştırır. iyi casual giyime sıfat bulman gerekiyorsa bu sıfat "düzgün" yada "doğru" olur güzel değil.

konuştuğun kişi sağlam bir tasarım eğitimi almıştır uyarıyım o konuda.

yanlız şu posttan sonra neden tasarımcı kimliğimi kenara bıraktığımı hatırladım. bir aşçılar iki modacılar üç tasarımcılar. en gıcık olduğum meslek kimlikleri. direk bunların burnu havada kimliklerine büründüğümü farkedince napıyom lan ben dedim bıraktım.

tasarım eğitiminden önce bi imla öğreneydin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...