Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 beden egitimi ogretmeni misiniz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 en azindan croc giyen yok su abd de goruntulenen fetocular gibi, oda bi tesellidir asil korkum sombra sonrasi su igrenc ayakkabilarin tekrar gundeme gelmesi meselesi gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Şu ayakkabı muhabbeti aklıma Gürgen Öz'ün repliğini getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ayrıca abartmayın, kimsenin özel günlerde veya gerek olmayan yerlerde bu ayakkabıları giydiğini zannetmiyorum, @Claiborne, değilim ama 8 sene lisanslı spor yapınca adama yapışıyor biraz... diğer taraftan, parasını son haddine kadar hak eden bir ayakkabı, yağmur, çamur, kar derdin yok, bileği geçen karda bile giydim, dolşatım, kolay yıkanıyor ve temizleniyor, oldukça hafif, sıcak ve serin tutuyor, doğru çorapla extra konforlu oluyor, granit benzeri parlak yer taşlarına ıslak olarak basmadığın sürece hiç bir yerde kaymadığı gibi tabanı extra tutunuyor, yürümesi ve ayakta durması ise oldukça rahat... yani özetle, şekline bakılmaması gereken bir ürün ki şeklide, gayet yakışıklı muadillerine göre, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Claiborne said: beden egitimi ogretmeni misiniz abi izzet baysal universitesi arastirma gorevlisi olacakti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 dana22 said: arcane said: abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg. allahim ya dh e ben de periodik olarak fena sariyorum..daha once yakin gecmiste mesela bir kampanya vardi 10 tl ye dnr nerf su tabancasi satiyormus..gidip 10 tane alip bir kismini bizim cocuklara verip digerlerini is yerindekilerin cocuklarina dagittim..ama cok ucuzdu ya..yada biz fena kaziklanmaya cok alistik.. abi iste ogrendigin iyilerini yaz buraya, biz de oradaki radyasyona maruz kalmadan ogrenelim. fedakarligin unutulmaz, kahraman olursun. Sam'den de bakliyat ogrendik. ama simdi Sam komsusunu cekistiriyor kadinlarklubu'nde radyasyona maruz kaldigi icin. press F to pay respects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ayrıca bayzı şeyler tabu olmalı, sandalet (çoraplı ve çorapsız) freebag, mantar topuk (google görsele şimdi baktım resman tıksındım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 karnımı kkden, kasamı dhden, hddmi buradan dolduruyorum. teşekkürler internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 valla biraz anime falan biliyorsam paticik sayesindedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Yaşanan olaylardan bunalıp , geberip azıcık geyik yapma kafa dağıtma isteği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Keyif meyif yok valla. Cuma akşamı oturdum ödev yapıyorum. Şimdiye uyumuş olmam lazımdı, gram uykum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Dün bu saatlerde yaşadıklarım aklıma geliyor. Yine delirecek gibi oluyorum. Psikoloji diye birşey kalmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Kimse de demiyor Aga şu topike bi kaç foto atalım keyfimiz yerine gelsin Pati eski pati değil mirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 dylanN said: Dün bu saatlerde yaşadıklarım aklıma geliyor. Yine delirecek gibi oluyorum. Psikoloji diye birşey kalmadı . noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Komşunun kedisi öldü Te allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Feamer said: valla ben bundan giyiyorum, yağmur, kar... http://static.barcin.com/web/images/products/G97917/terrex-fast-x-gtx-original-big.jpg Çok pahalı değilse alayım dedim 555 lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 555 lira ondan alcağıma gider moshino moon boot alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 neymis diye baktım harbiden astranot botuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Timsah avcisi botu Arastirma gorevlisi ayakkabisi Astronot botu Sirada ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Bunun ustune mini etek yakisiyor. Ugg + mini kombosu daha guzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Mini etek giyemiyorum ben kışın ya. Çok özeniyorum giyenlere de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Istanbulda giyilmez sanirim da Izmirde mart-nisan ugg+mini etek kombosu tavan yapiyordu Bir de aralikta ocakta dublinde gordum, ablalar mini etek ve asics takiliyorlardi ben atkı bere eldivwn ile usurken Ayri saygi duyuyorum onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Kisin olabildigince kalem etek giymeye calisiyorum izmirde olunca cok zor olmuyorda bazen cok usuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar