Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Keşke patide kız üyeler de olsaydı. Kız topicleri açıp konuşabilseydik...

dylanN

Öne çıkan mesajlar

ayrıca abartmayın, kimsenin özel günlerde veya gerek olmayan yerlerde bu ayakkabıları giydiğini zannetmiyorum,

@Claiborne, değilim ama 8 sene lisanslı spor yapınca adama yapışıyor biraz...

diğer taraftan, parasını son haddine kadar hak eden bir ayakkabı, yağmur, çamur, kar derdin yok, bileği geçen karda bile giydim, dolşatım, kolay yıkanıyor ve temizleniyor, oldukça hafif, sıcak ve serin tutuyor, doğru çorapla extra konforlu oluyor, granit benzeri parlak yer taşlarına ıslak olarak basmadığın sürece hiç bir yerde kaymadığı gibi tabanı extra tutunuyor, yürümesi ve ayakta durması ise oldukça rahat...

yani özetle, şekline bakılmaması gereken bir ürün ki şeklide, gayet yakışıklı muadillerine göre,
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

arcane said:

abi donanimhaberden de o markayi en ucuza nerden alabilecegini ogrenebilirsin. mesele o degildi sdfg.

allahim ya dh e ben de periodik olarak fena sariyorum..daha once yakin gecmiste mesela bir kampanya vardi 10 tl ye dnr nerf su tabancasi satiyormus..gidip 10 tane alip bir kismini bizim cocuklara verip digerlerini is yerindekilerin cocuklarina dagittim..ama cok ucuzdu ya..yada biz fena kaziklanmaya cok alistik..

abi iste ogrendigin iyilerini yaz buraya, biz de oradaki radyasyona maruz kalmadan ogrenelim. fedakarligin unutulmaz, kahraman olursun.

Sam'den de bakliyat ogrendik. ama simdi Sam komsusunu cekistiriyor kadinlarklubu'nde radyasyona maruz kaldigi icin. press F to pay respects.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...