senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bundle oyunlarinda 5dolardan fazla verdigim yok zaten yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 bende sunlari aldim full liste, arada eskilerden cdsini alip bitirdigim ama 30 yildir wishlistde olan seyleri ekledim falan, spo Stronghold HD POSTAL Redux Redline Arx Fatalis Braid Aliens versus Predator Classic 2000 Total Annihilation Desperados 1 Z Day of Defeat Act of War: Direct Action Act of War: High Treason Dying Light- Harran Ranger Bundle Dying Light Enhanced Edition ROW Transistor SpellForce Complete Orcs Must Die! Franchise Pack Gothic Complete Pack 2011 Medieval: Total War™ - Collection Ground Control Collection Ghostbusters Sanctum of Slime Iron Storm Return to Castle Wolfenstein Lucasarts Adventure Bundle Space Hulk Ascension Edition Jurassic Park SatelliteReign Homefront Collection BloodRayne BloodRayne 2 Seru said: op onceki oyunlara gore combat baya kolay cunku burda, fear takedown gelince iyice easy mode oluyor, ben hala tek tek stealth avliyorum adamlari mumkun oldugunca o acidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Daha önce MGS serisini oynamadığım için hikayesine bakayım dedim de... bu ne lan sdfgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Pha said: Grim Fandangoyla Arkham Knight aldim, Darkest Dungeon alsam mi acaba Alma. Oyunun amacı germek ve oyun bu konuda çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 bingildak said: senko said: terreia orcs must die 2 primordia one finger death punch mark of the ninja dishonored oxenfree starbound life is strange witcher 3 goty batman arkham night premium neon prism the binding of isaac rebirth 150 gayme gitti. witcher 3 dışında hemen hepsi 1 dolarlık bundle oyunu çöpe atmışsın parayı şu post'un yüzünden indie oyun alamaz oldum kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 kimler subnautica aldi? forumda threadi yok cunku. dogru ata oynadiniz arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Asteroth said: Pha said: Grim Fandangoyla Arkham Knight aldim, Darkest Dungeon alsam mi acaba Alma. Oyunun amacı germek ve oyun bu konuda çok iyi. darkest dungeon best indie 2016, terliyorum oyunu oynarken free ısıtma doğalgazı kapıyorum oh ye geçen de 1. slottaki level6 hellion'un karşıda 1hp'li tek mob kalmışken blighttan öldü. ağladım>> gözlerim kuru yapay yaş damlası kullanıyordum, bir doz beleşe geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Bunuda kaçırmayın derim... http://store.steampowered.com/app/384190/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 darkest dungeon 2015'de almistim diye hatirliyorum. o zaman da iyi oyundu. simdi daha iyi oyun. burada tekrar gorunce dikkatimi cekti axiom verge. speedrun izliyorum. mukemmelmis. ayrica bir oyun bu kadar mi amiga olur. soundtrackini kaydettim spotify'dan. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Cokomantis said: şu post'un yüzünden indie oyun alamaz oldum kardeş. almış bunları dayanamayıp lele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Axiom Verge mukemmel gozukuyo lan Tuna, ama 10 dolares cokmus biraz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Dshfjsg biraz inadına aldım o post'umdan sonra. Kingdom'ı iade ettim ama. Güzel oyun ama ölücülük forever deyip bundle falan kovalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 8-BIT HORDES: COMPLETE EDITION http://store.steampowered.com/app/497850/?l=turkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 everspace early access ta ve 40 TL, çıkmasını bekliyim mi yoksa alaym mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 everspace de neymis oyle? indirimi oyun almadan atlattik derken supriz ataklarla geliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Arcane ciğim, bir bak steamdan. Freelancer fanı olan benim için aşırı baştan çıkarıcı.... Buradan alan arkadaslar vardır muhakkak, bekliyorum yorumlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 demin baktim iste. asagida freelancer yazmislar yorumlara. freelancer alpha 1-1 abi. bir ara youtube'dan falan bakmak lazim almadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 bakalım. Ben early access almıyorum beni bayıyor, ama bu alınabilir belki destek amaçlı. Q2 2017 demişler release date e, bayağı da var hani baktığında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Subnautica iyimiş, tam işten gelince kafa dinlemelik. Sağlam bilgisayar istiyor sanırım anca Low'da oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Everspace freelancer degil, rogue like space sim combat.. beklediginiz gibi olmayabilir ilaclisini deneyin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 o optimizasyon kotulugunden. iyi bilgisayar ile de degismiyor. ilk halinden epey daha iyi su an ama o konuda daha fazla emek sarf etmeleri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Subnautica bu indirimde ilk aldıgım oyun oldu ama cities skylines'tan bayınca başlarım anca. Steam controller'la daha iyi mi oynanır acaba? Yeni TV de aldım direkt couch potato moduna mı geçsem acaba bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 bomboş da geçmiim ufak bişi aliim diyorum. ne alsam. subnautica'da çok craft ve inventory management falan var mı? abzu'ya kayıyorum da 1.5 saatlik baya kısa bişimiş. gerçi yine de değer gibi, uygun oldukça fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Abzu 1 kerelik, Subnautica'yı bi kaç kez oynarsın baymadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 sabonis said: subnautica'da çok craft ve inventory management falan var mı? var. su an zaten hikayesi falan eksik. sandboxi kuvvetli. ilk kez oynayan icin minimum 25-30 saat content vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar