Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Yeni bir kart aldığım için eski kartımı satıyorum. Faturası bulunmuyor lakin sorunsuz ve sessiz bir şekilde çalışıyor. Şehir dışından arkadaşlara önce ödeme sonra kargo şeklinde gönderebilirim. İsteyen arkadaşlar için komisyon bedelini dahil ederek gittigidiyordan ilan açabilirim.Fiyat 250 TL. Kartın bilgilerine şu linklerden ulaşabilirsiniz. http://old.zotac.com/bg...tion/specifications.html http://www.vatanbilgisa...ce-dx11-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Linkler biraz yanlış olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 yazmak zor geldi, ne varsa kopyaladım, resmin açıldığına şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Selam, Sağlam temizlik istiyor gibi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 cop karta 250 cok fazla ayrica 2 tane acc mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 satış yaparken bu hesabı kullanıyo galiba kendi kendine busted olmuş fdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 aynen. ben de onu dicektim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Niye çift hesap kullanıyor? Kıllandım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 esnaf ekondu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Ne alakası var arkadaşlar. Neden iki hesap kullanayım? Yıllardır bu hesabı kullanıyorum. Garip bir şey bu yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Linkleri de güncelledim; http://www.vatanbilgisayar.com/gtx570-synergy-gddr5-1280mb-320bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html http://old.zotac.com/bg/products/graphics-cards/geforce-500-series/product/geforce-500-series/detail/geforce-gtx-570-synergy-edition/sort/starttime/order/DESC/amount/10/section/specifications.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ahah komplo teorileri dönmüş :D Benim başka hesap, banlı hesap. Amaç protestoydu sadece :( Satıcıyla alakam yok, saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bak ya, adamın da yazacağı tuttu, aynıyız zannedecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 :) Eğlencelisin paticik ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 mr. robot, sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 IP den baksınlar adminler beeeence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 fakin hexorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 overwatch oynayabilir miyim bu kart ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 sen yayın falan yapmayacak mıydın ya, bu kartla mı yapacaksın fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Pardon ya linkleri filan ne varsa kopyaladım Resmin çıktığına şükredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Bir sevdiğine hediye et sevinsin 250 tl ne bu karta hinci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Overwatch oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 O kadar da öldürmeyin yahu kartı. Sisteme yüklenen oyunları tabiki oynatmaz ama civilization 6, indie oyunlar, izometrik rpg'ler rahat rahat oynanıyor. Temizlik konusuna gelince, sistemden çıkarttığım gibi resim çekip koydum kutusuna pek zamanım olmadı detaylı temizlemek için tozlu sadece. Güncel fiyat 200TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2016 indie, izometrik oynayacak adam gider 250 tl'ye sıfır kart takıp oynar zaten uğraşmaz. güncel fpsleri vs. çalıştırmıycak kartı 2. el satman çok zor. mahallede illa ki vardır casper ya da vestel'in 1000 liralık masaüstü ile oyun oynamaya çalışan bir çocuk. veriver çocuğa da adam gibi kınayt, wolfteam falan oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 ederi 160 lira. hediye et desem hediye seklinde alcak kisinin guc kaynagi yetecekmi belli degil fakire verirsen elektrik faturasini attirirsin daha kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar