Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Flameoffear said: http://www.hepsiburada.com/delonghi-esam6600-primadonna-tam-otomatik-espresso-makinesi-p-MTDELESAM6600 Bu var, memnunuz. Kahve hastalarına öneririm. http://www.youtube.com/watch?v=HcWyvWBzyLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Lordu baltalamamak için yazmamıştım. Hemen satıldığına göre yazayım. Sorunlu bunlar. ağzı tıkanıyor. İlacı var oda belli bir zaman sonra işe yaramıyor. Aman uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 ya bizden biri alsaydı, vicdanın seni dürtüklemeyecek miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 215 liralik espresso makinesi kullaniyorum. indirimde 3.5k'lik makine linklenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Selam, Sudaki minerallerden dolayı her cihaz bu sorunu yaşayabiliyor. Düzenli bakım yaptığın sürece sorunsuz çalışıyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 "roket adam" said: bu arada starbucks'larda şöyle saçma bir şey varmış, eğer kahve alıp orada çektirirsen, sonra mesela çantanda kahveyi götürüp verirsen baristaya onlar onu orada beleşe yapmak zorundalarmış ahasd yani 20 liralık starbaks paket kahvesinden bi 30 kere falan beleşe kahve içebiliyor oluyorsunuz. bu taktiği de bana eskiden starbaksta çalışmış barista bi kız vermişti ama hiç denemedim henüz bugün bir arkadaşla görüştüm ben de o da anlattı, uygulama devam ediyormuş. kız daha geçen hafta almış, bir haftadır starbuckslarda gidip çektirip içiyormuş. yanında taşıyor hatta kahvesini işte asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 o iş nası işliyo lan. barista illa starbucks pakedi içinde mi görmek zorunda getirdiğin kahveyi mesela? ben giderim alırım fıstık gibi 10 numara kahveyi, gider starbucks'a çektirir çektirir içerim asdfsdhufahu. ha kahve çok da fifi bana göre, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 aynen, o paketi yanında gezdiriyorsun. gerçi çok kişi bilmiyor diye sanırım da bizim millet içine başka yerden kahve koyup da yaptırabilir sürekli. gerçi zaten hayvan gibi karlı oluyorsun böyle de, bundan daha ölücü bir kar sağlamanın pek imkanı yok. gramajına göre en kaliteli kahveyi en ucuza veren firma olabilir starbucks. belki jacobs'un migroslarda falan satılan ortalama filtresi fiyat olarak önüne geçer o da zaten tat farkı bayğaı yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 yok ölücülük diil de, çok büyük kahveciysen, böle starbucks çamur bleeeeh modundaysan falan, gidersin beğendiğin kahveyi alırsın X yerden, sonra starbucks'ta beleşe oturursun sonsuz saat, piyasa yaparsın olay parasal olarak kar diil yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 he tabii o açıdan bakılırsa evet, anlayabilir mi baristalar bilmiyorum ama sadfsda bana söyleyen kız işte beylikdüzü migros'tan almış guatemala, aksaray starbucks ve bakırköy starbucks'ta yaptırtmış. şimdiye kadar geri çeviren olmadı, bundan sonra böyle giderim ben diyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Oyle buyuk zincir olarak Caribou kahveleri guzel ya. Bakin derin bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar