noddle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Merhabalar, Steam üzerinden oynadigim CS ve PES 2017 oynarken problem yasiyorum. Beni oyundan alt tab yapar gibir 40-50 dakikada atıyor, bazen süre değisebiliyor. Attıktan sonra Hemen başlat menüsünden tıklayıp devam ediyorum, PES de daha sık oluyor. Karsilasan var midir? Sorun nasil cozulebilir? Bilgisayarı kıracam yakında
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 yanlışlıkla alt tab a basıyosundur belki
=)) Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Arkaplandaki programlar popup çıkarıyor olabilir
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bana da çok nadir oluyor bu. ama overwolf overlayini kullanıyorum ondan oluyor sanırım.
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 steamden oyun oynarken bana da oluyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 temiz restarttan sonra başlangıçta açılan programları tek tek temizle, bi tek windows işlemleri kalsın. sonra aç oyna. sorun çıkmazsa başlangıçla gelen uygulamalardan biri yüzünden oluyordur.
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Autoruns kullanarak rahat oluyor o başlangıcı temizleme hikayesi Lüzumsuz bir ton şeyi kitleyen firmalar var yoksa Apple gibi
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Jaegerjaquez said: yanlışlıkla alt tab a basıyosundur belki
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 =)) said: Arkaplandaki programlar popup çıkarıyor olabilir bu. bende bazen spybot ve internet download manager arkada çalışıyorsa oluyor
Öne çıkan mesajlar