ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Geçtiğimiz haftalarda cyber monday kapsamında amazon'dan aldım. o sırada indirimi yakalayamayan varsa, TR ve amazonun şu anki fiyatlarının altında bir bundle. Fiyat patiye özel 1250 TL Alacak olan bu aralar almıştır zaten ama çevrenizde varsa düşünen paslayabilirsiniz. kaynak: https://www.amazon.de/PlayStation-Konsole-Uncharted-DualShock-Controller/dp/B01M11NPN7/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481109645&sr=8-2&keywords=ps4+1+tb+slim kutu http://i.hizliresim.com/8P2mVW.jpg eğer satma lan boşver kendin oyna diye gazlarsanız PS3 satabilirim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 hemen baltaliyim, slim ölü doğdu. pro varken alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bu da güzel, nesi var, aşkolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 pro ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bim 800TL ye sattı sonuçta garanti yok bir şey yok çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 bim 800'e satmıştır da bugün almak istesek kaçtan alıyoruz? 1200'den düşüğe bulamayacağımızı var sayarsak low quality balta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 nerde la 800, sene 2014 falan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 eski kasa ps4 999 a satılmadı mı ? bu slim + oyun + extra pad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Garantisi gayet var. Hem de kralı var. Fiyat da fena değil. Ama satıcı çorumlu bence, gidip cyberdan kapatmış burda satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 abi burada zamanında millet amazondan aldığını çaktırmadan satmaya çalışıyordu. bizde yalan yok, dürüstçe söylüyoz doğrusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 nerden aldığının bi önemi yok ki? "çok acayip indirim buldum ucuza aldım / kaynım almanya'dan getirdi / çekilişten kazandım / çok pahalıya aldım ve ihtiyacımın olmadığını fark ettim"in bi farkı yok "şu an da bulabileceğiniz makul yerlerden ucuza satıyorum, fiyatı bu, buyrun" diye devam ettiği sürece. isterse yolda bulmuş olsun yani, fiyatı bugün aynı malı satan diğer yerlere göre ucuzsa tatavaya gerek yok. üzerine kar koyarsa koysun banane, ben alıcı olarak x yerden daha ucuza alabiliyor muyum ona bakarım. fiyatlara bakmadan yazdım, ucuz değilse istediğinizi söyleyin ama lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 yok valla ucuz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Cokomantis said: isterse yolda bulmuş olsun yani, fiyatı bugün aynı malı satan diğer yerlere göre ucuzsa tatavaya gerek yok. üzerine kar koyarsa koysun banane, ben alıcı olarak x yerden daha ucuza alabiliyor muyum ona bakarım. Varlık düşmanı kıskanç Türk çomarına göre çok fark eder. Sen 1500'lük malı 500'e sat ama yolda bedava bulduğunu bilsin, pazarlığı 100'den açar "kanka zaten havadan gelmiş hadi şimdi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 sırf kendini düşünmüyor, kendini satıcının yerine koyup, satıcı gözünden kendini kendi yerine koyup, bir daha ordan kendini satıcının yerine koyaraktan... overempati (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bu adam çok zengin finans sektöründe çalışıyor. paraya ihtiyacı yok fiyatı 1100'e çektim arkadaşlar. bkz satıcı: http://t24.com.tr/files/20161207165212_utku_karagulle_2-150x150.jpg böyle bir adamın paraya ihtiyacı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 NolaxThensbane aldı. HAYIRLI UĞURLU OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 niye açık ediyorsun ya adamı. nolax fakir misin kardeş elin eskisini alıyorsun? ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ay vazgeçti galiba ses de çıkmıyor adamdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 eski mi lan, SIFIR ALET CELATİNİ ÜZERİNDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 streclemedigin ne belli???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 fakirim valla =( biz konuştuk ginaly ile salatalık koymuyacağına söz verdi. Hem celatinede para almıyor daha nolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Salatalık çıkarsa da amazon koymuştur, açmadım cidden paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 tişikkiler cinali salatalık çıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 TELEVÜZYONA ÇOK YAKIN OTURMA, DERSLERİNİ DE İHMAL ETME. HAYIRLI OYUNLAR DİLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 aga niye aldın niye satıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar