Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ağır cisimleri yer çekimine karşı hareket ettirtmek bütün problemlerin çözümüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ben düşünce gücüyle fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 benim manideki çok konuşma belirtim: insanlara terapi yapmak kendimi psikolog sanmak ve saatlerce konuşmak şeklinde vuku buldu. bu da insanlarla gerçek hayatta sosyalleşmek yerine onları izlemek, internette sanal tartışmalara katılmak yüzünden oldu ama sonuç olarak bu konuda teorik bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum uygulamaya yaptıktça pratiğe dönüşüyor, ailem ise zaten herkesin bildiği şeyleri söylüyorsun sadece insanlar düşüncelerini açıklamıyor diyor. bence ise insanlar düşüncelerini farkında olmadan baskılıyorlar ve bunu normal zannediyorlar. hatalarım olmakla birlikte mani döneminde hızlı düşünüyordum ve analizlerimi takip edemiyordu insanlar ama tabi ki yanlış ifade ediyordum, acemiydim. kısaca beynimiz çok zengin ama o zenginliği gerçek hayatta kullanmayı becerememek bipolarlık şuna yorumunuz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Hala mani döneminin etkileri var vır vır bi ton şey yazıp çok manalı mantıklı şeyler yazdığını zannediyorsun ama herkesin bildiği sıradan konuları tekrar ediyorsun sadece. İnsanlar düşüncelerini baskılıyorlar mı? Vauv ne kadar orijinalsin =))) Düşüncelerinin kontrolü sende değil aklın çorba gibi, ilaçlarını iç biraz daha sakinleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 bu donemi nakite cevirebilirsin git bi yandas gazeteye yazdiklarini yayınlasinlar profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hala saçmalıyon nasıl farkına vardırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 fresia said: benim manideki çok konuşma belirtim: insanlara terapi yapmak kendimi psikolog sanmak ve saatlerce konuşmak şeklinde vuku buldu. bu da insanlarla gerçek hayatta sosyalleşmek yerine onları izlemek, internette sanal tartışmalara katılmak yüzünden oldu ama sonuç olarak bu konuda teorik bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum uygulamaya yaptıktça pratiğe dönüşüyor, ailem ise zaten herkesin bildiği şeyleri söylüyorsun sadece insanlar düşüncelerini açıklamıyor diyor. bence ise insanlar düşüncelerini farkında olmadan baskılıyorlar ve bunu normal zannediyorlar. hatalarım olmakla birlikte mani döneminde hızlı düşünüyordum ve analizlerimi takip edemiyordu insanlar ama tabi ki yanlış ifade ediyordum, acemiydim. kısaca beynimiz çok zengin ama o zenginliği gerçek hayatta kullanmayı becerememek bipolarlık şuna yorumunuz nedir Basit olmayı dene. İnsanlığın yaratılmasının bi amacı yok öyle ya da böyle yaratılmışız. Ne yapmamız lazım? Karnımızı doyurmak, barınmak, işemek sıçmak, sevişmek (masturbasyon), sinirlenmek, yorulmak dinlenmek vs vs. Bunun ötesinde çok şaapma sıyırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 axedice said: Hala mani döneminin etkileri var vır vır bi ton şey yazıp çok manalı mantıklı şeyler yazdığını zannediyorsun ama herkesin bildiği sıradan konuları tekrar ediyorsun sadece. İnsanlar düşüncelerini baskılıyorlar mı? Vauv ne kadar orijinalsin =))) Düşüncelerinin kontrolü sende değil aklın çorba gibi, ilaçlarını iç biraz daha sakinleş. bir şey icad ettim demiyorum, bir konu üzerine kafaf yorarsan bir şeyler elde edersin, ya da elde edenlerin kitaplarını okursun daha hızlı olur ayrıca baskılanan şeylerin üzerine gidince error veriyorlar ve sinirleniyorlar ve kabul etmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 ne elde ettin sen sonuç nedir peki ? kafa yorarsan birşeyler olur, kitap oku vs yerine somut birseyler soylemeyince boş konusmus oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 psikoloji her insan için farklı, ne kadar iyi tanırsam o kadar tutarlı olur tespitlerim, şu an genellemeden hallice ben sosyallikten uzaktım, insanlarla çok az konuştum muhabbet ettim onun yerine senelerce insanların nasıl sosyalleştiğine baktım, forumlarda vakit geçirdim, ekşide onbinlerce entry okudum bu bilinçaltı davranışları, düşünceleri anlamama yardımcı oldu yaklaşık 20 yıl böyledim, eşşek bağlasan bu alanda kendini geliştirir ama gerçek hayattan uzaklaştım şimdi sosyal davranışlar öğrenmeye çalışıyorum bu bitince normal insan olacam işte :) bipolar- anlayamazsınız insan baskılardan uzaklaşınca özgüven tavan oluyor aptal biri değilse, zaaflarını unutup, yeteneklerine odaklanıyor bunun beyin kimyasının bozulması ve hastalık olduğunu inkar etmiyorum çünkü bilinaltı serbest kaldığı için otomatik-pilotta çalışıyordu beyin --- somut iddiam ise şu: kendi sorunlarımız sayesinde diğer insanları derinlemesine farkedemiyoruz bu bir yerde duyarsızlık bir yerde huzur sorunlarımız gizlemek için rol yapıyoruz, bir süre sonra rol yapmaya gerek kalmıyor çözdüğümüze inanıyoruz sorunlar beynimizde hasar bırakıyor tamir etmenin yolu zaman ve yeni şeyler başarmaktan geçiyor vs. evet herkes düşünebilir di mi bunları, bence de ama bu işten para kazanan insanlar da var ben düşüncelerimi yazıya dökmem niye bu kadar rahatsız edici belki benim yeni aklıma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 fresia said: axedice said: Hala mani döneminin etkileri var vır vır bi ton şey yazıp çok manalı mantıklı şeyler yazdığını zannediyorsun ama herkesin bildiği sıradan konuları tekrar ediyorsun sadece. İnsanlar düşüncelerini baskılıyorlar mı? Vauv ne kadar orijinalsin =))) Düşüncelerinin kontrolü sende değil aklın çorba gibi, ilaçlarını iç biraz daha sakinleş. bir şey icad ettim demiyorum, bir konu üzerine kafaf yorarsan bir şeyler elde edersin, ya da elde edenlerin kitaplarını okursun daha hızlı olur ayrıca baskılanan şeylerin üzerine gidince error veriyorlar ve sinirleniyorlar ve kabul etmiyorlar Gitme abi o zaman ustlerine. Neden insanlarin ustune gidiyorsun. Dur bir iyiles once kendin sonra diger insanlarin psikolojik problemlerini irdelersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 onu ilk hasta olduğum hafta cahil cahil yapmıştım şu an öyle bir şey yapmıyorum düşüncelerimi yazıyorum, yeni şeyler öğrendikçe de gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 otomatik pilotta çalışma kısmını doğrulayabilirim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Ben 30 yildir oto pilottayim Ben de mi hastayim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 30 yıldır manyada mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 senko said: Ben 30 yildir oto pilottayim Ben de mi hastayim simdi? herkes hasta ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 tiLi said: 30 yıldır manyada mısın Nerdeyim bilmiyorumda cok ot gibi yasiom iste. Duz insan diye bisi vardir ya, onun sozluk karsiligiyim. Hibci yetenegi hicbi atraksiyonu olmayan insan modeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 günde 5000 kalori yakan düz insan mı olur? 30 yıl boyunca mani olmaz. otopilot olayını oçlik yaparken veya hayvan gibi para harcarken veya çok riskli hareketler yaparken falan farkında olmadığını aylar sonra geriye dönüp baktığında anlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 başarılı olmak ciddi emek ve fedakarlık istiyor ya çocukluktan itibaren hatta uzmanlık alanı seçmek kendi çapımızda mutlu olacaz işte çoğu insan bir yerde zor gelip geçmişteki başarılarını tüketiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 konuya maydonoz olmak istiyorum. Mental ne demek? Men cahilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 gugil var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Rasmon said: fresia said: benim manideki çok konuşma belirtim: insanlara terapi yapmak kendimi psikolog sanmak ve saatlerce konuşmak şeklinde vuku buldu. bu da insanlarla gerçek hayatta sosyalleşmek yerine onları izlemek, internette sanal tartışmalara katılmak yüzünden oldu ama sonuç olarak bu konuda teorik bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum uygulamaya yaptıktça pratiğe dönüşüyor, ailem ise zaten herkesin bildiği şeyleri söylüyorsun sadece insanlar düşüncelerini açıklamıyor diyor. bence ise insanlar düşüncelerini farkında olmadan baskılıyorlar ve bunu normal zannediyorlar. hatalarım olmakla birlikte mani döneminde hızlı düşünüyordum ve analizlerimi takip edemiyordu insanlar ama tabi ki yanlış ifade ediyordum, acemiydim. kısaca beynimiz çok zengin ama o zenginliği gerçek hayatta kullanmayı becerememek bipolarlık şuna yorumunuz nedir Basit olmayı dene. İnsanlığın yaratılmasının bi amacı yok öyle ya da böyle yaratılmışız. Ne yapmamız lazım? Karnımızı doyurmak, barınmak, işemek sıçmak, sevişmek (masturbasyon), sinirlenmek, yorulmak dinlenmek vs vs. Bunun ötesinde çok şaapma sıyırırsın. sad reacts only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 axedice said: Hala mani döneminin etkileri var vır vır bi ton şey yazıp çok manalı mantıklı şeyler yazdığını zannediyorsun ama herkesin bildiği sıradan konuları tekrar ediyorsun sadece. İnsanlar düşüncelerini baskılıyorlar mı? Vauv ne kadar orijinalsin =))) Düşüncelerinin kontrolü sende değil aklın çorba gibi, ilaçlarını iç biraz daha sakinleş. sosyal ortam eksikliğindenmiş asosyal yaşadığım için insan davranışlarını yeni yeni keşfediyorum benim için yeni şeyler, normal insanlar için sıradan bunları internette yine asosyal insanlarla paylaştığım için onlar da aşağı yukarı benim seviyemdeydi farkına varamıyordum bu teorim hastalıkta kendimi psikolog sanmamı açıklamıyorsa beyin kimyam bozuk demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi kafayı yiycem her özelliğim psikolojik rahatsızlık çıkıyor bipolar olmam çok normal sürekli düşüncelere dalmak da okb sayılıyormuş ben çok düşünüyorum iyi bir şey yapıyorum zannediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yazdığından "daydreaming = okb" gibi bi anlam çıkıyor lakin ki öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar