ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 kapıcı 5k alıyor lan mithat sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 O da kabul , 5k alan kapıcı bordrosunuda kabul ederim :D Hatta 4te olur , 3 falan o maslak 1453 tarzı yerlerde olabilir belki ama 4 kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ben fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mithat öyle bir konuşmuş ki harbiden 5-10 bin alıyor sandım. Çok kasmana gerek yoktaki 2500 ise Mithat aynen o parayı çok kasmadan da kazanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Aluriel gelmedi topice argos fotoso koymaya ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bende onu diyorum zaten , keyfin ne iş yapmak istiyosa git biraz kas 2.5luk iş bulursun. 2.5 ile de ya evliysen eşinin maaşı varsa geçinirsiniz ya da ailenleysen geçinirsin , bekarsan ve tek başına kalıyosan ve kira ödüyosan baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 peki ailenle kirada kalıyorsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ailen kirayı ödesin sen parayı çatır çatır ye , eğer ailen kirayı ödeyemeyecek durumdaysa , bekar ama kiralı ile aynı durumda ve hatta daha kötü durumda olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 MATH101-Linear Mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bordrosuz olmaz bu işler. atıp tutan herkesi bordosunu paylaşmaya davet ediyorum. akıllıyım rpsi bitti zenginim rpsi mi başladı şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar