Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün ufak tefek mevzular oluyodu, bugün 2 grup çatışmak için sözleşti en son :D
yalnız karşıdakiler kiev taraftar grubundan ziyade ırkçı tipler, fenerin ukraynada maçı var mı bilmiyorum da varsa onlara da sıkıntı çıkarırlar
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

anımsayamayanlara

http://www.dailymotion.com/video/xdtwb7_quaresma-nin-besiktas-a-attigi-gol_shortfilms

teytey :(

8'den bir sonraki maç, bir puan ile gruptan çıkma şansını devam ettiriyorduk sadsdfa
bunu inönüde izlediydim :/ burak bjkdaydı henüz, topu süremiyodu asd
Mesaj tarihi:
sadece ağız burun kırıp değil benim bildiğim adam öldürüp göndermişliği bile var

savunulucak yanı yok iki şeyinde. ukranya zaten leş bir yer. polisin bu kadar etkisiz olmasına şaşırdım sadece bir çeteye karşı.
Mesaj tarihi:
Dayak haberlerinin çoğu yalan diyorlar zaten oradakiler falan.

Gruplardan ayrılanları döven milliyetçi gruplar vs. varmış ama, dün gece mesela bi tane BJK kaşkollu tek başına gezen çocuğu 10 kişi falan sıkıştırıp indirmişler. Fırat Günayer diyordu bizim otelde eleman halen kan kusuyor diye.

Benim Konyaspor tribününden arkadaşlar geçen işte Shaktar maçına gittiklerinde de dayak yemişlerdi. 4 kişilermiş, 10-11 kişilerdi çok temiz dayak attılar, acımaları da yoktu şerefsizlerin dediler sdasd

Sürüden ayrılanı kurt kapıyor yani de öyle toplu linç olayı, patır patır düşen adamlar yok.
Mesaj tarihi:
Bu arada ben hiç rahat değilim.

Kış şartlarında ben hiçbir Türk takımının Ukrayna veya Rusya, kısacası o coğrafyadan galibiyet çıkardığını hatırlamıyorum. Gerçi içeride bile bunlara karşı galibiyet oranı düşük ama konu o değil :D

Aşırı zor maç, Benfica ve Napoli deplasmanlarından zor deplasman bana kalırsa; o kadar kaliteli bir maç olmayacak olsa dahi.

Hava maç saati -10 derece, sulu kar bekleniyor. 14 derecede oynayıp ardından 3 gece sonra -20 dereceye gitmek çok zor iş. Bunun yanında Kiev hemen hemen tam kadro çıkıyor. Rebrov hırs yapmıştı en son, umarım basın toplantısı gazıdır. Kasarlarsa zaten sıkıntı büyük.

Ben korkuyorum valla; umarım sıkıntı olmaz, galibiyeti alır döneriz, bir de inşallah Benfica - Napoli maçı berabere biter sadfasd
  • Yeni Oluştur...