vivavale Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 maç bizde abi her turlu şl de bir üst tura çıkalım paracıkları alalım
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 beck dışında istediğim kadroyu çıkarmış güneş. beck utandırmasın.
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Son maçında Hüseyinin desteğiyle beraberliği kurtaran bjk, bu maçta içerdeki fenerli Rebrovun sopasını elbet yiyecektir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Şimdi biz gruptan çıkarsak ligi 2. bitiren başakşehir de seneye bizimle birlikte direk ŞLye mi katılacak?
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Fikret Orman: Seneye 2. olan Basaksehirin direk sampiyonlar ligine katilmasina yardimci olan tek jimnatik kulubu Besiktastir.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 dün ufak tefek mevzular oluyodu, bugün 2 grup çatışmak için sözleşti en son :D yalnız karşıdakiler kiev taraftar grubundan ziyade ırkçı tipler, fenerin ukraynada maçı var mı bilmiyorum da varsa onlara da sıkıntı çıkarırlar
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 fenerin avrupa maclari basaksehir besiktas galatasaray ve kasimpasa dir
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yıllar once bi 90+3 de gol yiyip elenmiştik, ona inat 90 da gömelim bitane plx kievli kızlar ve futbolcular için kötü bi gece olr inş!11
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 başkan ilk golu atmış tebriks devamı gelir inşallah
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 DarKRideR said: anımsayamayanlara http://www.dailymotion.com/video/xdtwb7_quaresma-nin-besiktas-a-attigi-gol_shortfilms teytey :( 8'den bir sonraki maç, bir puan ile gruptan çıkma şansını devam ettiriyorduk sadsdfa bunu inönüde izlediydim :/ burak bjkdaydı henüz, topu süremiyodu asd
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Kievde Onlarca Yaralı Var bu ne la
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 radyo sporda dinledim ..harbi kıstırıp kıstırıp ustlerinde tepiniyorlarmis..zaten polis gormedik diyordu eleman..
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 cicibeybe said: Kievde Onlarca Yaralı Var bu ne la hep ne geliyorsa iyilikten geliyor zaten bunlar ilk geldiğinde çiçek gibi karşıladık yazık ediyoruz gidenlere.. galatasaray taraftarını hep bundan severim ağız burun kırıp gönderiyorlar
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sadece ağız burun kırıp değil benim bildiğim adam öldürüp göndermişliği bile var savunulucak yanı yok iki şeyinde. ukranya zaten leş bir yer. polisin bu kadar etkisiz olmasına şaşırdım sadece bir çeteye karşı.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CzAz28jXAAAgn8X.jpg böyle gidiyorlarmış nasıl dayak yediler acaba
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Dayak haberlerinin çoğu yalan diyorlar zaten oradakiler falan. Gruplardan ayrılanları döven milliyetçi gruplar vs. varmış ama, dün gece mesela bi tane BJK kaşkollu tek başına gezen çocuğu 10 kişi falan sıkıştırıp indirmişler. Fırat Günayer diyordu bizim otelde eleman halen kan kusuyor diye. Benim Konyaspor tribününden arkadaşlar geçen işte Shaktar maçına gittiklerinde de dayak yemişlerdi. 4 kişilermiş, 10-11 kişilerdi çok temiz dayak attılar, acımaları da yoktu şerefsizlerin dediler sdasd Sürüden ayrılanı kurt kapıyor yani de öyle toplu linç olayı, patır patır düşen adamlar yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bu arada ben hiç rahat değilim. Kış şartlarında ben hiçbir Türk takımının Ukrayna veya Rusya, kısacası o coğrafyadan galibiyet çıkardığını hatırlamıyorum. Gerçi içeride bile bunlara karşı galibiyet oranı düşük ama konu o değil :D Aşırı zor maç, Benfica ve Napoli deplasmanlarından zor deplasman bana kalırsa; o kadar kaliteli bir maç olmayacak olsa dahi. Hava maç saati -10 derece, sulu kar bekleniyor. 14 derecede oynayıp ardından 3 gece sonra -20 dereceye gitmek çok zor iş. Bunun yanında Kiev hemen hemen tam kadro çıkıyor. Rebrov hırs yapmıştı en son, umarım basın toplantısı gazıdır. Kasarlarsa zaten sıkıntı büyük. Ben korkuyorum valla; umarım sıkıntı olmaz, galibiyeti alır döneriz, bir de inşallah Benfica - Napoli maçı berabere biter sadfasd
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 benfica napoli maçını veren kanal var mı?
Öne çıkan mesajlar