cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Adam gelisine guzel vurmus olm iste :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ahahahaha sercan kaptan haklisin valla rid1 caksin yeter ki hewal bonusu var hic olmazsa
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Peregrin said: Llama said: dana22 said: lama en son 0 0 a baglamisti maci ..yine sonuc tekrarlanir.. çok gollu beraberlik bekliyorum diğer maçın sonucuna göre de kaderimiz çizilir artık ya da kestaneniz HAHAHAHAHAH B) B) B) B)
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Rıdvan adamdır ya. Bazen trol ayarini kaçırınca ağzına kürekle vurasım geliyor ama ortalama olarak severim Su guzel değerlendirilmiş bir firsat nesela .d bazen ben de cok guzel ortalar görüyorum kafyi koyup golu yapmak istiyorum da sonra vazgeçiyorum kimseyi üzmemek için sdfs
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Adafafdaa çok güldüm ve hemen bastım şikayete :p Bana berabere kalacakmışız gibi geliyo ama benfica napoliyi yenicek ve çıkıcaz. İçime doğdu.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kiev'in bir iddası yok kasmaya da bilir maçta. Rahat alırız gibi duruyor maç.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kasmaz olurlar mı abi dünya para var bi maçta
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Of kar kis kiyamet, en pis deplasman ya
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ha sivas ha kiev rahat olun gençler
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 napoli de benfica da galibiyetle döndü oradan. bahane yok.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 maç net zor ya. hava şartları berbat, adamlar galibiyet için oynayacak grubun son maçında. en büyük avantajımız takımın şl maçlarını yüksek motivasyonla oynaması. aboubakar kendine geldiyse umutlar yüksek. inler'in de iyi oynaması lazım bu maç bu havada uzun topları çok önemli.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 arcane said: napoli de benfica da galibiyetle döndü oradan. bahane yok. abi onlar dondugunde kis degildi sanirim :)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 kalin giyinsinler abi. namaglup diye geziyor takim ama isler iyi degil. kis lastigi gibi cikip uzerinden gecemeyecekse super ligde de bir yerden sonra patlar. degisimin zamani geldi de geciyor. tam olarak git gud maci besiktas ve SG icin.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 zaten bundan sonra pek zor maç kalmadı. şu maçı bir alıp üst tura çıkarsak o gazla ilk devre sonuna kadar kayıp gelmez. bir iki nokta atış transfer ve talisca'nın dönüşüyle yine çıkışa geçeriz. bu maça prim neyim versinler bizimkilere, iyice gaza getirmek lazım. kiev(d) bursa kasımpaşa(d) gaziantep osmanlı(d) alanya(d) konya buna ek olarak üst turu da geçersek ülke sıralamasında belçika'nın önüne geçiyoruz yüksek ihtimalle, bu da seneye elemesiz iki şl takımı demek. o kadar önemli maç kiev.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konya, Gent'i yenerse direkt o işi hallediyor zaten becerebilirse. BJK de bir zahmet Napoli ve Benfica'ya maç kaybetmeyip Kiev'e yenilmesin
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Abi guzel diyorsun da biz bu grubun 4. torba takimiyiz. Kiev 3 :) Yani evet guzel oynadik mucadele ettik vs ama surpriz olan biziz yani Kiev degil :)
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 BulletRide said: Konya, Gent'i yenerse direkt o işi hallediyor zaten becerebilirse. BJK de bir zahmet Napoli ve Benfica'ya maç kaybetmeyip Kiev'e yenilmesin bjk'nin yeterli maçını izlememişsin, beşiktaş kanserine hala tanık olmadın galiba sfsdf. geçen sene son maça lider çıkıp üçüncü bitirmiştik felan. yine ligde her maçta şov yapıp son 5 maçı terleye terleye izliyorduk. bjk'lilerin temkinli olması totem değil yani bariz yaşanmışlık.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 cicibeybe said: Abi guzel diyorsun da biz bu grubun 4. torba takimiyiz. Kiev 3 :) Yani evet guzel oynadik mucadele ettik vs ama surpriz olan biziz yani Kiev degil :) abi torbaya bakma ya. yani kiev bildiğin top oynamıyor. Napoli maçını izledim en son işte, ya rebrov çok aşırı defansif bir kadro çıkardı ya da adamların olayı bu, hani çünkü son dönemde formdalar falan. Hatta bir pozisyon oldu ben böyle bir şeye daha önce tanık olmadım. Dinamo'lu oyuncu birebir gidiyor adamı geçse kaleciyle karşı karşıya kalacak, rakip savunmada bu koşuyor. Baktı kendinde o kapasite yok, rakibe topu çarptırıp taca çıkarttı topu asdhafhafa. kimse de tepki göstermedi gayet normal karşıladı. Ha ama çılgın defans yapıyorlar, yan toplarda etkililer zaten boy ortalamaları o maçta hayvaniydi. geçen seneki oyunla hallaç pamuğuna çevirirdik ortadan yardırarak ama işte bakalım bu maç nasıl olacak. ceza sahası önünü kalabalık tutup kısa pas oyunu oynamak lazım yoksa Napoli'ye falan bildiğin kök söktürdüler.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ortadan yardırabilecek bir kadro yok ki beşiktaşta. inler/tolgay 3. bölge > Q7 çizgiye in > ebu bekir/cenk tek top şut şeklinde pozisyon üretebilir anca.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 onun işlemesi baya zor abi işte bu maçta. oğuzhan tolgay atiba orta sahası, kanat olarak ne yazık ki bu oyunu oynayabilen olcay ve içeri yardıran ve alan boşaltan bir quaresma olmalı yoksa sıkıntı yaşarız kanatlardan gidersek. olcay dememin tek sebebi bu pas oyununu geçen sene en iyi töre-ozz-olcay üçlüsünün yapmasıydı hatta, olcay'ın geçen sene istatistiki olarak parlamasının sebebi de bu. adamlarda hızıyla defans arkasına sarkacak çok bir oyuncu yok, bir tane berezilyalıları var o sıkıntı yaratabilir. o yüzden savunmayı ortasahaya yakın kurup oyunu rakip yarı sahada oynamalı, ortadan yardırarak da golü aramalıyız bu bahsettiğim kadroyla.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 said: Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Fabri - Beck, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Olcay, Quaresma - Aboubakar. (NTV Spor) KRALIN DÖNÜŞÜ http://img.haberler.com/haber/362/olcay-sahan-sampi-ne-demek-8420362_x_2176_o.jpg Aklın yolu bir hamlesi, Şenor hoca beni genellikle ŞL'de memnun ediyor :(
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 şg şu takımı ne zaman napoli tarzı 433 e çevirir o zaman yardırır göbekten bjk kadrosu aslında. oğuzhan bu sene formsuz maalesef çok sakatlık geçirdi, tolgay halen nasıl 90dk çıkaramıyor anlam veremiyorum. 4231'in 10 numarası da striker'ı da yok işte ama şg inadı sdfsdf.
Öne çıkan mesajlar