aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Şifreni değiştirdin mi? Bölümün problemi o çünkü, seviye üyeler erişimi olmayan mesajlara erişebişdiği için yerlerde, o yüzden hakarete ugrayan insanlar var falan... Neyse ki sorun çözüldü.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 sdsfds hadi bakalım appleın hesabı mı yoksa kankisi moderatörün hesabı mı uçmuş olacak.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 apple geri dönmeli yoksa bjk'liler net ezilmeye başlayacak sdfsdfs. vale / kayseri, bonjo / peregrin yeter kalan hepimize, geri kalanlarda bu adamlar kadar dirayet yok. ayık olun beyler, safları kaybetmeyin.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 DynamicK said: tartismaya gerek yok. applev0dka o sikayeti nasil gordugunu dogru bir sekilde gelip soyleyene kadar ucurdum forumdan. [email protected]'a email atip sikayeti kimden nasil aldigini kanitlayana kadar acilmayacak. Helal olsun, birakmayin bu isin ucunu. Ama apple geri donerse, moderatoru de cezalandirin gozumuzun onunde de seffaf pati republice gecis yapalim :D
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 devrim geliyor https://m.popkey.co/6bee24/6GJWk.gif
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 önce paticikten sonra da avrupadan sonra da ligde sönecek bjk nin balonu kasımpaşa maçında bile bu kadar qqq varsa durumlar kötü
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Devrim oyle mi gelir abi bak soyle:
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Stringray said: apple geri dönmeli yoksa bjk'liler net ezilmeye başlayacak sdfsdfs. vale / kayseri, bonjo / peregrin yeter kalan hepimize, geri kalanlarda bu adamlar kadar dirayet yok. ayık olun beyler, safları kaybetmeyin. Klavye delikanlısının teki çıkıp da yol al çocuğum dedi diye ezilmiş olmam. Forumun eb az umursadığım bölümü futbol.
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Apple in yazdiklari genelde hosuma gitmez falan valenin besiktas versiyonu iste simdi vale rakipsiz
oldun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ahahahahahahha benim kafa gitmis yazinin ortasinda mesaji gonder demisim sonrada ustune birde unutmusum neyse apple ile vale iyidir ya lazimlar foruma renk nese katiyorlar zaten sayimiz az permenant ban atmamak lazim sikayette etmeyin olum birbirinizi banlar azalsin. Gerci o mod cikip suraya yazsa ben verdim dese apple geri gelir sikinti modda applelik bise yok bence.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Katildim. Aciklamasi da olabilir bilemiyorum ama dalga gecmek icin aaa bak mala nasil sikayet etmis diye apple'a gondermis ise, modu alinmasi lazim asil asagi. Appledan cok mod suclu acik ara. Apple=Vale degil ama takimlarinin outlierlari ikisi de. Burada yaptiklari fanatiklik acisindan diyorum.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ya abi apple'ın yaptığı tam çocukluk. ama forum genelinde banlanmayacağını bile bile, rahat rahat sağa sola hakaret edenler var. onlar kayrılınca problem yok da şimdi apple'a bi mesaj gösterilince mi yer yerinden oynuyor lol. geçiniz ya. baya samimiyetsiz buldum ben. hele bi de futbol bölümünde böyle adaletin, hakkın, hukukun savunucusu rolüne bürünmek lel.
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Madem eski tanidik uyelerin hakareti kufuru vs mazur gorebiliyoruz(ki bu da sacma) o zaman salalima donduk yani? Modlar arasinda kalmasi gereken seyler var ve sikayet bunlardan biri. Hadi kankandi gosterdin vs, gelip adam birde buraya koyuyor bunu valeqe laf cakmak icin. Daha ne kadar sacmalanmasini istiyoruz bir sinirimiz var mi? Ki amac bu sacmaligi yapan modu bulmak aslen. Apple kanitlarsa kimin gonderdigini acilacak iste.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Apple söylemezse nolucak? Bütün modlar banlansın o zaman. Şu futbol bölümündeki bir sürü rezillik varken bütün forum yönetimi bunun üzerine üşüştü. Tam Türkiye fotografı abi, işide giden silahları haber yapan gazetecilerin içeri atılması gibi :D
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ben 2 gundur bir rezillik gormuyorum. eskidendi onlar.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 aktiftablet said: Apple söylemezse nolucak? Bütün modlar banlansın o zaman. Şu futbol bölümündeki bir sürü rezillik varken bütün forum yönetimi bunun üzerine üşüştü. Tam Türkiye fotografı abi, işide giden silahları haber yapan gazetecilerin içeri atılması gibi :D ahahah abi o nasıl örnek ya? futbol dışında bi yerde yapılsa şu, kimse neden ban yedi diye sormaz bile. sen diyosun ki; futbol bölümünün boku çıkmış varsın bu da yapılsın iyice bok olsun. di mi? bu arada valeq'i besleyen sizsiniz yahu, adama cevap vermeseniz sıkıntı olmayacak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 abi hiçbiri yapılmasın, birine izin verilip diğerine aşırı tepki gösterilmesindeki çelişkiyi söyledim futbol dışında valeq gibi bi adam kaç kere banlanırdı, burda kimse bişey yapmıyor. Forumun tamamı futbol bölümü gibi olsa zaten ya aynı pis ağızla muhabbete devam edersin, ya da çeker gidersin, ama sıkıntı zaten futbol bölümünün patinin geri kalanından alakasız bi şekilde seviyesiz olmasında. Cevap vermeyin diyosun da başkasına bişey anlatırken herif gelip aklınca aşağılamaya çalışıyo falan, koca patinin her bölümünde her konuda düzgün tartışabiliyosun, daha şimdi güncelde din topiği var kimse birbirine hakaret etmeden onu bile tartışıyo, şurda penaltı verilmedi vs dediğin zaman, yol al diye cevap veriyo adam. Buna sen yol al dediğin zaman da hep beraber seviyeyi düşürmüş oluyoruz sonra..
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bu patiye özel bi durum değil yalnız. Futbol Türkiye'de böyle. Bireysel karşılaştırmalara girersek mesajlar ortada, aç bak incele hakaret, küfür vb gibi herhangi bir post görebilecek misin bende. Bir de diğerlerine bak kendin dahil sonra konuşalım. Daha 3-5 gün once korumak amaçlı elemanın mesajlarını sildi mod kankisı. Miktirler, cumback ler, masaya çıkartıp vurmalar. Bunlar benim tarzım değil banlananlarin tarzı ki banlanma sebebi de bu değil komik olan. "Yetemiyorsan bok at" dan başka bisi degil yaptığınız. Neyse tartışma çok uzadı sürekli ismim anılıyor diye yazıyorum.
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zaten özel mesajları site yöneticileri görmüyor mu? mod'lar görmüyordur belki ama yönetici mutlaka görüyordur. ortaya çıkması için bir şans veriyorlar galiba sdfs
Öne çıkan mesajlar