Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Galatasaray - Kasimpasa 4 Aralık -19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Federasyon destekli takimlarin maclari bittigine gore bizim maca odaklanabiliriz.

Yonettigi 7 macta 1 galibiyet aldigimiz Besiktasli Mete Kalkavan'in yonetecegi maci soke soke alacagimizi dusunuyorum.

Iyi pazarlar.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Yav he he hadi çocuğum yol al

Konu Basligi: Re: Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45
Sikayet eden: valequenta
Sikayet edilen: applev0dka
Sikayet sebebi:
Konu Iceregi:
Hadi simdi yürüyün dizinizi izleyin

B)-
>:D<
Mesaj tarihi:
iki yüzlülük böyle bişey işte

edik: baştan söyliyim de şu seviyesizlikten rahatsız olmak için kimsenin avukatı olmam gerekmiyo, bilgisayar karşısından tanımadıklarına "çocugum" "yol al" falan...
Mesaj tarihi:
Takımı bıraksak Kasımpaşa'dan Kadıköy'e kadar paslaşarak giderler ama gel gelelim o cezasahasını gördükleri zaman akıllarına Muslera pas vermek gerekir.

Yav Riekerink hadi be. Bak aralık oldu. Şu takımın 3. bölgede üretken olmasını sağlayamadın.

Nazifoğlu... Kefaletinin içine edeyim.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

valequenta said:

Konu Basligi: Re: Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45
Sikayet sebebi:
Konu Iceregi:

B)-

He aynen artık herşeyi sikayetliyorum ikile dedim diye bütün bjk ağlamıştı.
Neden banlanmadıgin da belli oldu bu kadar zamandır, admin mesajları filan paylaşılıyor lol.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

iki yüzlülük böyle bişey işte

edik: baştan söyliyim de şu seviyesizlikten rahatsız olmak için kimsenin avukatı olmam gerekmiyo, bilgisayar karşısından tanımadıklarına "çocugum" "yol al" falan...

Bu durumda applevodka da banlansın diyorsun sanırım üstteki mesaja bakarsak?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

valequenta said:

Sikayet sebebi:
Konu Iceregi:

B)-
applevodka mod degilse bir modun bunu onunla paylasmasi ayip. eger modsa bunu burada paylasmasi ayip.
Mesaj tarihi:
O eleman kontrolden çıktı ya. Bu Banlanmadan futbol bölümü adam olmaz. Ben ve applevodka dahil bu tarz konuşan adamları banlayın herkes rahat etsin benim bi itirazım yok.

Şu mod mesajına bir açıklama gelir herhalde. Neden banlanmadiginin açıklaması bu en azından onu görmüş olduk.
Mesaj tarihi:
fizban said:

applev0dka said:

valequenta said:

Sikayet sebebi:
Konu Iceregi:

B)-
applevodka mod degilse bir modun bunu onunla paylasmasi ayip. eger modsa bunu burada paylasmasi ayip.

17-25 aralik ses kayitlari da cok ayip..
  • Yeni Oluştur...