Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming headset tavsiyesi

di

Öne çıkan mesajlar

Ahali selam,

5-6 yillik kulakligim parcalaniyo artik, ses kalitesi de yerlerde surunuyo, haliyle hem Mac'de hem de PC'de kullanabilecegim bi kulakliga ihtiyacim var. Mac'de tek giris var, unified ama PC'de kulaklik ve mikrofon girisi ayri bu arada.

Hepsine uyacak tavsiyeniz var midir? Butce limitim yok bu arada ama milyor dolar da vermeyeyim tabi.

Bir de Astro A50 diye bisey gordum, hos gorunuyo ama hic bi fikrim yok, daha once hic duymadim markayi modeli, nasi bilirsiniz?

edit : typo
Sosyal ağlarda paylaş

Sacros said:

Güzel yazıymış.
said:
In summary, stop buying gaming headsets. You're encouraging them to keep making shit audio gear and overcharging us all for it.

HyperX'ler fena değil, gerisi hep vasat ve vasat altı.

Yullardir sunu soyluyorum da rahat geliyo insanlara kulaklikli mikrofon.

Mikrofon girince de ya aviation gear olup ultra charge liyolar ya da gaming gear diyip yasliyolar.

Beyer dynamic in bile bi kulakligi gaming namina 100€ daha pahali. Gerci custom dizayn falan var onda ama yine de ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

sennheiser G4ME ONE aldım birkaç ay önce, zipzip çok tavsiye etmişti. Gayet memnunum. Ha razer megalodon'un 7.1 sisteminden sonra 2.1 kulaklığı biraz yadırgadım ama alışınca çok kaliteli. Mikrofon için hem bütünleşik hem ayrılan uçlu kabloları var. PS4 ve Xbox One'da da kullanılabiliyor. Tuzlu tabii fiyatı.

Bir de benim open ear cup takıntım vardı. Tam ses izolasyonu olsun istiyorsan bunu önermem, ben o tip kulaklıklarda vertigo yaşadığım için seçeneklerim çok kısıtlıydı maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

Sacros said:

Güzel yazıymış.
said:
In summary, stop buying gaming headsets. You're encouraging them to keep making shit audio gear and overcharging us all for it.

HyperX'ler fena değil, gerisi hep vasat ve vasat altı.

Aynen şu sebepten syberia gayet ileri seviyede. Kaç tane farklı kulaklık denedim , yok yani steelseries'in "audio" kalitesi başka bi kulaklıkta yok. (benzer fiyat aralığında)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

sennheiser G4ME ONE aldım birkaç ay önce, zipzip çok tavsiye etmişti. Gayet memnunum.

G4ME ZERO var bende de, 1.5 yıldır kullanıyorum. ben de tavsiye edeyim, zaten Sennheiser'ın mikrofon kalitesi çok iyidir hep.
bundan önce SteelSeries Siberia v2 USB, Creative Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII, Sennheiser PC 333D G4ME, Roccat Kave 5.1, Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha Gaming, Plantronics GameCom 388 kullanmışlığım var. aralarında en sevdiğim bu oldu.

o reddit yazısı eğer AUDOPHILE!!! (bak büyük harflerle yazdım sonunda da üç ünlem var) iseniz sizi ilgilendirmeli. yoksa tamamen tırıvırı yazı olmuş.

gidip Beyerdnamic Tesla T1 ( https://www.headphone.com/blogs/news/13776753-worlds-best-headphone-review-beyerdynamic-tesla-t1 ), Asus Essence III ( https://headmania.org/2014/05/30/asus-xonar-essence-iii-review/ ), Beyerdynamic M99 ( http://recordinghacks.com/2011/06/02/ultimate-podcast-mic-shootout/ ) gibi aletler alıp (HAYIR ONU DEĞİL ŞUNU ALACAKSIN, DAHA İYİ) oyun oynamaya kalksan da oyun kulaklığı olarak satılanlardan çok daha fazla bir fark yaratmayacaktır. sonuçta Bluray Audio dinlemeyeceksin ya da müzik prodüksiyonu ile uğraşmayacaksın, dıkşın dıkşın ateş ettiğin bir oyun oynayacaksın.

daha önce başka bir topicte de yazmıştım. oyuncu kulaklıkları, audophile'lerden ziyade oyuncuların hoşuna gidebilecek özelliklerle geliyorlar. mikrofonu yan çevirince susması, noise cancellation, saatlerce kafada sıkıntı yaratmadan durması, yoğun kullanıma karşı dayaklı olması vs gibi etkenler önemli.
yoksa csgo oynarken "hmm basslar yeterince derinliğe sahip değil, treblelar natural olmamış" diye düşünmekle uğraşmayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun gelen tavsiyelere bakma firsatim olmadi ama oncesinde Astro A50 rezerve ettirmistim bu dukkanda, geldim onu aldim simdi. Review'lari iyi gibiydi, baklim deneyip gorcem iyi mi kotu mu.

Bu arada hic oyle audophile durumum yok, o yuzden cok cok kotu degilse sikayetci olmam sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...