applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Sokakta hat var sadece bizim binaya cekilcek max 5-10m bisey ya atla deve değil aslinda da Türkiye iste. Lan eve taşınalı 1 hafta olmadi daha yeni ev arayisina basladim moral bozuklugundan sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 1 seneyi bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Eve çekildikten sonra başvuru yapacaksın, port yok diyecekler 1 sene falan sürer portun gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Eskiden ne guzel telefon hattina 2 toplu igne batirip sizardik hatta. Simdi yok port acacaz, uzaydan siyal verecez... Yan apartman yakinsa wifi router koysan briyle anlasip? O da zirt pirt router'i kapatir sana kota koyar sirf eglenmek icin. Sen en iyisi evi kiraya ver 1 sene, iyi interneti olan bi arkadasinin yaninda tasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Ben zaten kiraciyim abi sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Donanimhaber e baktim 15 ay falan bekleyen olmus ya. Sanirim gidince altyapi yatirim plani soran olmus o bolgeye dair bilgi vermisler. Bi gidip zorlamak gerek olmazsa direk evden çıkıp baska ev ararim. Gayrettepe genel merkeze dilekçe vermistik onlar başvuruyu sisli merkeze iletmis. Sisli merkezi bi zorlayıp ogrenwyim bakalim. Bi de torpil varsa 1 haftaya olur diyorlar yok mu ttnet de calisan sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 uydunet var mı yok mu sorularını dikkate almayıp sırarla ttnet de ttnet diye ağladığın için banlanman yerinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Up İnternetim 2 hafta once bağlandi yaklaşık 2 aylik bekleme sonrası. Sokakta kazı yapmadılar, mevcut sokaktaki hattan cekip binaların üzerinden getirerek benim binaya çekmişler. En son gelmeden once ev bakmaya baslamistim tasinmak icin son kez osmanbeye telekoma gittim. Adam bana ohal sebebiyle kazı izni verilmiyor zaten yeni binalara 9 aydan once gelmez dedi. Bu konusmadan 2 gun sonra binaya hat cekmislerdi... Adamlarin ne yaptiklarindan haberleri yok. Kazilmayacak yeri kazilcak sanıyor 9 ay diyor 2 gune geliyor falan. Gelen ekibe soyledim ne ayak diye, daha once 8 ay dedikleri yere 15 gunde hat cektik boyle bir iletişimsizlik var dedi. Bu hikayenin de böylece sonuna geldik. Bu arada her gun telekomu taciz ettim. Aradim twitterdan yazdim günde 2-3 kere konustuk cagri merkezi ile, 2 tane BTk sikayeti actim falan. Toprak sahibi dilekçe vermis bi tanıdığı araya sokup oyle hızlanmis, yoksa benim başvuru inceleme aşamasındaydi daha. Yine torpille cozulen tipik turkiye seyi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 abi telekom ne ya uydunet bağlatmayıp. dinlemiceksen niye ısrar ediyosun ki. inşallah paso 200 ping alırsın csgoda. İNŞ ALLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bedduaya gerek yok ki. senden sonra binaya her abone eklendiğinde senin bağlantı da tekleyecek. her seferinde yine servis bekleyeceksin. yani bu yollardan geçmesek niye bu kadar körü körüne inat edeyim. hep seni sevdiğimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 uydunet olsa bağlatırdı herhalde yahu? Adamda tt'nin bile alt yapısı yoktu sen haal uydunet diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mecidiyeköy de ciktigim evde zaten uydunet kullanıyordum nasıl mükemmel bir şey olduğunu biliyorum abi. Olsa ondan almayip yok illa telekom diyecek kadar kamil miyim sence sdfsf pizzayi kes et ye biraz sisko Ayrica suan 56 ping aliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 2.5 sene önce sifir binadan daire aldik. Internet 6 ay sürdu bir suru sikinti iskan almak 1 sene surdu. Elektrik ise trafo yetersizliginden yeni trafo yapildi 1.5 sene surdu. Size önerim sifir bina alinca hemen tasinmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 applev0dka said: Mecidiyeköy de ciktigim evde zaten uydunet kullanıyordum nasıl mükemmel bir şey olduğunu biliyorum abi. Olsa ondan almayip yok illa telekom diyecek kadar kamil miyim sence sdfsf pizzayi kes et ye biraz sisko Ayrica suan 56 ping aliyorum ;) ;) ne bileyim lan okumamıştım başını. pizzada peynir var, sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar