k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2018 şansla alakası yok diyorum, kötü şansımdan ağlıyor olsam şansla alakası yok mu derim sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Kızlar kosun gwent arena gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bence koşmayın baya bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bi de aşırı random dc yiyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hotfix falan geldi mi bilmiyorum ama patch'in geldiği o ilk 1-2 günkü kadar çok yok sanırım bug. en azından normal modda. arenayı bilmiyorum. zira geldiğinden beri elimdeki mevcut kartlardan aşağıdaki deck'i yaptım oynuyorum da vesemir falan mandrake'i çektirmiyordu bazen ama son 2-3 gündür sıkıntı yaşamadım hiç. deck de zevkli oldu, çok bi numarası yok gerçi ama keyifli yine. imlerith üzerinden yaptım ama kendisi nerf yer gibi geliyor yakında. https://www.gwentdb.com/decks/44878-test-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Arena yi dün oynadim. Güzel ama kart seçme aşaması baya zaman alıyor, önceden tüm kartlari biliyor olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 3. arena'da 9 yaptım. Shupe nerf pls :) Ne op kartmış o oyle ya. Fun için konmuş ama arena'da agzını agzına vuruyor. Ödüller pek tatmin etmedi ama. https://i.hizliresim.com/m2ZYbR.png https://i.hizliresim.com/D7qN1O.png Arena için tavsiyem eğer siz başlıyorsanız ilk turn'e dry pass geçin. 1 tane resillant tutmakta fayda var deck'te. Leader seçerken dikkat edin John calveit varsa direkt basın onun haricinde normal oyunlarda pek kullanılmayan create a card leader'ler daha iyi gibi. Ge'els , royal decree ,dandelion poet, stefan veya vilgefortz gibi deck'inden kart aratıp seçtiren kartlar gold pick için en iyisi. Bazen öyle bir sinerji oluyorki 1 turn'de 3-4 kart oynamış oluyosun bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Arenada ilk tur pas gibi öğütler vermeyelim lütfen zaten büyük kısım aynı manevraları yapıyor. Bilgisayara karşı oynuyormuşum gibi hissediyorum. Gm'i yaptım bıraktım rankde, en dengeli sezonlardan biri. Yelpaze geniş sayılır fakat gm sınırı biraz az sanki 4400 ideal olur. Şu midwinter patchinde batırmalarına rağmen çok güzel oyun, bağımlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Create kartlarının bazılarına rework gelecekmiş, bazıları da casual/arena da kullanılacakmış. Mulligan bugını da düzeltip midwinterda geri bozduklarını kabul ettiler ona da bakıyorlarmış. Biz biliriz demeyip sevilmeyen şeylerden dönmeleri iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Ya ne önericektim ? Kart cektiren spy kartları yok arena'da. En mantıklı hareket o. Dün shupe geldi , bir tane daha geldi aldım.Tıkladıktan sonra aklıma geldi tabii ability sonra rage quit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Benim arena lar hep nanay 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 https://www.playgwent.com/en/news/18951/gwent-homecoming-see-whats-next-for-gwent Şaka gibi roadmap geldi. Ekim ayına kadar yeni content yok. Revize edeceklermiş oyunu. Oyuna aralıktan beri yaklaşık 10 boyunca yeni hiç bir şey çıkmamış olacak yani. Rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Oyunu adam ediceklerse problem yok. Cunku suan bok gibi heh . Fersah fersah gerisindeler ilk halinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 isabetli olmuş, faction ve row degisikliklerinden beri bi ayagı cukurda zaten. başta banada güzel gelmişti ama yürümedi yani. coin olayınada deginmişler özellikle söylüyoduk başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 sıkıntı yok, uğraşsınlar. yani biz oyun çıkmış gibi oynuyoruz ama oyun aslında daha betada sonuçta. o arada da biz kart eksiklerini tamamlarız işte eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 coin olayını nasıl çözecekler bilmiyorum. 2 taraf da oyun başında 1'er kart oynasa ve turn, düşük puanlı tarafa geçse olabilir belki. aklıma başka bir şey gelmiyor. hearthstone gibi yapmalarına imkan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 6 ay epey uzun süre. İnsanların o süre sonunda dönüp bakacağını sanmıyorum. Hearthstone'a 2 tane ek paket çıkmış olacak. Mtg: Arena, Artifact filan geliyor bir de. Kitlesini çok net kaybettiler. Zaten aralıktan beri hiç bir şey yapmadılar. Daha bir de 6 ay sonra gelecek content diyorlar. Piyasa acımasız abi, kimse beklemez o kadar süre. Büyük streamerlar dönmeyeceğiz filan diyor. Hayal kırıklığı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 arkadaşlar oynuyor diye başlamıştım, iki şey rahatsız etmişti beni biri row olayı diğeri artwork. rowları değiştirmşler, melee ranged artilerry olayı kalmamış o zaman bir iki mekanik dışında (hazard vs) çok havada kalmış bir olaydı rowlar. kart oyununda böyle havada olmaması lazım bence zaten. artwork de niyeyse çok boğuk geliyordu bana bayıyordu bir süre sonra animasyonlar vs. premium kartların animasyonları çok güzel olmasına karşın rowlarda küçücük durduğundan güzel durmuyordu. ikisini de düzelteceklermiş. ama denildiği gibi 6 ay çok uzun süre, hs yeni expe kavuştu yenileri gelir, mtg gelir, artifact da gelebilir bu sürede. acayip büyük bir rework yapmaları lazım bilmiyorum nasıl toplarlar baya fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 6 ay çok uzun süre. Yeni kart falan gelmemesi tamam da hiç değişiklik yapılmazsa ki yazdıklarına göre öyle meta bayar dengeli olsa bile. Baya kişi salar o ara gelen updatele de ne kadarını toplayabilirler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 coin olayını yani insanlar drypass yapmaya başladıgında bi problem var bu işte diye oturup düşünmeleri gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 witcher saolsun basladim bu salak kart oyununa sdfg millette negzel kartlar var amk bende bi bok yok lvl 11 oldum hala meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Esh said: witcher saolsun basladim bu salak kart oyununa sdfg millette negzel kartlar var amk bende bi bok yok lvl 11 oldum hala meh. Esh sen çok pessimistsin yahu :) ne güzel oyun işte, neyini şikayet ediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Bu arenanin olayi ne, girdim ama karsiya hep lvl50-60 adamlar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 arena deck yapip oynuyorsun random kartlarla. 3 tane gold'da gelebilir 11 tane gold'da ama onemli olan combolar. card pick yaparken surdan yardım alabilirsin https://www.reddit.com/r/gwent/comments/7y5x4h/the_gwent_arena_unofficial_tier_list_post_ranking/ ama burası comboları gostermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Abi komboluk kartlari secip elinde patlama ihtimali de var. ben sectim oyle bi tane siege crew karti, gelmedi baska bi siege lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar